Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam )
Mloda Mama gratuluje ladnie rozpoczeta wiosna )
Ja wlasnie wrocilam z mezem do domu. Koniec podrozy
Ale wycieczka nam sie bardzo udala, jestesmy zadowoleni, zrelaksowani i odstresowani ) a jutro powrot do rzeczywistosci... i do pracy no coz...
oj biedna jestes Aszka, zdrowka zycze... jedziemy a tym samym wozku, bo mnie sie nie poprawilo ale tez nie pogorszylo na szczescie...aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Młoda gratuluję Sara powodzenia
Wróciłam po pracy:-) wreszcie weekend dzisiaj u nas rano też piękna pogoda a później jak się rozlało tak leje i leje:/ aż głowa mnie boli:( poza tym u mnie cisza, przed morzem czerwonym :p
Jak Wam minął dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam wszystkie
Aszka zdrowiej !
Groszku koniec laby,ale teraz znowu z Nami
Sandra a mocno już czy tylko chwilę ?
oczekująca trzymam kciuki by się udało
rudasku jeszczenic straconego!
To ja Wam powiem,że hmm dziwnie dzisiaj mi było jak poszłam... nagle takie kłucie poczułam jak przyciskałam to bardzo bolało , po lewej stronie lekko pod pępkiem... dziwne;/ a od tej pory muli brzuch... to możliwe jak miałam owu z prawego?
Ale zaraz do nas znajomi przyjeżdżają i domowe hamburgery będę robićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 19:22
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:witam wszystkie
Aszka zdrowiej !
Groszku koniec laby,ale teraz znowu z Nami
Sandra a mocno już czy tylko chwilę ?
oczekująca trzymam kciuki by się udało
rudasku jeszczenic straconego!
To ja Wam powiem,że hmm dziwnie dzisiaj mi było jak poszłam... nagle takie kłucie poczułam jak przyciskałam to bardzo bolało , po lewej stronie lekko pod pępkiem... dziwne;/ a od tej pory muli brzuch... to możliwe jak miałam owu z prawego?
Ale zaraz do nas znajomi przyjeżdżają i domowe hamburgery będę robić
Tak chwilami ale czuję
Hamburgery MmmmMMmm
Potforku nie głupoty tylko takprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość