Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem niemal w 100% pewna, że moja "kuleczka" to dzidziuś - tzn. wypukłość jest tuż nad spojeniem łonowym, nie znika ani w nocy, ani wtedy gdy właśnie całowałam się z kibelkiem, ani wtedy gdy jestem obżarta (wtedy przy pępku robi się druga kulka hahaha
) nawet jak mocno wciągnę powietrze to moja kuleczka się nie zmienia
chyba faktycznie już mi rośnie brzuszek a pod koniec ciąży będę pewnie wyglądała jak orka
-
Wiem Aga, że propozycja i dla dla mojego dobra żebym nie latała po tych schodach u nas z odkurzaczem i mopem (a mamy baaaaardzo dużo schodów - 6 poziomów, na każdym po jednym pomieszczeniu). Na razie jeszcze jestem na chodzie ale jak będę się już toczyć a R. na statku będzie to chyba do tego dojdzie. Jak szlachta cholerka jakaś - pomoc domowa

Ja też do kibelka latam w nocy 2-3 razy, nie pamiętam już kiedy ostatnio przespałam całą noc

-
Dzien dobry

My tez dziś w miare wyspani
a teraz wcinam sniadanko i lece do dzieciaków
dziś mam tam dłuższa "służbę"
jak przezyje z 15tka 4h to bedzie cud
mizzelka lubi tę wiadomość
-
hahha JUTRO SĄDNY DZIEŃ!
a tu dziecko focha strzeli i bd miało w d... wiedzę na temat płci..
oby nie!
a pro po musze się pochwalić że wczoraj przyłożyłam dłoń do prawej strony brzucha i poczułam albo rączkę albo stópkę bo coś małego max do 2 cm
i za chwilę schowało 
Aguś u mnie właśnie też sprawdza i zaraz gada że długa i zamknięta
i po lekko się stresuje że nie mierzył.. ale skoro by cos bylo nie tak to nawet podczas
bym czuła jakiś dyskomfort a jest Git 
ale o cytologię go poproszę jednak bo niby brałam ten trivagin i niby ok.. ale nie jestem pewna..
Livia według mnie to nawet pomoc by sie przydała.. ja też mam duży dom... prawie 250 m kw.. i przed ciążą mogłam spokojnie sprzątać, a potem było coraz gorzej... i aby ledwo ogarniam tą swoją górę.. teściowa dół, niech sprząta swoje..
wiem że ciąża to nie choroba ale kurde ja się szybko męczę... a jak zakręci mi się w głowie i wyląduje na schodach? ;/ lepiej nie ryzykować.. a już o firanach i oknach nie wspomnę - nie dotykam..
livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Livka no ja wiem,wiem..zobaczysz jak to będzie

a co to jest przespana noc haha- wyjaśnij pojęcie proszę
Marta to jeszcze nie brzuch, to macica wielkości jajka
no później też macica wielkości piłki lekarskiej
potocznie mówię brzuch
bo nie ręka haha
tak czy siak coś tam sobie pomału rośnie
-
Mizzy powiedz lekarzowi,że my takie już niecierpliwe że musimy wiedzieć i już

co do czucia stópki, rączki itp.to my często z T. tak wyszukujemy i się bawimy
a ze sprzątaniem Wam współczuję..my mamy standardowe mieszkanie,ale u nas mąż sprząta, mamy podział obowiązków a w ciąży jeszcze moje przejął to mi lżej
Mizzy Ty swojego goń a Ty Livia może z córką później"interesy"rób haha
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale taka ekscytacja to normalka, w końcu pierwsza upragniona ciążaprzedszkolanka:) wrote:no wiem,wiem tylko mówię, bo też się tak ekscytowałam

mi to w ogóle siada na łeb bo już zaczynam do brzucha mówić hahahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:43
-
nick nieaktualny
-
Aga moja córka ma u siebie w pokoju taki sajgon, że szkoda mówić. Dzisiaj tam weszłam (rzadko to robię ostatnio bo na samej górze ma) i załamalam się... Dostała więc szlaban na komputer dzisiaj i nie ma prawa go włączyć póki w pokoju nie będzie lśniło - no ja nie mogę, dziewczynka a taki syf ma wokół siebie

A mi się dzisiaj snił mój synek! Ciekawe czy sen mam odczytywac jako odwrotność czy nie
Ale mial takie ładne brązowe wloski i buzię jak aniołek
Sury, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

-
myślę że przez ten argument się zlituje nade mnąlivia30 wrote:Mizzi nie wychodź jutro od gina zanim dokładnie nie zajrzy między nogi Twojemu dziecku! Widzisz przecież, że ja juz po nocach o tym śnię!
Zlituj się 
a przed wizytą muszę przeprowadzić poważną rozmowę z malenstwem
żeby nie stroiło fochów i było grzeczne i pozwalam na pokazywanie swej nagości
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

- już zapomniałam co to jest