Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:jej,ale też się ucieszyłam wiosna rozpoczęta a tu za oknem jakis festyn,muza gra, zjeżdżalnie dla dzieci...WIOSNAAAAA!
A u nas nie ma festynu, w ogóle wczoraj byłam na otwarciu Galerii, masakra, to nie były tłumy ludzi a baranów co się pchali po każdy gratis, nawet po jakiś tam badziew. Weszłam tam i wyszła, bo nic się nie dało za bardzo zobaczyć, a ceny takie same jak wszędzie gdzie jest dana marka, nawet 5% taniej nie było więc dobie darowałam ciskanie się. -
przedszkolanka:) wrote:młoda a Ty który dzień po owu?
Nie wiem który po owu, zaraz policzę według kalendarza, ale to 46 dzień cyklu, a przewidywaną owulacje miałam 15-19 dzień cyklu. Więc wychodzi na to, że to 27 dni po owu, ale mi się mogła od stresu przesunąć nawet o tydzień. Już raz tak miałam, bo akurat u gina byłam gdy występowała ovu i był zdziwiony że tak późno. -
przedszkolanka:) wrote:a no czyli późna owulka ważne że się udało a czułaś coś ostatnie dni ? już tak wypytam i wymęczę
Nic nie czułam, jajo mnie bolało i te piersi mam takie... nie że bolą, ale powiedzmy, że szybko się siniaczą i mam żyłki takie dziwne na jednej. Ale tak to nie czułam się ani jak na @ ani jak na ciąże. Normalni się czułam i normalnie się czuje.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:heh widzę, że żyłki na piersiach nas opanowały
ja też mam na prawej...ale w ciązy nie jestem ( chyba)...
Małpa ma być 25-26, wiec jak nie przyjdzie to zrobie teścior
Mnie już nawet nie o te żyłki chodzi, ale o siniaka. Mąż mnie mocniej pocałował w jedną nawet nie zrobił malinki, nic z tych rzeczy, a siniak mi wyszedł jakby malinkę robił i dzień go cały miałam... straszne to było, ciągle zerkałam czy już zniknął. Wcześniej nigdy tak nie miałam. -
Oooo cóż za piekny widok dwie kreseczi. Super! Trzymam kciuki za betę.
a ja czekam na @ właśnie jestem w pracy, koleżanka poprosiła (jedyna normalna w pracy) wiec przyszlam na 3h.
Spałam niecałe 3h ale czuję się jak młody bóg.
Hmmm tak myślę dzisiaj po pracy akurat do rossmana się wybieram, może skuszę się na ten test, w razie @ przyjdzie, to będzie w zapasie czekał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny