Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga testujesz ze mną w niedzielę ?
Potforku no ja też nie chce heh więc wole poczekać .
Co do tempki . też tak mam czasem ale jak widzę dużą różnice to wpisuje pierwszą ale ja zawsze tak samo wkładam wiec nie mam problemu
Gajka Hej :*
Pij za fasolki -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no ja właśnie tak samo miałam... ale dobra,zostawię
szczerze? ja bym mogła nawet w takich warunkach-jestem twarda-byle zobaczyć 2 kreski
głupio by mi było powiedzieć kochanie zrobiłam test w kiblu pod kościołem diwe krechy ale tak śmierdziało hehehe nie no bez żartów
Ważne by były dwie kreseczki A test w domu zrobiępotforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A ja bym nie mogła z resztą nie muszę mam w domu 6 testów awaryjnych więc luzik a i tak pewnie nie będą potrzebne. Póki co czekam na mój nowiutki termometr
kiedyś też kupowałam na zapas, ale przestałam jak mi ktoś powiedział że wietrzeją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no nie wiem,chciałam w pon/wtorek bo będę sama na spokojnie a w ndz mama chce na giełdę,to do kościoła i rano zamęt będę miała
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:głupio by mi było powiedzieć kochanie zrobiłam test w kiblu pod kościołem diwe krechy ale tak śmierdziało hehehe nie no bez żartów
Ważne by były dwie kreseczki A test w domu zrobię
Gajka wrote:kiedyś też kupowałam na zapas, ale przestałam jak mi ktoś powiedział że wietrzeją -
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05ddea495f334211.html
Zobaczcie co stworzyłyśmy z mamą Ja tylko zginam karteczki a ona resztę.Gajka, Landryneczka, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny