Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Dziewczyny:) dołączam i ja:) mam 29 lat, jestem ponad rok po ślubie, w czerwcu poroniłam pierwszą ciążę, po 3 cyklach dostałam pozwolenie, 1 próba nieudana i teraz mam drugie podejście:) mam nieregularne cykle, więc ciężko mi określić kiedy mam ovu, któraś z Was też tak ma?
beti34 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hahaha a nie mówiłam

hmmmmm odkąd jestem w ciąży to tylko raz
bo sie boje 
Własnie my też tylko raz no ale teraz R. wyjechał do pracy więc 5 tyg przymusowego celibatu. Dopóki nie spytam się lekarki czy bezpiecznie możemy szaleć to będę się bać... I tu wam powiem, że odczuwam różnice - w pierwszej ciąży nie brałam w ogóle pod uwagę, że coś może być nie tak i normalnie sie kochaliśmy a teraz jestem starsza i doszukuję się...

-
kate851 wrote:Hejka Dziewczyny:) dołączam i ja:) mam 29 lat, jestem ponad rok po ślubie, w czerwcu poroniłam pierwszą ciążę, po 3 cyklach dostałam pozwolenie, 1 próba nieudana i teraz mam drugie podejście:) mam nieregularne cykle, więc ciężko mi określić kiedy mam ovu, któraś z Was też tak ma?
prowadź sobie wykres, będzie Ci łatwiej prowadzić obserwację cyklu
-
livia30 wrote:Własnie my też tylko raz no ale teraz R. wyjechał do pracy więc 5 tyg przymusowego celibatu. Dopóki nie spytam się lekarki czy bezpiecznie możemy szaleć to będę się bać... I tu wam powiem, że odczuwam różnice - w pierwszej ciąży nie brałam w ogóle pod uwagę, że coś może być nie tak i normalnie sie kochaliśmy a teraz jestem starsza i doszukuję się...
ja myślę,że przez forum też, bo jednak tu są różne przypadki i różne marudy
livia30, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mizzy o dzięki! Akurat lubię pietruszkę

Monia chodziło mi o nas wszystkie akurat marudy
ze mną na czele 
co do orgazmów, to miałam już kilka przez sen i to jak mi się siu siu chciało i aż bolało
a dzidzia lubi bo tam kołysanie podobno fajne czuje
mizzelka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH