X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wgl to Witam was wiosennie <3

U mnie tak , tempka . spadła znów, @ nie ma , objawów na nią 0 :/
    czekam czekam do poniedziałku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Pl to już od dawna jest ciężko z pracą. Ja i mój M. znowu myślimy o wyjezdzie do Anglii do pracy, bo co tu niby robić, jak dla mnie, mój już narzeka na mało płatną prace przy swoich umiejętnościach........

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny dzień <3
    ale rozpisałyście się od wczoraj :)

Piękne te wasze śpioszki, wózki i w ogóle <3

co do piersi to ja mam lewą (ogólnie większą) i mam małe żyłki i jakby brodawkę większą,ale tak mam chyba zawsze przed @. W ogóle z mężem wyczuliśmy wczorj jakby węzeł i strasznie boli właśnie w piersi i nie wiem czy to gruczoł ?:O

Karola mi też urosła <3

oczekująca zdrowiej nam tu! <3

Cześć Rudasku :) a jak się czujesz? :)

co do pracy to ja od kwietnia darmowe praktyki na uczelnie muszę, a jak to czerwca nie uda nam się zapłodnić to szukam jakiejś dorywczej, chociaż na miesiąc bo później wakacje :PP i po wakacjach znów :)

ahh wiosna ah to Ty <3

Landryneczka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Witam w piękny dzień <3
    ale rozpisałyście się od wczoraj :)

Piękne te wasze śpioszki, wózki i w ogóle <3

co do piersi to ja mam lewą (ogólnie większą) i mam małe żyłki i jakby brodawkę większą,ale tak mam chyba zawsze przed @. W ogóle z mężem wyczuliśmy wczorj jakby węzeł i strasznie boli właśnie w piersi i nie wiem czy to gruczoł ?:O

Karola mi też urosła <3

oczekująca zdrowiej nam tu! <3

Cześć Rudasku :) a jak się czujesz? :)

co do pracy to ja od kwietnia darmowe praktyki na uczelnie muszę, a jak to czerwca nie uda nam się zapłodnić to szukam jakiejś dorywczej, chociaż na miesiąc bo później wakacje :PP i po wakacjach znów :)

ahh wiosna ah to Ty <3

Gdzie wyczułaś ten węzeł ? Ja tez mam lewą większa i wgl brodawkę czyli tak jak ty :P Ale tempka mi spadła

Wysłany: 21 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak leżałam i rękę za głowę dałam to z boku mnie w ogóle boli i tak sobie macałam i wyczułam że właśnie jakby "coś " mnie to bolało i mój powiedział że to węzeł, ale myślę że gruczoł chyba, nie wiem :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak leżałam i rękę za głowę dałam to z boku mnie w ogóle boli i tak sobie macałam i wyczułam że właśnie jakby "coś " mnie to bolało i mój powiedział że to węzeł, ale myślę że gruczoł chyba, nie wiem :)
    to a tez tak mam ale tylko na lewej

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Rudasek sie dobrze czuje...troche sie martwie moim R bo maja ciagłe zadymy w pracy. Szef nie ma pojęcia o swojej firmie i wyżywa sie na swoich pracownikach, którzy napedzaja mu cały biznes...szkoda gadac!!!!!

a u mnie oki..słoneczko mnie dzis przywitało..jest chyba z 15 stopni...nawet w spódniczke wskoczyłam :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 21 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też tylko na lewe (prawy za mały :P)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa i jeszcze się nie mogę pozbierać na tym forum ;) Ja testowałam wczoraj ale niestety negatywny... Mam pytanie. Jestem 6 dzień po owulacji,od 4 dni czuję bóle podbrzusza i mam strasznie wrażliwe piersi. Jak na objawy ciąży to chyba jeszcze za wcześnie. Jak myślicie? :)

m7a475jmzkc1pwl2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Aga to widzę że masz jak ja jednego takiego drugiego takiego :D

Witaj Karola :)
    6dpo to za wcześnie

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a Rudasek sie dobrze czuje...troche sie martwie moim R bo maja ciagłe zadymy w pracy. Szef nie ma pojęcia o swojej firmie i wyżywa sie na swoich pracownikach, którzy napedzaja mu cały biznes...szkoda gadac!!!!!

a u mnie oki..słoneczko mnie dzis przywitało..jest chyba z 15 stopni...nawet w spódniczke wskoczyłam :)
    Kochana tak już jest jak się ma swoją firmę to się uważa że jest się bogiem :/ zznam to skądś

• Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakieś moje urojenia ;)

m7a475jmzkc1pwl2.png

Wysłany: 21 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, właśnie tak u mojej mamy też jest;/ ale jak się wkurzyła, kompletnie jej nie zależało już,wygarnęła,że nie widzą kto siedzi i się obija a kto naprawdę pracuje aż w końcu baba jak zaczęła sprawdzac i wyszło szydło z worka! Masakra!

Sandra dlatego brałam kiedys przez 3 albo 6 m-cy tabletki ale to 6-7 lat temu;)

Witaj Karola :) spokojnie, ja jestem 7dpo i tylko bóle na @ czuję :) za szybko na testowanie, dopiero koło 12 może coś wyjść choć niekoniecznie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola dla mnie za wcześnie, ale w ciąży nigdy nie byłam, więc ekspertką nie jestem....;)u mnie bóle owulacyjne trwają zarówno przed jak i po....więc...

Wysłany: 21 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola567 wrote:
    Może to jakieś moje urojenia ;)

kochana ja też czasem czuję podbrzusze, zwłaszcza po siusiu albo jak więcej chodzę , albo piersi, ale takie same objawy są przed @ dlatego lepiej się nie nakręcać i poprostu czekać :) a na tym samym etapie kilka nas tu jest i większość testuje w przyszłym tygodniu :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, właśnie tak u mojej mamy też jest;/ ale jak się wkurzyła, kompletnie jej nie zależało już,wygarnęła,że nie widzą kto siedzi i się obija a kto naprawdę pracuje aż w końcu baba jak zaczęła sprawdzac i wyszło szydło z worka! Masakra!

Sandra dlatego brałam kiedys przez 3 albo 6 m-cy tabletki ale to 6-7 lat temu;)

Witaj Karola :) spokojnie, ja jestem 7dpo i tylko bóle na @ czuję :) za szybko na testowanie, dopiero koło 12 może coś wyjść choć niekoniecznie :)
    na co brałaś tabletki ?

Idę do sklepu kupię sb goracy kubek makaron z sosem bolońskim :) Bo mnie ssie :D

• Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u ginekologa po porady. Odstawiła antykoncepcję, lekarka powiedziała, że po antykoncepcji mam duże szanse szybciej zajść w ciążę. Dopiero pierwszy cykl starań ;) nie nastawiam się, ale wiadomo, że zawsze jest nadzieja ;) Czyli najlepiej testować jakoś na początku kwietnia ?

m7a475jmzkc1pwl2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też myślałam o wyjeździe z PL..........

oczekujaca lubi tę wiadomość

• Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ja też czasem czuję podbrzusze, zwłaszcza po siusiu albo jak więcej chodzę , albo piersi, ale takie same objawy są przed @ dlatego lepiej się nie nakręcać i poprostu czekać :) a na tym samym etapie kilka nas tu jest i większość testuje w przyszłym tygodniu :)

To testuje z wami w przyszłym tygodniu ;)

oczekujaca lubi tę wiadomość

m7a475jmzkc1pwl2.png

Wysłany: 21 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko właśnie na jakieś hormony czy coś, już nie pamiętam szczerze mówiąc :P

Karola ja też jestem 1cs i 7dpo więc jedziemy na równi :) z tym że dzisiaj nic a nic nie czuję , więc wolę się na @ szykować :)

Karola567 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ