Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Ja jestem załamana. Tempka spada. O mojej godz.było 36,2 a sekunde później 36,5...już nic nie wiem prócz tego że @ idzie cholerka!! Wrrr wybaczcie;(
Jeszcze z mężem leżymy,w sumie on śpi ale później sprzątanie mnie czeka...będę zaglądać -
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry!
Ja jestem załamana. Tempka spada. O mojej godz.było 36,2 a sekunde później 36,5...już nic nie wiem prócz tego że @ idzie cholerka!! Wrrr wybaczcie;(
Jeszcze z mężem leżymy,w sumie on śpi ale później sprzątanie mnie czeka...będę zaglądać -
Witam Dziewczynki
Pozdrawiam Was
Milego dnia zycze, ja walcze w pracy... nie jest najgorzej...
za to przeziebienie fest... nos mam zapchany tempka normalna a od kilku dni mi tak goraco (( jakby na goraczke...
Wpadne wieczorem jak bede miec sile ;-p buzki ;-* -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Mam nadzieję, że u was słoneczna pogoda, bo u mnie pada oczywiście jak zbliża się do wyjazdu
Dzisiaj temperatura znowu mi spadła, nie ogarniam już tego wykresu i tylko sie wkurzam, chyba przestanę ja mierzyć. Do tego ciągle kłuje mnie w lewej pachwinie, juz od kilku dni i robi mi się niedobrze chwilami (ale to zwalam na skutki uboczne po Duphastonie). Zwariować idzie, nie spodziewałam się, że tak ten wykres będzie mnie stresowałaszka lubi tę wiadomość
-
Jestem
Monia i Karola, sam wykres mówi... tempka niby o 11:00 37,0 ale odkurzałam teraz i miałam 35,9
Sandra jak się czujesz dzisiaj?
Livia mam dokładnie tak jak Ty! I też mam zamiar go przez okno wyrzucić!!
Wybaczcie jak dzisiaj będę marudzić... -
Dziewczyny ale Wy nie bądźcie złe na termometry tylko na siebie bo temp. mierzy się rano przed wstaniem z łóżka bo potem mogą być właśnie takie wahania i po wstaniu idzie w górę.
A ja leżę i umieram