Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:A wiecie na co ja mam uczulenie?? Na trawę normalnie do 1 koszenia nie mogę w nią wejść już od teraz bo mam całe nogi i ręce zesypane i swędzi okropnie.
Ja tak mam od kefiru, ale inne produkty mleczne mogę jeść. Najbardziej mnie na plecach wysypuje, a niby uczulenia na kefir nie mam - według badań... -
przedszkolanka:) wrote:ja uwielbiam moją teściową :)właśnie mi pierogi przyniosła
potorku współczuję... ja uwielbiam zapach trawy a od maja u mnie co tydzień koszą
Mnie się podoba zapach benzyny... wiem, że dziwne, nie wdycham jej, ale jak przechodzę obok i poczuje to mi nie przeszkadza, podoba mi sięprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ja uwielbiam moją teściową :)właśnie mi pierogi przyniosła
potorku współczuję... ja uwielbiam zapach trawy a od maja u mnie co tydzień koszą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:wróciłam
a tak z innej beczki, to jaka szyjka po owu powinna być?
po owu powinna robić sie twarda i pomału sie obniżać, no chyba że doszło do zapłodnienia pozostaje podobno wysoko i jest pulchna, nie mięka i nie twarda, tak czytałam ostatnio jakiś artykuł na ten temat. -
nick nieaktualny