Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Wróciłam! I żyję!
Pojechałam jednak sama samochodem teściowej, w końcu trzeba było się przełamać. Dwie godziny w studiu - poszło. Nawet coś sensownego z tego wyszło ale o 15:30 już mnie zaczęło mdlić. Nie wzięłam sobie zadnej kanapki ani nic brrr. Ale wróciłam a w drodze powrotnej nawet zajechałam do sklepu na zakupy. Później wpadłam do domu i już teściowa mi obiadek podawała
Zjadłam i leżę, odpoczywam. Nie jest źle. Wychodzi na to, że po 2 godzinach zaczyna mnie mulić i musze coś przegryźć 
Jutro rano jadę zrobić badania a w piątek wizyta. Jak się lepiej czuję to i nawet się cieszę
no i super
nasza Livia wróciła
a jedzenie i wodę teraz zawsze miej przy sobie lepiej
livia30 lubi tę wiadomość
-
Monia ja wiem
tylko tu chodzi o to,że rodzice mają kupić a ja nie potrafię tak przyjść i zapytać kiedy kupują, wiem że też nazbierać muszą itp
dlatego w styczniu chcemy już coś wybrać i wtedy powiedzieć co dalej 
Groszek miał na 13 egzamin a później podjechać do szpitala, mam nadzieję że wszystko jest dobrze.. -
ale o ile mi wiadomo to żeby odebrać dziecko ze szpitala trzeba miec te nosidełko takie co sie wozi dziecko w samochodzie
a ono jest właśnie często już przy wózku , jak jest wózek 3 w 1 to ono już jest w zestawie więc Aguś nie masz innej opcji jak kupno wózka przed porodem
chyba, że znów coś poknociłam
-
u mnie jak tylko powiedzieliśmy o ciąży to tata powiedział, że oni nam wózek kupują tzn dają kase na niego a my sobie wybieramy
i powiedziałam mamie, że ja będe kupować wózek po 20 tyg już bo potem nigdy nie wiadomo jak się będe czuła .. i nic nikt nie powiedział
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
hehe Monia no właśni my nosidełko i wózek osobno chcemy
no ale i tak ten wózek będzie przed i tak 
ale powiem Wam że się dzisiaj wystraszyłam! Mała mało się ruszała, coś tam smyrnęła tylko, a na obiad jadłam naleśniki z nutellą , no i czekam a tu cisza
wystraszyłam się nie na żarty, a ta zadowolona po godzinie zaczęła się kręcić jak T. smażyłam 
może to głupi ale wiecie jak ona wyczuwa męża?
sms, głos, przyjazd i zawsze wtedy się kręci i kopie! Córeczka tatusia, a tatuś zadowolony oczywiście
mizzelka lubi tę wiadomość
-
hehehe no napewno już tatusia czuje
ale to musi być fajne 
też chcę już kopniaki
ja właśnie szukam raczej takiego wózka 3 w 1
pewnie Aga wasze dziecko i wasza sprawa
niech każdy patrzy swojego i się nie wtrąca
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH