Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Bólu się nie boję, długości zdecydowanie bardziej przez to że mam nadal długą szyjkę.
Cały czas chodzę na zajęcia na uczelni, uczę się, piszę kolokwia nie mam za bardzo czasu na rozważania porodowe.
Jeśli w przeciagu kilku dni nie urodzę to bede miala cesarke, maly jest juz ogromny prawie 4kg dobija
będzie super czasem nic nic nic i w przeciągu kilku godzin szyjka się nagle skraca
a mały duży chłopak będzie! :o
-
hmm czyli te Tommee Tippee są lepsze?przedszkolanka:) wrote:Mizzy no mnie też szyjka kłuje...w ogóle ciągle dyskomfort czuję... jak dalej będzie boleć to za 2-3h zadzwonię, trudno..
co do butelek to ja mam Tommee Tippee
ale woreczki Avent 
Marta rośniesz i dlatego ciągnie
ten ból ja potrafię u siebie rozpoznać 
Livia a ja właśnie teraz mleko zaczęłam pić a wcześniej tak nie bardzo
co do kopania w pęcherz moja najbardziej lubi w nocy albo jak na zakupach jestem, oj dziwne uczucie
a Monia moje na tym etapie co jesteś też tak tyłkiem wywijało
nie martw sie.. poleż odpocznij i przejdzie.
musi coś zaboleć
za dobrze byśmy miały 
a co do pęcherza to u mnie najlepiej kopie jak siedze w aucie
ma wyczucie, nie powiem
to momentami aż piszcze hahah żeby nie popuścić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:18
Sury, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:hmm czyli te Tommee Tippee są lepsze?
nie martw sie.. poleż odpocznij i przejdzie.
musi coś zaboleć
za dobrze byśmy miały 
ja się na nie zdecydowałam, mi podbiły serducho
a czy się sprawdzą to się okażę 
leże cały czas, kręgosłup już boli..
Marta nie wiem, czasem kłuje jak mi się siusiu nazbiera, to wtedy wiem,że od tego, teraz nie kłuje,ale taki dyskomfort jakby ból brzucha mam non stop.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale to mięśnie cie bolą, cały brzuch?przedszkolanka:) wrote:ja się na nie zdecydowałam, mi podbiły serducho
a czy się sprawdzą to się okażę 
leże cały czas, kręgosłup już boli..
Marta nie wiem, czasem kłuje jak mi się siusiu nazbiera, to wtedy wiem,że od tego, teraz nie kłuje,ale taki dyskomfort jakby ból brzucha mam non stop.. -
nick nieaktualny
-
dokladnie DZiewczyny...wtedy kopia po pęcherzu jak im nie wolno

ja wczoraj ledwo z bloku wyszłam i juz myslalam ze sie posikam a 3 min wczesniej byłam w wc
no i tak to wyglada
iw nocyy...wstaje min 5 razy choc ostatnio odpukać mniej
Sury lubi tę wiadomość
-
a to niestety musi poboleć brzuszek.. mieszkanko się robi...Lena87 wrote:Mizzy, dziękuję oprócz bóli @ brzucha jest w porządku ..
Po zastrzyku wieczorem będzie Mnie bolało, na samą myśl Mi już źle

a może by jakaś pielęgniarka ci strzeliła ten zastrzyk? w sumie one są w tym doświadczone.. -
Co do butelek dla tych ktore jeszcze nie mają to najlepsza jest Medela Calma (z doświadczenia mamuś na wątku listopadówek), Aventy się zapychają mlekiem modyfikowanym, Tommy dla odmiany zalewają dzieciaki i się krzusztą przez to, o Lovi już nie pamiętam co pisały.
Medela podobno droga, ale warta ceny
-
a wiecie co.....moj R wczoraj juz dostał 1/3 paczki mikołajowej
..kużwa kurier przyjechał jak bylismy w szkole rodzenia i R odebrał paczke..i nie dał sobie przetłumaczyć ze to nie dla niego i takie inne kita...musiałam otworzyc i mu dać
no i dzis juz w nowej bluzie poszedł do pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://www.google.pl/search?q=coraz+bli%C5%BCej+%C5%9Bwi%C4%99ta&biw=1366&bih=651&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LsRtVJbcBMWIsQTaxIJw&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=fmPlfZC71uvcTM%253A%3BrXqMfDWHZWhw6M%3Bhttp%253A%252F%252Fi1.zombiak.pl%252F2012%252F09%252Fodbyt13484791965166.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fzombiak.pl%252F195808%3B580%3B486
na poprawę nastroju
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

sama już nie wiem