Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMizzy byłam wczoraj u pielęgniarki, mówiła co i jak mam robić ..
Zobaczymy jakie efekt będzie ..
Zapas mam na cały miesiąc więc chcąc nie chcąc muszę to zużyć ..
No i mam przed snem je robić ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:39
-
mizzelka wrote:ale to mięśnie cie bolą, cały brzuch?
brzuch i podbrzusze całe, takie napięte mam i twarde... może to mała tak się układa ale cały czas?
ja myślę że w butelkami to każda się przekona na swoim dziecku dopiero
Lena mąż może niech Ci robi? Oni są delikatniejsi
może nie będziesz musiała przez 8 miesięcy
-
nick nieaktualnyLenka albo dojdziesz do wprawy
może niezbyt fortunne porównanie, ale pamiętam jak moja babcia miała cukrzycę i też musiała sobie insulinę 2 razy dziennie w brzuch wstrzykiwać to na początku chodziła posiniaczona jakby ją ktoś bejsbolem obił, ale po 2-3 tygodniach elegancko jakby od dziecka to robiła
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
och retyLena87 wrote:Mizzy byłam wczoraj u pielęgniarki, mówiła co i jak mam robić ..
Zobaczymy jakie efekt będzie ..
Zapas mam na cały miesiąc więc chcąc nie chcąc muszę to zużyć ..
No i mam przed snem je robić ..
niech ten miesiac szybko mija i mam nadzieje ze z dnia na dzien bd coraz lepiej
-
nick nieaktualnyhahaha odbija mi xD zaczęła się u mnie jakoś przedwczoraj totalna sklerozo-tępota
idę do pokoju zapominam po co, albo wczoraj brudne naczynia po obiedzie zamiast do kuchni to wyniosłam do sypialni xD a teraz siedzę w fotelu w pracy i się gibam w rytm muzyki z radia haha
-
nick nieaktualny
-
mnie to boli jakby ktoś mnie uderzył i to porządnie i jakbym cała posiniaczona była.. i takie zakwasy jakby.. napięcie od środka jakby ktoś wziął i damuchiwał ten balonik cały czas... a ból mam taki już od jakiegoś czasu i potrafi trzymać nawet cały dzień.. nic przyjemnego :<przedszkolanka:) wrote:brzuch i podbrzusze całe, takie napięte mam i twarde... może to mała tak się układa ale cały czas?
ja myślę że w butelkami to każda się przekona na swoim dziecku dopiero
Lena mąż może niech Ci robi? Oni są delikatniejsi
może nie będziesz musiała przez 8 miesięcy
a najgorzej miałam to w nocy.. myślałam że momentami nie wyrobie bo nie wiedzialam jak zareagować, ale przekręcałam sie z boku na bok i jakoś ta noc zleciała..
no ale tak juz chyba musi być.. kolejne etapy dla naszych dzieci i robi się wielkie BOOM...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:
ciężko powiedzieć bo nie wierzyłaś temperatur (albo ich nie wprowadziłaś) skąd wiesz, że wtedy akurat miałaś owulację? śluz masz płodny... może po prostu owulacja Ci się przesunęła i dopiero masz dni płodne? -
Monia a zwróviłas jakie drogie tam rzeczy w tesco??????
mnie skutecznie ceny odstraszyly...tym bardziej jak pomysle ze bodziaki zaloze 5 razy za zapłace za nie 40zł
brrrrrrrrrrr
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Monia a zwróviłas jakie drogie tam rzeczy w tesco??????
mnie skutecznie ceny odstraszyly...tym bardziej jak pomysle ze bodziaki zaloze 5 razy za zapłace za nie 40zł
brrrrrrrrrrr
no ceny niektóre są powalające :o dlatego te ciuszki pierwsze, które raz dwa i będą za małe to staram się wyłapywać w ciuchlandach tych lepszych, wczoraj za te pierdółki zapłaciłam 12 zł
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Sury
ja tez mam z ciucholandów
mama mi kazała kilka nowych rzeczy kupić ale to zakupie jak da kasiurke na to, czyli po mikołaju
a teraz cała szafe dla Malego mam z lumpka
Sury lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

A karmiłam mlekiem modyfikowanym.