Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola567 wrote:To testuje z wami w przyszłym tygodniu
w trójkę chcemy już w pon.(mój 10dpo) wiem,że nic nie wyjdzie,ale dziewczynom będzie raźniej a jak jedna wyjdzie to następny dopiero czwartek/piątek a Ty w weekend też możesz bo dzień później masz -
Witajcie z rana pogoda suuuper;)
Nastrój fatalny wczoraj miałam płaczliwy dzień,a dzisiaj jestem przybita ,pms chyba się uaktywnia ;/
oprócz tego wczoraj mi znowu było tak niedobrze że szok,biust napuchnięty i mi znowu robią sie ciemne otoczki na brodawkach czyli @ pewnie zawita:(
Ja nie kupuje nic dziecięcego , dostałam w spadku becioszki cudowne,są głęboko schowane ;p chyba bym sie dobiła do żywego jak bym zaczeła teraz kupować.;p
oczekujaca lubi tę wiadomość
-
a tak z innej beczki to przypominam i podaje tym, które są nowe adresik bloga :D:D
Nic tam jeszcze szczególnego nie ma ale pomału sie rozrasta :D
http://truskawkagotuje.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyJa to raczej mam kolejny cykl z głowy, antybiotyk do środy musze brać, więc nici w tym cyklu, antybiotyk wszystko mi pokrzyżował...
Właśnie klara22, kupywanie teraz czegokolwiek dla dzidzi napewno i mnie by dobiło i to porządnie, zwłaszcza że w naszej rodzinie w tym roku beda 3 porody............cieszę się ale i zarazem jest mi przykro że nie ja....
-
nick nieaktualny
-
oczekujaca wrote:Ja to raczej mam kolejny cykl z głowy, antybiotyk do środy musze brać, więc nici w tym cyklu, antybiotyk wszystko mi pokrzyżował...
Właśnie klara22, kupywanie teraz czegokolwiek dla dzidzi napewno i mnie by dobiło i to porządnie, zwłaszcza że w naszej rodzinie w tym roku beda 3 porody............cieszę się ale i zarazem jest mi przykro że nie ja....
chyba każda ma to samo niby sie cieszymy czyimś szczęściem ,ale itak jest przykro i to bardzo