Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja w 41tygodniu - 10 miesiącu ciąży
jak tak dalej pójdzie to święta nas zastaną w dwupaku...
Groszku trzymaj się tam! Nie jest tak źle z tą Twoją szyjką, a leżenie podobno wydłuża ją zdecydowanie. Oszczędzaj się a wszystko będzie dobrze
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Witam się i ja w 41tygodniu - 10 miesiącu ciąży
jak tak dalej pójdzie to święta nas zastaną w dwupaku...
Groszku trzymaj się tam! Nie jest tak źle z tą Twoją szyjką, a leżenie podobno wydłuża ją zdecydowanie. Oszczędzaj się a wszystko będzie dobrze
Kondziu wychodź!!!! ciocie chcą Cię poznać
jak się masz? jakieś zmiany, bóle? coś???
-
Dzień dobry

Groszku gratuluje specjalizacji,ale teraz Wy jesteście najważniejsi! Odpoczywaj dużo :* jesteśmy z Tobą :*
Lena nie wiem co poradzić,może ktos niech rozmasuje albo na podłodze poleż? Ja kupiłam specjalny pas i powiem Ci że to dobra rzecz na uczelnie czy jak coś w domu robię
Marta może mdlić Cie przez zaparcia,też tak miewam...
A jutro na ktòrą masz?
Monia jak tam u Ciebie?
Niecierpliwa Santoocha urodziła sn 4470! :o podziwiam! -
nick nieaktualnyHej Aga

Jutro mam na 10.00 ale czy o 10.00 wejdę to nie wiem ;P a zaparcia mi przeszły wczoraj wieczorem, teraz znów biegunka i tak w koło Macieju
ale te kłucia wczorajsze to chyba od jelit były, sama nie wiem, jutro się wszystkiego wypytam ;P
oooo a urodzić prawie 5 kg?! szacun
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:03
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko właśnie tez to przeczytałam! Woow ! Ale bidula pisała że poród koszmarny, jej nie chcieli USG zrobić przed porodem, mam nadzieje ze tam jej w środku nie uszkodził mały, żeby żadnych powikłań nie było.
Sury wczoraj przed snem miałam jeden skurcz
i to tyle. Dziś z nudów idę na uczelnię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nudzę sie w domu jak mops

Mam patomorfologię dziś, a wyniki kolokwium trzeba odebrać osobiście u prof. przynajmniej się dowiem czy zdałam
Wczoraj w galerii byłam, powybierałam prezenty na święta. 3x body oczywiście dla małego ale były w H&M za dychę
-
Marta no może tak być. Ja miałam 3x sytuacje ze skurczami ale takimi jak te porodowe i dopiero po załatwieniu było lepiej :o
Ale biorę ten syrop a i tak nie załatwiam sie codziennie:o za to sikam...za dwoje:d
Niecierpliwa no ja też ja podziwiam,ale co to za lekarze?! Umęczona i obolała pewnie biedna...
Rudasku dziwiłam sie co Ty tak szybko dzisiaj,ale już wiem :p
Oglądaliśmy wczoraj dokument "Odyseja życia" polecam! Myślałam ze moj T.zniecheci sie całkowicie do porodu bo nie bardzo chcial byc przy nim a tu prosze-zmiana decyzji i juz by chciał malutka mieć
Tylko babka miała tu lajtowy poròd bo miała znieczulenie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czasami na tlc oglądałam "Porodówkę" ale ostatnio nie mogę natrafić
albo jestem w pracy albo oglądam coś innego akurat ;P
jeszcze jak nie byłam w ciąży, na samym początku starań P. ze mną oglądał jeden odcinek i jak dzidzia już "wylazła" to widziałam łezkę w jego oku
fajne to było uczucie
-
Mój nie znosi porodówek w tv, w ogóle nie wyobrażam sobie tego całego porodu
mój cały czas mówi że on to niechętnie tam będzie, no ale zrobi to dla mnie... No dzięki za łaskę
a myśle ze wynika to ze strachu i obawy przed tym co nas czeka...oby szybko i sprawnie poszło.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ehhhh nie ma to jak się wkrur.... (sory) od rana

mąż mnie poklepał po brzuszku a teściowa stwierdziła, że jeszcze nie może gadać do małego bo o i tak nie słyszy
na co ja jej "on już dobrze słyszy !"
no i gadam z mężem bo załatwiał urlop i dzwonił do kierownika i się pytam czy mu powiedział że na 15 potrzebuje tak pracować żeby mieć wolne na 14.40 .. a teściowa "a co idziecie do lekarza?" a ja jej nie, na prenatalne a ona "tak szybko ?"
bo jej córy tego nie miały i ona nie wie 
czyli dała do zroumienia po co mi to
ja zwariuje
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH