Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:A co tu tak spokojnie dziś ?
Zemdlałam niedawno ale się położyłam i już lepiej ...
Omdlenia to też oznaka ciąży, chyba... moja matka mówiła, że zemdlała w 2 tygodniu, gdy jeszcze testy wychodziły negatywne jak była ze mną w ciąży - Tak i się skojarzyło.
A u mnie wcale nie spokojnie, u mnie jest awantura na 102. -
nick nieaktualny
-
Mloda.Mama wrote:Omdlenia to też oznaka ciąży, chyba... moja matka mówiła, że zemdlała w 2 tygodniu, gdy jeszcze testy wychodziły negatywne jak była ze mną w ciąży - Tak i się skojarzyło.
A u mnie wcale nie spokojnie, u mnie jest awantura na 102.aszka lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Landryneczka moze sie przebadaj?
Mloda mam za co awantura?
Ta awantura nie do mnie... na szczęście. Mój mąż się wydarł na siostrzyczkę, potem przyjechał jego ojciec i go zmienił, w sensie mój mąż przestał krzyczeć, jego ojciec zaczął. Do mnie była jakaś chwilowa pretensja czemu po nikogo nie zadzwoniłam, ale zrobiłam minę mówiącą "WTF?". Usłyszałam "do ciebie to już w ogóle, kurwa mówić jak do ściany, a wymagać byś martwiła się o kogoś innego niż o siebie, to marzenia ściętego łba". Olałam sprawę, pisałam z wami, wyszedł z pokoju, poszedł do kuchni. -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Powiedz ze nastepnym razem zostawisz jego siostre i wylacznie na siebie bedziesz patrzec a teraz to niech mąż Ci zrobi herbatki a nie naskakuje.
Minie mu i przeprosi... uwaga! za przekleństwo, nie za to że nazwał mnie egoistką, bo ja się przyznaje do tego, że najbardziej to się troszczę o swoją małą rodzinę. On miał pretensje o to, że oni tej małej szukali a ona u mnie była i nikomu nie wpadło do głowy że jest u mnie, dopóki mój mąż się nie pojawił i do rodziców nie zadzwonił.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młoda no ale mogli wpaść na to że ona może być u Ciebie
Monia nowy cykl nowe nadzieje ech życzę oby był zielono zakończony.
Landrynko ja to tych 3 dni chyba nie wytrzymam na te Wasze testy.Nie dość że Ty i i przedszkolanka.
Ja wiem co tam u was jest -
nick nieaktualny