Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Młoda ładny ten wózeczek podoba mi się
Tylko drogi, ale jak są z tej firmy klasyczne, w zeszłorocznej kolorystyce, np jasny beż to jest za 1100 zł więc nie jest jeszcze tak źle i wtedy jest 3w1 tylko trzeba trafić na okazje, ale na to to będziemy mieli czas jak już zajdę w ciąże. Ja nie mogę mieć skrętnych kół, jak ktoś ma to mi nie przeszkadza, nawet mi się podobają skrętne, ale nie podoba mi się prowadzić taki wózek ze skrętnymi, jakoś nieprzystosowana jestem.
A właśnie mój mąż jeszcze kupił śpioszki z myszką miki bo się nie mógł oprzeć. Zaraz znajdę takie w google i wam dam linka. Powiecie czy wam się podoba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-owieczka-kolyska-lezaczek-i3998637966.html i to kupujemy przed świetami z moim tak uzgodnilismy śliczne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mloda.Mama wrote:http://image.ceneo.pl/data/products/23123615/i-cool-club-spiochy-chlopiece-2-pack-myszka-miki-i-przyjaciele-56.jpg - te śpioszki kupił, tylko rozmiar 62 chyba.
-
Ja widziałam fajne w galerii u nas pokazałam małżowi to się uśmiechnął tylko nie wiem czemu.
Miały napisane: Będę samodzielna jak moja mam- sama będę wydawać pieniądze mojego męża Normalnie cudo były. -
Wiecie co, ale najgorsze to jest czekanie na te dwie kreski... Co prawda ja @ jak nie miałam tak nie mam... W ogóle ja się zaczynam martwić, że coś jest z nami nie tak. W następną środę z ginem o tym pogadam, bo tak nie może być.
Leżaczki takie jak ten co tu wstawiłaś Landryneczka mi się podobają, ale my mamy małe mieszkanie i nie będzie gdzie to wstawić, więc nie chcemy się zagracać i wystarczy już jak łóżeczko będzie bujane i będzie miało karuzele... a właśnie karuzele mamy, bo dostaliśmy z spadku. Mój znajomy dostał dwie jak im się córa urodziła i jedną zostawili zapakowaną, jakby stara się zepsuła, ale się nie zepsuła to nam wcisnęli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny