Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Mi osobiście nie podoba sie to ze ciężarne wchodzą bez kolejki do lekarza ponieważ kaksa ustalone godziny to wymaga czekania od wszystkich w kolejce do Ginekologa tez trzeba czekac ciezarne nie pchaja sie pierwsze a czekaja tak jak nalezy wiec nie widze powodu aby u innego specjalisty mialy by wchodzic bez kolejki
Kultura, mówi Ci to coś?
Jak będziesz miała rzygi pod gardłem i mdłości bez przerwy to zmienisz zdanie o kolejkach.
Gr... I żeby nie było, w ciąży nie jestem, ale mam trochę zrozumienia dla stanu innych osób.
livia30, Sana, nick nieaktualny, Madziulka, przedszkolanka:), Groszek, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota :*
Staraczka23 zobaczymy jak zaciążysz i Cię dopadną mdłości i inne ciążowe dolegliwości, osłabienie, zawroty głowy i takie tam, czy wtedy również będziesz tego zdania co teraz.
nick nieaktualny, Madziulka lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
nick nieaktualny
-
Nawet nikt Cię nie pytał o zdanie i tak jak pisały dziewczyny będziesz w ciąży to wtedy może zrozumiesz.Troche wyrozumiałośći dziewczyno czego ci zyczeStaraczka23 wrote:Mi osobiście nie podoba sie to ze ciężarne wchodzą bez kolejki do lekarza ponieważ kaksa ustalone godziny to wymaga czekania od wszystkich w kolejce do Ginekologa tez trzeba czekac ciezarne nie pchaja sie pierwsze a czekaja tak jak nalezy wiec nie widze powodu aby u innego specjalisty mialy by wchodzic bez kolejki
livia30, Sana, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Livia spokojnie to nie ma wpływu , bo też się dowiadywałam i sama muszę w pon.zrobić

Anutka,ale leci co?
Rudasku będzie bokser albo piłkarz to kopie
Staraczka 23 zobaczysz jak będziesz w ciąży- nie zawsze da się radę wytrzymać., poza tym nikt nie pytał o opinię
Złota
zmieniamy prezydenta z Rudaska? 
a ja troszkę załatwiłam, został jeszcze endo
gościu w ksero nie potrafił przerobić A5 na A4 i nie wydrukował mi co trzeba, ciota...
i uwaga! Zostałam PRZEPUSZCZONA W KOLEJCE n bazarze!!
przez starszą kobiecinę!!! Bo zrobiło mi się słabo i oczywiście na kucaka stałam i jeszcze mnie przepraszała że nie zauważyła... i jeszcze z ekspedientką pytały czy dam radę do domu wrócić
no nadzieja mi się otwiera przy takich sytuacjach
nick nieaktualny, livia30, Sana, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Pewnie musi. Na razie nie jest, ale chyba najgorsze za mną.
teraz święta, odpocznij, pojedz dużo dobrych rzeczy, szukaj prezentów pod choinką i nowy rok a wiesz co to znaczy?
że czas na zmiany! i same pozytywne!
Złota, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny