Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przepraszam że mało tu zaglądam. Pamiętam o Was wszystkich.
Wczoraj powtarzałam betę:
20.11 - 355,90
24.11 - 2037,00
Zrobiłam też ogólne badanie moczu, niestety mam leukocyty i liczne bakterie
szybko poszłam na wizytę do ginka, dostałam mocniejszy kwas foliowy i urosept. Widziałam Grocha, ma trochę ponad 2 mm. Mam nadzieję, że uda nam się pokonać te paskudne bakterie. Powtórka badania moczu i bety za dwa tygodnie. Termin porodu wyznaczony przez ginka to 26.07.2015.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 19:51
mizzelka lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
niecierpliwa21 wrote:Przedszkolanko mocz powinien mieć lekko kwaśne pH żeby bakterie się nie namnażały, bo w zasadowym mają idealne pole do popisu

Najlepsze pH to tak 5,5-6,5
Mi 7 ostatnio wyszło dlatego tak się zastanawiałam
ale już się musiałam wkurzyć, bo oczywiście w avon zamawiam a połowa jest niedostępna, no a kto musi się klientowi tłumaczyć i robić z siebie idiotę? No ja oczywiście... zamówiłam kilka prezentów i ani jeden z nich nie przyjdzie! No brak słów wrr... idę do męża obejrzeć ten cud narodzin , oby mi tu przy porodzie nie padł
-
Dostalam sie na specjalizacje. I w szpitalu wyladowalam.
Szyjka sie skraca. 2 cm ma. Napina sie brzuch. Nie jest wesolo. Dostalam leki. Ida kroplowki. Pobrali wymazy, chca pessar na szyjke zalozyc. Ja sie dobrze czuje, jest ok. Oby mi przeszlo.
Prawdopodobnie dlugie lezenie mnie czeka.
Jestem w innym szpitalu, w moim sie mnie bali bo to 30 Hbd dopiero. Tutaj III stopien referencyjnosci.
Dostaje tu leki z marszu. Uwieziona z kroplowka.
Sorki jak sie dlugo nie bede odzywac. -
nick nieaktualnyCześć, ja spać nie mogę

Jakieś dziwne sny miałam, a do tego teraz dół pleców Mnie boli
, zawsze puszczałam gorący prysznic na plecy w takiej sytuacji a teraz co mam robić ?
Gardło boli, nos zapchany
Najchętniej to obudziła bym męża aby wymasował Mi tą bolącą część
Eksmitowałam się z sypialni aby mógł się wyspać ..
Groszku, Gratuluję specjalizacji
No to czeka Cię długi odpoczynek
Bądź dobrej myśli
-
nick nieaktualnyGroszku trzymaj się, będzie wszystko dobrze, najważniejsze, że już się Tobą zajęli :* a modlitwę masz jak w banku

Dzień dobry w 7 tygodniu! o_O wow
dziś od rana mi słabo, duszno, zawroty głowy mam i 2 razy bełtałam
no i biegunka a jeszcze wczoraj miałam zaparcia, jakiś niezdecydowany ten mój organizm
ehhh wczorajsze bóle po wypiciu rumianku się uspokoiły, czy to możliwe, że były od jelit??? przez zaparcie? lewa pachwina ciągnie dalej ale dzisiaj zaczęła też prawa, trochę mnie to uspokoiło 
jutro wizyta i pierwsze usg
chyba zejdę tam
bardzo bym chciała zobaczyć Perełkę i jej serduszko!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH