Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra ja też się łudzę że jednak test mnie nie ominie i to mam nadzieję pozytywny a widzisz jakie mam temp.
Ta a w aptece kup sobie pojemnik na mocz i niech Ci do wc pozwolą wejść Będziesz miała na miejscuAnhe, sara_nar lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ej, w ogóle po wstaniu miałam 36,4 a 2 min.później 36,6 to co lepiej wpisać?
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ej, w ogóle po wstaniu miałam 36,4 a 2 min.później 36,6 to co lepiej wpisać?
ja po wstaniu też mam zawsze większąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 23:43
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Sandra ja też się łudzę że jednak test mnie nie ominie i to mam nadzieję pozytywny a widzisz jakie mam temp.
Ta a w aptece kup sobie pojemnik na mocz i niech Ci do wc pozwolą wejść Będziesz miała na miejscupotforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no tylko strasznie się zerwałam do budzika a druga po chwili też bez wstawania i za 3 razem też 36,6 było za chwilę
-
Landryneczka wrote:pierwszą kochana Zawsze się pierwszą wpisuje i przed wstaniem
ja po wstaniu też mam zawsze większą
A co do wc przy Kościele to ja wątpię że chciałabym w takich warunkach zobaczyć II kreski.Anhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny