Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak
6-9 dc Lh, FSH, estradiol, Tsh, ft3, ft4
22-25 dc prolaktyna, progesteron, testosteron, androstendion
badania hormonalne po calej przespanej nocy, 24 h przerwa od stosunku, na czczo,
Badanie nasienia meza po 4 dniach abstynencji
To takie podstawowe. pewnie jak cos wyjdzie to gin bedzie dalej zlecal
no to owulacja jak byla to juz fajnie -
przedszkolanka:) wrote:Anhe co czujesz?
chyba bąka męża !
To akurat zawsze, z tym, że nie jestem mężatką Dziś czuję objawy małpiszona, ale wkręcam sobie, że to normalne w początkach ciąży To nic, że serducha były daleko od owulki, przecież używamy Conceive Plus, a więc jest szansa, bo przecież w ekstremalnie dobrych warunkach plemniory żyją do tygodnia ^^ Takie mam dzisiejsze wkręty na cuda
Dobre chociaż tyle, że sama się z siebie śmiejęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:40
przedszkolanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Ale potforku, nie gadaj głupot
Jestę wielorybę, na dodatek nażarłam się przed chwilą surowych ryb i pękam w szwach... ALE! Zaczęłam wierzyć w śmierć kliniczną - wzięłam do buzi za dużą ilość wasabi i myślałam, że się uduszę, aż mi się ciemno zrobiło przed oczami, łzy poleciały i niemoc wzięcia oddechu. Na szczęście zaraz po tym otrzymałam drugie życie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że rano przeżyję kolejną śmierć kliniczną, bo dobre wasabi piecze dwa razy ^^ -
Anhe wrote:Ale potforku, nie gadaj głupot
Jestę wielorybę, na dodatek nażarłam się przed chwilą surowych ryb i pękam w szwach... ALE! Zaczęłam wierzyć w śmierć kliniczną - wzięłam do buzi za dużą ilość wasabi i myślałam, że się uduszę, aż mi się ciemno zrobiło przed oczami, łzy poleciały i niemoc wzięcia oddechu. Na szczęście zaraz po tym otrzymałam drugie życie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że rano przeżyję kolejną śmierć kliniczną, bo dobre wasabi piecze dwa razy ^^ -
A ja na Przyjaciółki uciekłam ;p bzykać się nie bede dzis chyba bo mam trochę napięte stosunki z mężulkiem dzisiaj :p chociaż kto wie :p
Które będe dała rady to zrobię hormony, a resztę po wizycie będę robić.
A zaraz będę lecieć w drzymanko rano do pracy i cały dzien ehhhh także w ciągu dnia mało pewnie będę zaglądać, ale postaram sie:-) śpijcie dobrze no i stosunkowo udanego wieczorku :****Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 22:06
-
karola_aa wrote:A ja na Przyjaciółki uciekłam ;p bzykać się nie bede dzis chyba bo mam trochę napięte stosunki z mężulkiem dzisiaj :p chociaż kto wie :p
Które będe dała rady to zrobię hormony, a resztę po wizycie będę robić.
A zaraz będę lecieć w drzymanko rano do pracy i cały dzien ehhhh także w ciągu dnia mało pewnie będę zaglądać, ale postaram sie:-) śpijcie dobrze no i stosunkowo udanego wieczorku :****
A przyjaciółki oglądam na ipli kolejny odcinek bo ten co dzisiaj w tv już oglądałam.