Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:w tatusia sportowiec

o to na pewno
ma ADHD po rodzicach i babci, to pewne 
Mizzi jak namierzysz taka ceratke czy podkład to podrzuć...bo ja tez nie mam ani do wózka ani do łożeczka, a trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:42
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Kurcze a ja nie mam przesscieradelka kupiłam tylko podusie i kołderkeRudasek wrote:wyczaiłam takie wkładki do wózka, nawet to tanie bo po 12zł z Canpola, i chyba to zakupie...
http://allegro.pl/materac-materacyk-wklad-wozka-bialy-100-bawelna-i4742833730.html
i na to przescieradełko i dopiero dziecko
bo jakoś na sam wkład ten co jest w wózku to mi sie nie widzi...ehhhhhh -
coś takiego mi się rzuciło.. bo zależy co chcesz, bo są na gumeczkę..
http://allegro.pl/ochraniacz-na-materac-pod-przescieradlo-podklad-i4802374367.html
u siostry męża widziałam na materacu miała normalnie taki wkład kocyk nie wiem jak to opisać i taka bawełna z jednej strony a z drugiej ceratka i ona miała tą ceratkę od strony materaca a tą bawełnę od strony prześcieradła
ale też są podkłady zwykle za 3 zł i dla starszych osob tez sie stosuje.. sama taka ceratka oddychająca w miarę i one są dostępne w aptece te podkłady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:50
-
Aguś teraz to jest przyjemne, a ponoć potem bd masakra.. jak nas skopie haha

a pro po kupujecie do łóżeczka takie poduszki? wałeczki? cokolwiek żeby niemowle się nie obracało ... bo coś słyszałam że można zabiezpieczyć dziecko żeby się nie zaksztusiło czy udusiło.. sama nie wiem o co chodziło..
-
ja wlasnie nie wiem jak to wygląda taki wkładzeby sie maluch nie krecil i czy to potrzebna inwestycja
i czy to serio sie przyda 
ja to juz oglądam zabezpieczenia sylikonowe na schody... kanty meble itp..
rety.. teraz czego nie wymyślają... ale muszę zabezpieczyć jak bd raczkować.. bo znając możliwości to rozetnie sobie głowę jak ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:04
-
noooo jasne ... wiesz takie te obramówki miękkie co dookoła łóżeczka sie daje ? i pościele do wózka.. o wszystkim mam rozmawiać z nimi bo ona mi dająmizzelka wrote:a to po ich dzieciakach bys miala brac monia te posciele?

jej dzięki za troskę serio
to może majtki poporodowe też mi dają coooo
:O
-
O boziu,wspólczuje ci takiej tesciowej,co ona to juz nie wymysliXxMoniaXx wrote:choć teściowa stwierdziła, że jak będe wkłady , pościele do łóżeczek kupować, do wózka to mają siostry męża to mam z nimi pogadać... no sorryyy ... takie rzeczy kupię sobie sama

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH