Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nad zdjęciami pracuję ale podglądam was

Wzięłam sobie nospę i staram się nie zamartwiać i wprowadziłam sobie zakaz czytania o poronieniach, krwawieniach itp
Wstyd mi jak nie wiem co, bo przecież już to przechodziłam do cholerki jasnej 
A tu proszę, moje ulubione zdjęcie z wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:28
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
no ja czekam.. jeszcze nie wiem na coprzedszkolanka:) wrote:obrzydliwe są...ja biorę jedną, bo magnez mam dolnej granicy no i na bóle brzucha pomaga,ale można nawet 3x

dobra, ja najpierw na allegro siadam, by już zamówić
tylko wszystko co potrzebuje to u innego sprzedawcy i taka to robota...
to ja moze bd brała dwie jak mam takie skurcze w nocy.. w tych nogach.. no w smaku nie bardzo ale ważne żeby pomagały
-
Mizzi na 200 zdjęć wczoraj mi zaledwie kilka wyszło i to bez szału. Myślałam, że się powieszę wieczorem jak je oglądałam

Ale pierwszy raz robiłam w hali w trakcie zawodów. Te zrobione na zewnątrz są w miarę
A ja kocham czarno białe zdjęcia więc u mnei takich sporo bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:42

-
wróciłam od lekarza . Wkurzona tylko bo mam sie leczyć naturalnie czosnkiem - a co robię od niedzieli ?
dzwoniłam do gin mam brać końską dawkę wit C i to co mi przepisze lekarz bo lepszy lek niż nic. Ale sęk w tym że lekarz mi powiedział, że mam sobie kupić wit C i wapno. Kupiłam wapno, wit C ,prenalen syrop. I w aptece kobita mi dała apap przeziębienie w saszetkach i powiedziała, że mam się nie bać tylko to wziąć bo to jest dozwolone w ciąży... jeszcze się ją zapytałam drugi raz czy oby napewno ... czytam ulotkę i pisze : nie stosować leku u kobiet w ciąży i w okresie karmienia ... i co mam w końcu robić ? bo szybciej dostane się do szpitala niż cokolwiek zadziała ... no coment -
Monia tak niestety wygląda leczenie w ciąży...co do apapu to spokojnie bierz, w szpitalu go nawet dają. Wit.C , wapno nie zaszkodzą (chociaż mówią że wit.C na chorobę to najgorsze co może być bo "dokarmia"się bakterie), syrop i tabletki ten prenalen spokojnie, płucz gardło szałwią, pij dużo herbaty z miodem i czosnek jedz i zobaczysz...najważniejsze- wygrzej/wypoć się, nie wychodź z łóżka bez potrzeby , może wyleżeć trzeba
-
nick nieaktualnyCześć Wszystkim

Przedszkolanko, maluchami nie trzeba się zajmować
Majka doskonale sobie z Nimi radzi .
Ja tylko co muszę, to dać jej jedzonko, nalać mleczka z wapnem i zmienić dziennie posłanie
bo są już większe i coraz więcej i częściej sikają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:06
-
Monia podpisuje się pod tym co Aga doradziła.. ja bym tak też zrobiła
a na ulotkach wszedzie tak piszą bo zeby odpowiedzialnosci nie brac.. a kobiety nawet 3 apapy dziennie biorą.. a ja przy tej rwy wcale
bo i tak gówno daje 
ale paracetamol jest dobry na gorączkę i ból... a wit C głownie jest od wchłaniania.. -
do tego Prenalen ten syrop i tabletki do ssania czy coś aaa i można ponoć do psiukania tamtum verde.. nie wiem jak to jest na 1 trymestr... ale pamiętaj nie za gorące napoje żeby bakterie nie mialy za duzo pola do popisu

czosnek z serkiem na kanapki bo to taki naturalny antybiotyk ale w sumie masz to już w syropie
i wygrzać się i dużo snu i będzie super.. i dużo pić.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

pisze zawiera paracetamol i witaminę c . Więc chyba można.