Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moje drogie dziwne rzeczy mnie spotykają zaczne znowu od tego ze owulacje miałam 31 października test owulacyjny od 29 wychodzil pozytywny i tak w niedziele 2.11 stoje w kościele i strasznie mi duszno było jakiś starszy dziadek ustapil mi miejsce przed spojrzał na mnie od góry do dolu później koeljna sprawa bylam na zakupach w większym markecie ide do kasy z mama patrzymy duza kolejka przy innej kasie podchodzimy kobieta nas w sumie zaprosila liczy ja patrze kasa dla kobiet w ciąży
i kolejna sprawa impreza rodzinna siedzimy mowie ze ja kieruje ze nie pije i wszyscy w ciąży jesteś ktoś z rodziny dojechal i mowi o chłopak na pewno będzie...;| jakos z miesiąc temu miałam sen którego interpretacja mowila cos o dziecku ciąży itd. czy która miała podobne przypadki?
Beata.k -
Beata na objawy takie jak osłabienie, uderzenie gorąca spowodowane ciążą, z całą pewnością jest za wcześnie. Życzę Ci, aby te wszystkie znaki w niedługim czasie skutkowały pozytywnym testem ciążowym, aczkolwiek jeśli mogę Ci coś doradzić to staraj się nie nakręcać, bo w razie przyjścia @ rozczarowanie jest większe. Ale kciuki trzymam

Julia
07.2015 -
już sobie pospałam.. i tak od 3 nad ranem..
nie wzięłam magnezu i sama nie wiem co to jest
czy to cholerstwo co Groszek przechodził czy po prostu mięsień mi sie przestawił..
boli mnie strasznie prawy bok.. nie mogę się przekręcić za dobrze, wcześniej napieprzała mnie noga prawa, nawet usiąść nie mogłam, ani nawet przekręcić sie na ten bok.. teraz juz lepiej z nogą ale nie mogę opanować bólu koło krzyża..
martwie sie bo sama nie wiem co mi dolega..
teraz wzielam ostatnia tab magnezu.. zobacze jak rozwija sie sytuacja.. jezeli nie pomoże.. to chyba pozostał szpital.... -
czołem Kobietki, no i jak zawsze tyle naprodukowane jak mnie nie ma

a dziś pewnie cisza bedzie;P
kurcze Mizzy
bieeedaku.....
moze jakas rwa kulszowa Cie złapała? tak bardzo boli?? wez sobie jakąs nospe i zobaczysz czy przejdzie....
ale to nie czujesz tam w środku bólu, czy wiesz ze to miesień??
jak nie przejdzie, to uciekaj do szpitala...moze to wlasnie kolka?
trzymaj sie Mizzelcia:*
a ja wyrzuciłam znowu meza w nocy z łózka;P ha ha i sie wyspałam,, bez krecenia, przewracania
chyba narazie tak musimy spać
męczymy sie ze sobą w łożku razem
-
Witam Was i ja .. maskara nomalnie.. nie dość , że dziś śniło mi sie, że poleciała ze mnie krew
błagam tylko nie to 
to jeszcze z gardłem ciut lepiej tzn już tak mocno nie rwie ale poszło na struny głosowe.
Czasem na to cierpię z reguły 1-2 razy w roku i zawsze sie kończy antybiotykiem. Więc robię co mogę ale już nie wiem czy pomoże. Boje się o maluszka .
Livia to bardzo wzruszająca historia z tym tatą Majki tzn o to mi chodzi , że tak ładnie traktuje Twojego R.
aż miło sie czyta 
miłego dnia
-
Witam się i zaraz uciekam się szykować

Pierwsza, samotna noc za mną. Obudziłam się o 3 w nocy i zasnąć nie mogłam brrr a o 7 jak budzik zadzwonił to z kolei bym spała i spała
Wcisnęłam w siebie śniadanie (kawy już od kilku dni nie piję
odrzuciło mnie).
Ciągle mam stresa, ze zaraz okres dostanę - ale głupota. Zamiast cieszyć się ciążą to kurde panikę sieję. A jak złapie mnie taki @ ból to strach w oczach od razu
Ale dzięki bogu mam uderzenia gorąca od rana, cycole dalej obolałe i zawroty głowy są więc to znaczy, że dalej jestem w ciąży
Termin miesiączki minęłam już 3 dni temu a miewam terminowe co do dnia 
Muszę przestać panikować bo nic dobrego z tego nie będzie - nie ma opcji żeby coś poszło nie tak
I tej myśli trzeba się trzymać 
Miłego dnia Laseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:35

-
Groszku przy koncu jak oddaje mocz to ból gorszy, dlatego mam podejrzenia ze to jest to co masz.
głównie koncentruje sie po srodku prawego boku promieniuje na biodro, plecy, pachwine, nie moge podniesc nogi nawet przy wchodzeniu na schody.
dlatego 1 nospe wzielam normalna o 3, potem o 6 i czekam d0 12.. i leze
jak nie przejdzie to IP, alecewnika w razie co nie dam zalozyc, za chiny ludowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:48
-
livia30 wrote:Witam się i zaraz uciekam się szykować

Pierwsza, samotna noc za mną. Obudziłam się o 3 w nocy i zasnąć nie mogłam brrr a o 7 jak budzik zadzwonił to z kolei bym spała i spała
Wcisnęłam w siebie śniadanie (kawy już od kilku dni nie piję
odrzuciło mnie).
Ciągle mam stresa, ze zaraz okres dostanę - ale głupota. Zamiast cieszyć się ciążą to kurde panikę sieję. A jak złapie mnie taki @ ból to strach w oczach od razu
Ale dzięki bogu mam uderzenia gorąca od rana, cycole dalej obolałe i zawroty głowy są więc to znaczy, że dalej jestem w ciąży
Termin miesiączki minęłam już 3 dni temu a miewam terminowe co do dnia 
Muszę przestać panikować bo nic dobrego z tego nie będzie - nie ma opcji żeby coś poszło nie tak
I tej myśli trzeba się trzymać 
Miłego dnia Laseczki
Hej Livia
Nowa rzecz dla ciała - ciąża to i takie dziwne bojaźnie przychodza do głowy
zawsze bol miesiaczkowy zwiastowal @ a teraz bole sa a tu nic
zobaczysz bedzie dobrze a z reguly co nowe to napedza nam stracha
-
dam radę... gorsze bóle mnie czekają...
choc musze przyznac ze ten tępy ból jest dosc upierdliwy.
livia to objaw ciazowy, a sama wiesz po mnie (wmawialam sb zle tsh itp) ze ciaza odbiera rozum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:55
-
beata.k wrote:moje drogie dziwne rzeczy mnie spotykają zaczne znowu od tego ze owulacje miałam 31 października test owulacyjny od 29 wychodzil pozytywny i tak w niedziele 2.11 stoje w kościele i strasznie mi duszno było jakiś starszy dziadek ustapil mi miejsce przed spojrzał na mnie od góry do dolu później koeljna sprawa bylam na zakupach w większym markecie ide do kasy z mama patrzymy duza kolejka przy innej kasie podchodzimy kobieta nas w sumie zaprosila liczy ja patrze kasa dla kobiet w ciąży
i kolejna sprawa impreza rodzinna siedzimy mowie ze ja kieruje ze nie pije i wszyscy w ciąży jesteś ktoś z rodziny dojechal i mowi o chłopak na pewno będzie...;| jakos z miesiąc temu miałam sen którego interpretacja mowila cos o dziecku ciąży itd. czy która miała podobne przypadki?
spokojnie beatko, teraz kiedy starasz sie o dziecko to zwracasz wieksza uwage na takie rzeczy jak dzieci, kobiety ciezarne itp
wczesniej tez sie z tym spotykalas tylko nie zwracalas na to uwagi 
Ale trzymam kciuki aby to cos zwiastowalo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH