Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia to moja druga ciąża wiec może dlatego szybciej widać
W pierwszej ciąży miałam ogromny brzuch więc pewnie teraz będzie tak samo - będę się toczyć a nie chodzić 
Spokojnie, będziesz mieć brzuszek.
Ja dzisiaj kupuję sobie Palmersa na rozstępy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:13
XxMoniaXx lubi tę wiadomość

-
ja to zamawiam z takiego zestawu aby to co mi jest potrzebne, wypełnienie i poszewka i prześcieradełko i ochraniaczGroszek wrote:Ja tez, jak tylko mozliwosc fajnie wytargac za mała cene fajne rzeczy od kogoś

ja taki przyklad podałam, rozne aukcje sa wpisalam posciel do lozeczka i wyskakiwaly rozne kolory...wiec moze na innej aukcji bedize ktos kto ma tez wypełnienie.
Mi ta posciel do lozeczka sie b.podoba ale cena mnie hamuje
ehhh
i płacilam ostatnio z allegro, chcialam karta visa ale mi odrzuciło. konto mam w ing. czy ktos wie czemu anulowało mi wpłate? ehhhhh.......
a mozna zaoszczedzic koszty wysyłki do 25 zł, wiec gratis !

ja znalazlam staniki do karmienia tez w necie, takie miekkie za 10 zł chyba
wiec nie takie drogie..... myslalam, zeby kupic jeden na poczatek, a jak bede karmic to sobie dokupie....
tylko nie wiem czy jak sie urodzi, to piersi jeszcze urosna? no bo jak bedzie w nich mleko to jescze wieksze chyba, co?
Nigdy sie nie interesowalam kształtem i wielkoscia piersi kobiet
hahaha 
można tak skompletować 
a ja do karmienia kupuje ale na... rynku... może to dziwnie zabrzmi ale ostatnio kupiłam stanik miękki w miarę do noszenia i jest SUPER za jedyne 12 zł a lepiej mi się nosi niż stanik za 60zł
-
to jeszcze w miarę... choć można taniej za około 30zł ;/ ale nie martw sie.. ja gorsza.. przepłaciłam od cieibie jeszcze 7zł ;/Groszek wrote:ja tez powoli zbijam, dostałam bukiet od małża
z przeprosinami i usta z czekolady
ha ha
miło mi było 
oby juz nie psocił
Lenka, biedna
ojj...no ale takie poczatki niestety..potem mdlosci przejda bedzie co innego ;p
o kurcze, Livka...to bedziemy cycoliny
to moze sie wstrzymam, bo potem rozerwe stanik i po co mi to
a po skończeniu karmienia piersi wróciły do normalnego rozmiaru sprzed ciazy? Czy moze troszke wieksze sie utrzymały??
Małż mi kupił ten trivagin...ale cholera 20 kapsułek kosztowało 40 zł
czy to normalna cena? -
u mnie tak samo... pogoda do niczego..Złota wrote:Cześć dziewczyny po weekendzie!
zimno i pada. Blee...
czy któraś z Was ma Thermomix? Bo się zastanawiam nad kupnem.
a nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje
więc nie pomogę 
a jak z kupnem łoża?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczyny
Tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie nawet was nadrobić.
Muszę trochę ponarzekać.
Wyleczyłam się z kataru to znowu zrobiła mi się opryszczka na wardze i do dużo większa niż ostatnio,ja już nie mam sił.Jak nie urok to sraczka.Nawet z domy się nie ruszam bo wstyd z taką gębą się pokazać
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Teraz wiec uderzę w Palmers, reklamy i dużo pozytywnych opinii ma no i można juz stosować a nie dopiero od 12 tyg