Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Co Wy mi tu tak dzisiaj kraczecie!
Monia to tylko sen :* a z gardłem còż,trzeba bedzie wyleczyć ..
Livia @ nie przyjdzie a boleć czasem i tak bedzie
teraz juz wiecie czemu my tak przeżywałyśmy hehe 
Mizzy stawiam że to ta rwa ale nie wiem...oby nie...biedna :*
My zaraz ze znajomymi na wycieczke jedziemy do Czech to zleci dzień
-
kurna.... ja musze sie zabrac za ten artykuł w końcu...;/ nie mam weny:/ niech mnie diabli!
Przedszkolanko, teraz doczytałam ze Mała to naprawde jakaś akrobatka bedzie hehe
gdzie to sobie tą noge posadziła 
miłego wypadu życze
mam nadzieje ze pogoda dopisze 
włąsnie jak sie jest w ciazy, to te mysli sa takie czesto.... ja czasem łapie sie na tym, że ide do toalety i patrze, czy nie ma jakiejś krwi...
po prostu człowiek przyzywyczajony do tych okresów i nagle ich nie ma
o jak dobrze
ale nie, nie bedziecie miec zadnych plamień przepowiadam Wam to

Monisia, najwyzej dostaniesz antybiotyk...no co zrobisz? jak juz nie ebdzie mozna tego gardła podratować? Lekarz bedzie wiedział, co Ci przepisać...
Mizzelko, nie zycze Ci tej kolki jednak, moze przejdzie...pij dużo.... furagine tez mozesz wziac.
A o cewnik sie nie martw, założą go tylko w razie jakbyś nie mogła się wysikać. Wierz mi, ze inaczej tez bym sobie nie pozwoliła na to. A wtedy błagałam, żeby mi założyli, nie było innego wyjścia, bo dopiero by mogło być zakażenie czy jakaś sepsa
a przyniosło mi to ulge, naprawde....
Livia, super ze R.jest takim super tatą dla Majki
"nie ważne kto spłodził, ważne kto wychowuje" i to często sie sprawdza. Widze, ze u Was tez to ma potwierdzenie:) a Majeczce zazdrosc przejdzie i sama zobaczysz jak bedzie Ci super pomagała !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
i nowy etap nadszedł .. kuchnię i lodówkę omijam daleko !!!!!!!
i pierwszy pół-paw za mną ... i ja tego chciałam
nie dowierzam 
jutro chyba pójde do lekarza ale boje się czy mi czegoś nie da co może zaszkodzić . Ale powiem mu że jestem w ciąży i już . -
wiecie co Wam powiem?
mi od kilku dni tez niedobrze..... nie wiem czy coś powraca?
Rano mi sie strasznie bełtać chciało.... ;/ myślałam, że nie wytrzymam....
na szczescie przeszło ufff 
Monia, jak najmniej pawi Ci życze...
Monia a wypocic sie próbowałas? duzo ciepłego, goracego wypic i w kołdre albo nawet dwie... duzo pic i wypocić choróbsko.
herbatka z lipy jest jeszcze dobra...
a z antybiotyków Duomox jest bezpieczny. Chyba, ze wymysli cos innego.
Doczytałam walsnie o Twojej tesciowej i weselu i miesiecznym dziecku
takie maleństwo w tłum ludzi i hałasu? I bakterii? I pewnie z rak do rak przekazywane by było, bo kazdy zachwycony takim Bobasem, a on układ nerwowy niewykształcony do końca- to byscie mieli przez kilka dni wrzasku

jestem w szoku, ze babka moze wpasc na takie pomysły
ja rodze styczeń/luty i wesele mojej szwagierki jest poczatkiem czerwca, ale nie pojde... to już wiem. Poza tym jest mi to również na rękę...
Kurde ale Młody u mnie bryka dziś od rana, a narzekałam ostatnio ze kilka dni sie mało rusza
dzis jest pieknie, pojdziemy na spacer napewno
a i witam nowe kolezanki, bo tu sie udzielają
-
A ja od tego cyklu postanawiam sie ostro wziasc za obserwacje i nie pominac dni plodnych! Chyba jednak moje luzackie podejscie nie przyniesie szybko pozadanego efektu.
Dzis 26dc i @
I mam nadzieje na swieta odczuwac mega mdlosci na widok potraw wigilijnych
taki oto mam plan
przygotowywac Wigilie z wielkim niesmakiem i na widok mojej ulubionej salatki warzywnej uciekac do WC 
mizzelka lubi tę wiadomość
-
ach Groszku nie będę się babą stresowała.
To są jakieś antybiotyki bezpieczne w ciąży ? nie wiedziałam
bo wiesz boje się bo wszystko się mu wykształca dopiero .
płukam gardło tym dentoseptem, biore tabletki na gardło , wygrzewam sie , kązpili gorących nie biorę bo nie wolno ale leże pod pierzyną i głowe mam na poduszce elektrycznej i całą noc też na niej śpię . Ciepłe herbaty z miodem i cytryną , mleko z miodem i czosnkiem które dziś bym bełtnęła i potem się zaczęły akcje z dźwiganiem i jedna zakończona mini bełtkiem .
Dziś idziemy na impreze z obiadem
horror
jak ja wytrzymam widok jedzenia i szynek przed nosem
-
Hej kochane jestem na chwilę z tel ... z dzieckiem jest super. kopie:) tętno ok. szyjka wysoko zamknięta itd
więc jestem szczęśliwa ale....
stwierdził mi rwę kulszową. mam zwolnienie i leki przeciwbolowe takie inne właśnie na ta rwe ale mogę je tylko dwa i po dwie tabletki na dobę i mogę dodatkowo apap dwa razy na dobę i leżeć. nie ruszać się bo wtedy nie boli tak bardzo i może trzymać mnie to tydzień.
ale trudno najważniejsze ze nie nerki tylko to... przeboleje i dziecko całe i zdrowe:) to się tylko liczy teraz.
-
pępek- Octenisept, ewentualnie gaziki ze spirytusem w razie gdyby po Octenisepcie nie schnął pępek.
Oczy- sól fizjologiczna i waciki
Odparzenia- mam nadzieje ze nie bedzie i uda się ich uniknąć
ale w ostatecznosci mini sudocrem
Monia mam nadzieje, że wytrzymasz na tym obiedzie i obejdzie się bez "rewolucji"
Rudasek, a własnie miałam pisać gdzie Ty jestes ?
-
Ufff wróciłam, nie dałam rady dłużej tak mnie spanie złapało
Pospacerowałam z 2-3 km, nastałam się jak głupia ale zjadłam wojskową grochówkę i dzięki temu jestem szczęśliwa
Porobiłam trochę zdjęć ale jeszcze ich nie oglądąłam nawet tylko wskoczyłam w dresy i pod kocyk, podbrzusze mnie pobolewa trochę więc najpierw odpocznę
Majka została jeszcze na zawodach i wróci wieczorem z moimi gośćmi wiec mam wolna chatę 
Mizzi moja kochana - leż i nie ruszaj się!
Rudasku co do kosmetyków - ja jestem staroświecka i raczej będę robiła tak jak robiłam z Majką
Na dupcię Sudocrem lub Linomag, na pępuszek fiolet (nei pamietam nazwy ale Groszek na pewno zaraz mnie uratuje i poda)
Do oczek sól fizjologiczna. Poza tym zamierzam też na poczatku zawijac w podwójne tetrowe pieluchy - dla bioderek ponoć dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 14:46

-
Livka i jak tam było??
Na pewno super
jaaa uwielbiam koniki, moim marzeniem była jazda konna- moze uda mi sie jeszcze kiedys zrealizować moje plany
bardzo bym chciała 
Livka mozna fiolet, ale teraz raczej sie nie poleca, bo jak sie zafioletuje, to nie widac czy cos wycieka czy gdzies ropieje czy jest jakis stan zapalny.
Obiadek zjedzony, zmobilizowałam sie i artykuł napisałam: Płodowy zespół ponikotynowy.
jeszcze drobne poprawki i heeja
Mam ochote na jakies szybkie ciacho z orzechami, ma ktoś jakiś przepis fajny?
Plissska
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH