Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy byłam wczoraj u pielęgniarki, mówiła co i jak mam robić ..
    Zobaczymy jakie efekt będzie ..

Zapas mam na cały miesiąc więc chcąc nie chcąc muszę to zużyć ..

No i mam przed snem je robić ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:39

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale to mięśnie cie bolą, cały brzuch?

brzuch i podbrzusze całe, takie napięte mam i twarde... może to mała tak się układa ale cały czas?

ja myślę że w butelkami to każda się przekona na swoim dziecku dopiero :)

Lena mąż może niech Ci robi? Oni są delikatniejsi :)
    może nie będziesz musiała przez 8 miesięcy :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka albo dojdziesz do wprawy :) może niezbyt fortunne porównanie, ale pamiętam jak moja babcia miała cukrzycę i też musiała sobie insulinę 2 razy dziennie w brzuch wstrzykiwać to na początku chodziła posiniaczona jakby ją ktoś bejsbolem obił, ale po 2-3 tygodniach elegancko jakby od dziecka to robiła :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam się już, powiedział że ja mu zastrzyków jak miał skręconą nogę nie robiłam i mam sobie poradzić sama .
    Zapewne jak nauczę się wbijać, to nie będę sobie już robiła krzywdy i stanie się to dla Mnie codziennością ;)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mizzy byłam wczoraj u pielęgniarki, mówiła co i jak mam robić ..
    Zobaczymy jakie efekt będzie ..

Zapas mam na cały miesiąc więc chcąc nie chcąc muszę to zużyć ..

No i mam przed snem je robić ..
    och rety :( niech ten miesiac szybko mija i mam nadzieje ze z dnia na dzien bd coraz lepiej :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha odbija mi xD zaczęła się u mnie jakoś przedwczoraj totalna sklerozo-tępota :D idę do pokoju zapominam po co, albo wczoraj brudne naczynia po obiedzie zamiast do kuchni to wyniosłam do sypialni xD a teraz siedzę w fotelu w pracy i się gibam w rytm muzyki z radia haha :D

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ja używałam butelek Aventa i nigdy mi się nie zapchała :/ A karmiłam mlekiem modyfikowanym.

Ja tez siostre karmilam aventem i takie mam dla malego, tylko ze minelo 11 lat :) wtedy się nie zapychały :D wyjdzie w praniu.

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) Mam pytanie do Was. Czy to możliwe - żeby beta w 12-13 dniu po owulacji była fałszywa? W tym właśnie dniu beta wyszła mi ujemna, ale do dnia dzisiejszego nie dostałam okresu … Czy są jakieś szanse? Prosze, zobaczcie na moj wykres: 181b882bf634bfce5bbac1ff0055254c.png
    Będę wdzięczna za każdą wypowiedz :(

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    brzuch i podbrzusze całe, takie napięte mam i twarde... może to mała tak się układa ale cały czas?

ja myślę że w butelkami to każda się przekona na swoim dziecku dopiero :)

Lena mąż może niech Ci robi? Oni są delikatniejsi :)
    może nie będziesz musiała przez 8 miesięcy :)
    mnie to boli jakby ktoś mnie uderzył i to porządnie i jakbym cała posiniaczona była.. i takie zakwasy jakby.. napięcie od środka jakby ktoś wziął i damuchiwał ten balonik cały czas... a ból mam taki już od jakiegoś czasu i potrafi trzymać nawet cały dzień.. nic przyjemnego :<
    a najgorzej miałam to w nocy.. myślałam że momentami nie wyrobie bo nie wiedzialam jak zareagować, ale przekręcałam sie z boku na bok i jakoś ta noc zleciała..
    no ale tak juz chyba musi być.. kolejne etapy dla naszych dzieci i robi się wielkie BOOM...

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Niecierpliwa ale chciałabym już być na Twoim etapie a tu jeszcze tyleeee czekania haha :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj w dużym tesco (bo w tych malych nie ma ) i zakochałam sie w dziale dziecięcym... smoczki butelki i te z aventa nawet były..

nick nieaktualny, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chciałabym być już na etapie czucia ruchów maleństwa ;)
    to skoro zdecyduje się raczej na te badania ok polowy ciąży to ciekawe kiedy się dowiem płci ;)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Cześć dziewczyny:) Mam pytanie do Was. Czy to możliwe - żeby beta w 12-13 dniu po owulacji była fałszywa? W tym właśnie dniu beta wyszła mi ujemna, ale do dnia dzisiejszego nie dostałam okresu … Czy są jakieś szanse? Prosze, zobaczcie na moj wykres: 181b882bf634bfce5bbac1ff0055254c.png
    Będę wdzięczna za każdą wypowiedz :(

ciężko powiedzieć bo nie wierzyłaś temperatur (albo ich nie wprowadziłaś) skąd wiesz, że wtedy akurat miałaś owulację? śluz masz płodny... może po prostu owulacja Ci się przesunęła i dopiero masz dni płodne?

• livia30 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa no własnie ja tez karmiłam 11 lat temu :D Zobaczymy jak będzie teraz, myślę że mimo wszystko zacznę od Aventa ;-)

alicja_ ale z Twojego wykresu nic nie wynika, na co mamy patrzeć? Nie mierzyłas temperatury.

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a zwróviłas jakie drogie tam rzeczy w tesco??????
    mnie skutecznie ceny odstraszyly...tym bardziej jak pomysle ze bodziaki zaloze 5 razy za zapłace za nie 40zł :) brrrrrrrrrrr

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja beta raczej nie oszukuje... ale może bylas na niej za wczesnie..
    ale widzę że miałaś monitoring... więc owulka jest bardziej potwierdzona i już było te 12/13dpo.. może to reakcja po luteinie.. nie każda ma zaraz @ po odstawieniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Monia a zwróviłas jakie drogie tam rzeczy w tesco??????
    mnie skutecznie ceny odstraszyly...tym bardziej jak pomysle ze bodziaki zaloze 5 razy za zapłace za nie 40zł :) brrrrrrrrrrr

no ceny niektóre są powalające :o dlatego te ciuszki pierwsze, które raz dwa i będą za małe to staram się wyłapywać w ciuchlandach tych lepszych, wczoraj za te pierdółki zapłaciłam 12 zł :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe mój mężuś tak się przejął, że nawet głupich 2 kg ziemniaków nie mogę kupić :D widzę, że zakochany jak nie wiem co, już do brzucha chce gadać :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Sury :) ja tez mam z ciucholandów :) mama mi kazała kilka nowych rzeczy kupić ale to zakupie jak da kasiurke na to, czyli po mikołaju :) a teraz cała szafe dla Malego mam z lumpka :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy może to wredne,ale cieszę się że Ciebie też boli, jakoś mi lżej :P

co do cen, to większośc jest mega przesadzonych...a im mniejsze tym droższe :O

Livia haha <3 wiad. z godz.11.47 :D

nick nieaktualny, livia30 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1600 1601 1602 1603 1604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ