Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak,tak ja po wizycie
( w trakcie nadrabiania teściowa mi przyniosła pizzę no i wiecie:P )
a więc tak, jak tylko mnie zobaczyła to powiedziała że coraz bardziej się okrągła ładnie robię- w sensie brzuszek
na moje zaparcia dostałam syrop z czego bardzo się cieszę no i żelazo sporadycznie mogę brać a więcej buraków jeść
glukoza jest super, więc to najważniejsze
szyjka dłuuuga i zamknięta, łożysko ładne
no i USG, mała spała z nogą...na GŁOWIE
własciwie to z dwiema
może mieć długie nogi po T. bo ma długą kość udową 
leżała sobie i taki profil śliczny miała, no i sobie ziewła aż języczek widzieliśmy
cud 
no i dała sobie zajrzeć między nóżki i Pola zostaje Polą
waży całe 808 gram 
na koniec dostaliśmy zdjęcie i kolejna wizyta 1.12
mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
na pewno dobrze rośnie
nasza w porównaniu do niektórych też malutka się wydaje,ale ja przy porodzie miałam 2800, do tego ja mam 150cm więc wiecie
no i lekarka mówi że życzy mi do porodu mniejszej, bo ja mała i ciężej mi może być z wielkoludem
tak do 3kg. wystarczy
-
Sorki Dziewczynki, że tak uciekłam ale goście się zjechali - 2 lata się nie widzieliśmy więc było o czym gadać
Dostałam od nich wino i ten tego - wydało się, że jestem w błogosławionym stanie 
Monia co do ojca Majki - nie interesuje się nią, zadzwoni do niej czasem raz na 2-3 miesiące a Młoda gada z nim na siłę bo nie ma na to najmniejszej ochoty, płaci mi alimenty i taki oto z niego ojciec... Dlatego moje dziecko do R. mówi "tato" - sama poczuła taką potrzebę, zapytała mnie czy może, potem R. czy może tak do niego mówić
I rozróżnia tak, że biologiczny to jest ojciec a R. to jest tata. A jeśli ktoś pyta ją o tatę np kim jest z zawodu to zawsze mówi o R. - w szkole też 
Aga to faktycznie akrobatka ta wasza córa. Noga pod głowa?
A jak córa będzie wysoka to czeka Cię to co mnie - Majka już mnie przerasta 
A ja znalazłam ginekologa dla siebie chyba! W środę dzwonię i umawiam się na pierwsza wizytę
Dzisiaj sutki mnie swędzą więc czuję, że jestem w ciąże zdecydowanie 
Jutro pobudka o 7 rano i zbieram się na te zawody konne. Moja znajoma co przyjechała w nich startuje i je otwiera, więc będzie widowiskowo
Bateria do aparatu już się ładuje 
Dobranoc Bąbelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:48
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH