Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
taa miejsce...ja byłam w poniedziałek w przychodni ,no i kolejka w cholerę to ja pod drzwi, jedna baba to mało łokciem mnie nie zadźgała! No ale wlazła i weszłam do drugiego gabinetu i bum- dziadek za mną,że teraz on, no to ja tylko się odwróciłam, pokazałam na brzuch a on od razu "oj przepraszam, proszę" i wyszedł...
a zaraz idę po wyniki(dodam że po odbiór bez kolejki)i znowu pewnie będzie gadanie
śmieszne to jest..a w poniedziałek kolejne badania i znowu wysłuchiwać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Pospałam dzisiaj i już po śniadanku jestem. Ale wieje u nas dzisiaj! Głowę może urwać 
Monia nie stresuj się, jak Cię brzuch nie boli i nie krwawisz to jest wszystko dobrze. Pamiętaj, ze ja wypadek samochodowy zaliczyłam i też nic mi się nie stało
Dzidzia w brzuszku jest bezpieczna gdyby była taka wrażliwa to nie mogłybyśmy chodzić wcale czy jeździć po dziurach autem 
Mam pytanie do brzuchatek
Jutro planuję iść na badania i siuśki też zanoszę i tu mam problem - no nie ma opcji, żebym wstrzymała cała noc. Przynajmniej dwa razy chodzę do kibelka i jak wtedy?
Ja to mam problem, wiem 
Dzisiaj jadę na wietnamskie jedzenie JUPI
No i 10 tydzień! hi hi a dopiero co był 5...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:17

-
hej hej

Livka..bierzeesz siuski te ostatnie
tzn te jak wstaniesz i juz....
tylko pamietaj, nalpeiej przez tampon lub gazik 

a ja lece do przedszkola, pozniej mam doktorka Papa....musze spradzić to u mojego Wiercipietka, Dziewczyny jestem tak obita os srdoka ze ciezko mi siedzieć, lezeć, chodzić...normalnie mam zakwasy w brzuchu, jakbym na siłke chodziła, tak mnie kopie ten moj Mały,,,ciekawe ile wazy!
Pozniej zakupy i pakowanie paczek do wysłania a wieczorem szkoła rodzenia..wiec dziś aktywny dzien
a jutro wyjezdzam do Stolycy
na weekend
-
Ja to nigdzie nie wchodze bez kolejki,ludzie udaja że nie widzą kobiety w ciąży.W niedziele byłam u fryzjera z mężem to trzech facetów rozsiadło się na kanapie a ja kuźwa stałam 10min zanim się ruszyli i wyszli.Na badaniachh też musze wyczekać swoje w kolejce.Kiedyś przyszła babka z dzieckiem do laboratorium może dwumiesięcznym i co? nikt nie pomyślał żeby ja przepuścić.Ja w piatek ide zrobic wyniki mocz i morfologie,chyba już ostatni raz

W poniedziałek ma mi pobrać jakiś wymaz,którego wynik jest potrzeby przy porodzie i to wszystko. -
Ja robilam w 33 ostatnio wyniki a polozna atqierdzila, ze jeszcze na jwden raz sie zalapieMadziulka wrote:Ja to nigdzie nie wchodze bez kolejki,ludzie udaja że nie widzą kobiety w ciąży.W niedziele byłam u fryzjera z mężem to trzech facetów rozsiadło się na kanapie a ja kuźwa stałam 10min zanim się ruszyli i wyszli.Na badaniachh też musze wyczekać swoje w kolejce.Kiedyś przyszła babka z dzieckiem do laboratorium może dwumiesięcznym i co? nikt nie pomyślał żeby ja przepuścić.Ja w piatek ide zrobic wyniki mocz i morfologie,chyba już ostatni raz

W poniedziałek ma mi pobrać jakiś wymaz,którego wynik jest potrzeby przy porodzie i to wszystko.
-
Madziulka niestety trzeba się upominać, ja zamierzam i niech się burzą - zwisa mi to

Rudasku synuś już w piłkę gra widać
Kurcze, tylko te ostatnie siuśki to malusieńko będzie no ale dobra - jakoś to będzie
Ja nigdy nie sikam przez gazik. Podmywam się tylko i "środkowe" zbieram i jest OK

-
nick nieaktualny
-
ja też się zawsze bałam,w ogóle jak robiłam wyniki na początku to sobie wmawiałam ze jestem chora.Nawet na hiv bałam się odebrać bo coś sobie ubzdurałam że pewnie mamSury wrote:Ja nie wiem czemu boję się wyników cytologii
mam mieć dziś lub jutro -
nick nieaktualny
-
No weźcie Dziewczyny
Ja to z kolei jestem pewna, że wszystkie wyniki będą dobre
Bo nie ma innej opcji, żeby coś poszło nie tak i jak na razie się sprawdza
Spróbujcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:00
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
Sury ja też się bałam cytologii ale jak mi moja ginka tak fajnie, delikatnie ją zrobiła, że nawet nic nie poczułam, to już mi jakoś strach minął

Co do tych starszych kobiet to masz rację, masakra totalna! Wymalowane bardziej niż niejedna nastolatka, a zawsze czy to u lekarza, czy w autobusie, to i usiąść muszą, i wejść pierwsze. A jak gdzieś jakieś wyprzedaże są, to pierwsze lecą i pchają się co sił! Taa ale to młodzi są niekulturalni przecież
Ja dzisiaj zaczynam 8 tydzień
leci ten czas jak szalony.
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
nick nieaktualnyMi osobiście nie podoba sie to ze ciężarne wchodzą bez kolejki do lekarza ponieważ kaksa ustalone godziny to wymaga czekania od wszystkich w kolejce do Ginekologa tez trzeba czekac ciezarne nie pchaja sie pierwsze a czekaja tak jak nalezy wiec nie widze powodu aby u innego specjalisty mialy by wchodzic bez kolejki
-
nick nieaktualnySana wrote:Sury ja też się bałam cytologii ale jak mi moja ginka tak fajnie, delikatnie ją zrobiła, że nawet nic nie poczułam, to już mi jakoś strach minął

Co do tych starszych kobiet to masz rację, masakra totalna! Wymalowane bardziej niż niejedna nastolatka, a zawsze czy to u lekarza, czy w autobusie, to i usiąść muszą, i wejść pierwsze. A jak gdzieś jakieś wyprzedaże są, to pierwsze lecą i pchają się co sił! Taa ale to młodzi są niekulturalni przecież
Ja dzisiaj zaczynam 8 tydzień
leci ten czas jak szalony.
Ja się nie boję cytologii bo już miałam robioną kilka razy chociaż po wczorajszej wizycie to powinnam się bać
ja się boję wyników a nie badania
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:No weźcie Dziewczyny
Ja to z kolei jestem pewna, że wszystkie wyniki będą dobre
Bo nie ma innej opcji, żeby coś poszło nie tak i jak na razie się sprawdza
Spróbujcie.
wiesz ja się tych wyników boję bo mam ektopię nabłonka się okazało
podobno ma tak co 3 kobieta ale ...
-
Staraczka23 uwierz mi, że zmienisz zdanie jak już sama będziesz w ciąży i będziesz musiała rano zrobić badania a będzie Cię muliło z głodu i będziesz miała mroczki przed oczami. Na pewno będziesz wtedy grzecznie czekać w kolejce i nie dopominać się pierwszeństwa...
A poza tym nie mówimy o wizytach u specjalistów tylko w laboratorium - jak juz coś chcesz skrytykować to przeczytaj najpierw ze zrozumieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:06
nick nieaktualny, Madziulka, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość