Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ja wizytuję za 6 dni i już jajko znoszę

Ja za 7 i już doczekać się nie mogę
Obejrzałam sobie finał Top Model, wypiłam ciepłą herbatkę ..
Zrobiła bym sobie drzemkę, ale wczoraj też była i pół nocy spać nie mogłam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Witam się
Takiego mam dziś lenia że nawet komp mi się nie chciało wł.
Ugotowałam obiad,skończyłam robić torta i teraz czekam tylko na męża i jedziemy do rodziców.
Co do wizyt to ja mam już jutro
i też doczekać się nie mogę.
Mój Marcel też się wypina i czuje pod ręką jego pupke albo główke.
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam bóle małpowe aż do 12tyg ciąży i codziennie jechałam na nospie.Lekarka tłumaczyła że taki mój urok,ale tez sie bałam jak cholera.Przed każdą wizytą miałam stracha cholernego.
Tak jak dziewczyny pisały dopiero jak czułam ruchy małego to już jechałam na wizyte bardziej spokojna. -
przedszkolanka:) wrote:czuję pod ręką twarde i wiem ,że to ona coś wypina

Agusia ja tak samo czuje...a wczoraj coś jeszcze sterczało, wiec nie wiem czy to stópka, raczka czy łokieć
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dupeczkaRudasek wrote:Agusia ja tak samo czuje...a wczoraj coś jeszcze sterczało, wiec nie wiem czy to stópka, raczka czy łokieć

a prawda.. w sumie to jest tak.. ale nie widać tak mocno jeszcze bynajmniej u mnie wyraźnie bo nie umiem odróżnić cóż to za część ciała się wypina
-
ja tak samo ostatnio w pepco... nic nie rzuciło mi sie w oczy.. ciężko mi wybrać cokolwiek..XxMoniaXx wrote:weszłam dziś do sklepu gdzie jest mega dużo śpiochów
chciałam jedne kupić choć dla fajnego humoru ale pooglądałam je i nic nie kupiłam 
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Sury nie bierz tej nospy od tak.. w ostatecznej sytuacji bo ona nie jest mile widziana w ciąży... a kłuć i boleć ma prawo.. i skurcze łapać..
mnie jak nie raz złapały to nie wiedziałam czy usiąść czy leżeć czy co..
ajjj bo ja przewrażliwiona jestem, za dużo się naczytałam
moja mama kiedyś poroniła i boję się, że mnie spotka to samo ;/
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

kłuje co kilka minut taki jakby szybki skurcz ale jak dotykam brzucha to niby miękki... boję się