Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredku ja z Wałbrzycha

Zròb progesteron i prolaktyne bo moze tu cos szwankuje...
Livia no to super
a mysle ze na pewno nie odczuje ze jest odepchnieta,ma cudowna mame ktora na to nie pozwoli 
Rudasku ja narazie ten wezme,bo pozniej wiosna i lato
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jak już pisałam jestem 4 tyg po odstawieniu Visanne, w sobote miałam 4 plamki jasno różowe. @ to to nie była hehe, chociaż brzuch bolał Mnie jak na @ własnie ale tylko przez krótki czas. Czy któraś z was tez jest po takim leczeniu endometriozy??
-
hmm na katar miałam sposób tzn dobry psiukacz ale w ciąży nie za bardzo żeby go uzywać.. słyszałam że dla dzieci dają do wąchania czosnek pokrojony, może spróbuj??Madziulka wrote:Syrop się nazywa Hederasal,dodatkowo mąż naciera mnie amolem.Kaszel minął,ale katar trzyma już ponad tydzień.Nos ciągle zatkany,czerwony już nie wiem czym się ratować
-
Aguś dokładnie... w ogóle mąż fochacz huk wie o co, ale kit tam, to ja nie powinnam sie odzywać, no ale sie trudno mowi.. dzika atmosfera ale nie pierwszy raz to przetrwam

no z happy endem to ok
ale jednak człowiek myśli o tym.. ja omijam takie historie, nic nie czytam bo zaraz bym sobie coś wmówiła albo bym ciągle myślała o tej osobie.. ehhh
tak tak zrobiłam na nowo przesianie na fb.. niektóre osoby ciężko mi złapać więc jak kogoś ominęłam to przepraszam.. było ludu ale szczerze to mnie nie obchodziło co u nich sie dzialo albo co udostępniali.. więc postanowiłam oczyścić co nie co, odświeżyć i dodawać tylko takie osoby z którymi nadal utrzymuje kontakt a nie mowie tylko raz na rok cześć na ulicy ... -
nick nieaktualny
-
Kamilko znam ten ból sama miałam 44 dniowe cykle.. a owulacje dopiero w 27 dc.. gin zawsze się spierał że nie możliwe że za późno a jedank się udałoKamila X wrote:Oj dziewczynki
moje ovu tez w tym miesiacu mnie zaskakuje... Zwykle cykle mam ponad 35 dniowe a w tym miesiacu to wszystko wskazuje albo na krotszy cykl albo juz sama nie wiem....dzis wystapilo plamienie mimo,ze to 25dc, wiec juz sama nie wiem czy @ sie zbliza czy moze ovu zle wyznaczylo owulacje i dopiero teraz wystapila. Wszystko wskazywalo na owulacje w 12dc i okropny bol prawego jajnika, plamienie i skok temperatury. A dzis to ja juz ńie wiem co to za zwiastun 
-
jakbym o sobie czytała, cola mi wchodziła wyjątkowo, krakersy, czasem jogurty, wafle ryżowe w miarę.. i kanapki bez masła z dżemem.. tak przeżyłamlivia30 wrote:Witajcie Laseczki

U mnie dziś będzie intensywny dzień... o 18:45 R. ma samolot ale musimy wyjechać wcześniej bo jeszcze musimy kilka spraw załatwić przed jego wylotem. A pod wieczór będę miała gości do środy - przyjeżdżają na zawody konne w Sopocie więc pewnie skocze jutro popatrzeć też i porobić zdjęcia
Ból gardła już mi przeszedł ale muli mnie ciągle i zawroty głowy dokuczają. Od jedzenia mnie prawie odrzuciło, jak wy jadłyście na początku w ogóle?
Po owulacji objadałam się jak szalona a teraz nic - najlepiej cola mi wchodzi 
Poszukuję ginekologa do prowadzenia ciąży, mam już jedna babkę upatrzoną ale poszukam jeszcze jutro i w środę dzwonię się umawiać
Mam dziś zabiegany dzień więc pewnie uda mi się zajrzeć dopiero wieczorkiem.
A R. do mnie dzisiaj "ale masz cycole wielkie"
No super 
Aguś trzymam kciuki za wizytę. Monia wyniki też będą super
Witam nowe koleżanki
bo była masaaaaakraaaa..
dasz radę :*
a R niech się cieszy bo dopiero będą cycole hahah
-
hmm bo to co piszesz własnie takie plamki pojedyncze mialam po odstawieniu anty.. i zawsze co miesiąc w tym samym dniu mniej wiecej.. a @ brak..Zgredek wrote:Mizelka Visanne to hormony, które zatrzymuja owu na czas ich brania, zazwyczaj zalecano po usunięciu torbieli tak jak u Mnie właśnie.
ale nie wiem, nie znam się, może to plamienie implantacyjne, może organizm chce @ a jednak nie może?
albo przeziębienie wpływa na przesunięcie @. hmm.
-
nick nieaktualnySama nie wiem, za dużo tego "a może" hehe. Człowiek może oszaleć, no ale cóż. Jeszcze troche trzeba wytrzymać, idę w środę na Betę to zobaczymy czy to czasem nie ciąża. Albo za chwilę przyjdzie @ i będziemy miec pewność,że cylk wrócił. owu też i możemy działać

To jest właśnie dla Mnie najgorsze, bo jesli mam juz dostać @ to niech to będzie już, żebyśmy mogli spokojnie sie starać a nie czekać i nadal być "zblokowani". -
nick nieaktualny
-
W ogóle witam nowe koleżanki

próbuje was nadrobić i dlatego jest taki harmider w wypowiedziach..
Livia nie dziwię się młodej wcale w takim razie.. ale jak będzie na codzien z maluchem to po prostu się przyzwyczai
na pewno będzie dobrze 
Aguś daj znać jak po wizycie
Kama09 a jakie masz ciśnienie? przy bólach głowy? kup sobie olejek eukaliptusowy i smaruj skronie.. przynosi ulgę chociaz na chwilę albo amol ale ja preferuje te pierwsze
-
Ja też mam wielką nadzieję że ci się uda, ale pamiętaj nie pierwszt cykl i nie ostatniKamila X wrote:Mizelka, ciesze sie,ze Tobie sie udalo i ja tez czekam na swoj czas
niech nadchodzi ino myk
a najlepiej byloby gdyby dzisiejsze plamienia zwiastowaly ciaze a nie zadna @ czy tez owulacje. Tak byloby najprosciej i najlepiej 
damy radę
ja walczyłam rok, ale dopiero po 9 miesiącach od odstawienia anty cykle wróciły do normy w miarę.. przez głupotę.. gin podała mi złe leki, eksperymentowała.. zamiast zrobic poziom hormonow i dopiero mi dobrać..
ale musiałam coś wziąć bo była masakra.. krwawiłam ciągle.
całe szczęście koszmar sie skonczyl.
a widzialam ze mierzylas tempkę o 8
dość późno
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH