Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, zaraz zwariuje, zrobiłam test bo miałam w pracy, całkiem o nim zapomniałam i wyszedł... moim zdaniem wyszedł negatywny bo jest tylko cień, bez zabarwienia. Napisałam mężowi by mnie umówił do gina tego starego prywatnie bym coś na wywołanie dostała bo ja nie mam numeru a ile nie można mieć okresu. To mój mąż, przyjechał do mnie z innym testem i tekstem "bo ty to chyba jakieś te testy z wadą fabryczna kupujesz, zrób ten". U ja go zrobiłam i wyszedł pozytywny. Normalnie pójdę w pon na betę, bo dziś już nie zdążę...
-
nick nieaktualny
-
klara22 wrote:A tak pozatym co to za test? tz jaka firma??
Sikany test taki nie zakrapiany, a strumieniowy. Rosmanowski, chyba pinktest, pomyślę gdzie rzuciłam pudełko i wam powiem, ale chyba Pink, Pinko, na rózowym tle czarny napis, a opakowanie w większości białe.sara_nar lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Klara wyskoczyła nam tu,awet nie wiedziałam,że jesteś
młoda zrób bete i będzie dobrze a jakie te dwa testy? firmy itp.
A ten drugi to na U.. Uni, Uli, Umi... cos takiego, całe różowe opakowanie i kobietka z dzieckiem na opakowaniu. -
klara22 wrote:Cześć ,ja tak z zaskoczenia poprostu was podczytuje ,i musiałam wyrazić swoją radość ;p i nawet nie jest mi przykro haha teraz kolej na nas a młoda daje nadzieje
Jeśli się udało to naprawdę nadzieja, bo jednak po 13 miesiacach intensywnych starań. -
klara22 wrote:Cześć ,ja tak z zaskoczenia poprostu was podczytuje ,i musiałam wyrazić swoją radość ;p i nawet nie jest mi przykro haha teraz kolej na nas a młoda daje nadzieje