Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w piękny dzień
ale rozpisałyście się od wczoraj
Piękne te wasze śpioszki, wózki i w ogóle
co do piersi to ja mam lewą (ogólnie większą) i mam małe żyłki i jakby brodawkę większą,ale tak mam chyba zawsze przed @. W ogóle z mężem wyczuliśmy wczorj jakby węzeł i strasznie boli właśnie w piersi i nie wiem czy to gruczoł ?
Karola mi też urosła
oczekująca zdrowiej nam tu!
Cześć Rudasku a jak się czujesz?
co do pracy to ja od kwietnia darmowe praktyki na uczelnie muszę, a jak to czerwca nie uda nam się zapłodnić to szukam jakiejś dorywczej, chociaż na miesiąc bo później wakacje :PP i po wakacjach znów
ahh wiosna ah to TyLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Witam w piękny dzień
ale rozpisałyście się od wczoraj
Piękne te wasze śpioszki, wózki i w ogóle
co do piersi to ja mam lewą (ogólnie większą) i mam małe żyłki i jakby brodawkę większą,ale tak mam chyba zawsze przed @. W ogóle z mężem wyczuliśmy wczorj jakby węzeł i strasznie boli właśnie w piersi i nie wiem czy to gruczoł ?
Karola mi też urosła
oczekująca zdrowiej nam tu!
Cześć Rudasku a jak się czujesz?
co do pracy to ja od kwietnia darmowe praktyki na uczelnie muszę, a jak to czerwca nie uda nam się zapłodnić to szukam jakiejś dorywczej, chociaż na miesiąc bo później wakacje :PP i po wakacjach znów
ahh wiosna ah to Ty
Gdzie wyczułaś ten węzeł ? Ja tez mam lewą większa i wgl brodawkę czyli tak jak ty Ale tempka mi spadła
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:jak leżałam i rękę za głowę dałam to z boku mnie w ogóle boli i tak sobie macałam i wyczułam że właśnie jakby "coś " mnie to bolało i mój powiedział że to węzeł, ale myślę że gruczoł chyba, nie wiem
-
a Rudasek sie dobrze czuje...troche sie martwie moim R bo maja ciagłe zadymy w pracy. Szef nie ma pojęcia o swojej firmie i wyżywa sie na swoich pracownikach, którzy napedzaja mu cały biznes...szkoda gadac!!!!!
a u mnie oki..słoneczko mnie dzis przywitało..jest chyba z 15 stopni...nawet w spódniczke wskoczyłam -
Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa i jeszcze się nie mogę pozbierać na tym forum Ja testowałam wczoraj ale niestety negatywny... Mam pytanie. Jestem 6 dzień po owulacji,od 4 dni czuję bóle podbrzusza i mam strasznie wrażliwe piersi. Jak na objawy ciąży to chyba jeszcze za wcześnie. Jak myślicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:a Rudasek sie dobrze czuje...troche sie martwie moim R bo maja ciagłe zadymy w pracy. Szef nie ma pojęcia o swojej firmie i wyżywa sie na swoich pracownikach, którzy napedzaja mu cały biznes...szkoda gadac!!!!!
a u mnie oki..słoneczko mnie dzis przywitało..jest chyba z 15 stopni...nawet w spódniczke wskoczyłam -
Rudasku, właśnie tak u mojej mamy też jest;/ ale jak się wkurzyła, kompletnie jej nie zależało już,wygarnęła,że nie widzą kto siedzi i się obija a kto naprawdę pracuje aż w końcu baba jak zaczęła sprawdzac i wyszło szydło z worka! Masakra!
Sandra dlatego brałam kiedys przez 3 albo 6 m-cy tabletki ale to 6-7 lat temu;)
Witaj Karola spokojnie, ja jestem 7dpo i tylko bóle na @ czuję za szybko na testowanie, dopiero koło 12 może coś wyjść choć niekoniecznie -
nick nieaktualny
-
Karola567 wrote:Może to jakieś moje urojenia
kochana ja też czasem czuję podbrzusze, zwłaszcza po siusiu albo jak więcej chodzę , albo piersi, ale takie same objawy są przed @ dlatego lepiej się nie nakręcać i poprostu czekać a na tym samym etapie kilka nas tu jest i większość testuje w przyszłym tygodniu -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Rudasku, właśnie tak u mojej mamy też jest;/ ale jak się wkurzyła, kompletnie jej nie zależało już,wygarnęła,że nie widzą kto siedzi i się obija a kto naprawdę pracuje aż w końcu baba jak zaczęła sprawdzac i wyszło szydło z worka! Masakra!
Sandra dlatego brałam kiedys przez 3 albo 6 m-cy tabletki ale to 6-7 lat temu;)
Witaj Karola spokojnie, ja jestem 7dpo i tylko bóle na @ czuję za szybko na testowanie, dopiero koło 12 może coś wyjść choć niekoniecznie
Idę do sklepu kupię sb goracy kubek makaron z sosem bolońskim Bo mnie ssie -
Byłam u ginekologa po porady. Odstawiła antykoncepcję, lekarka powiedziała, że po antykoncepcji mam duże szanse szybciej zajść w ciążę. Dopiero pierwszy cykl starań nie nastawiam się, ale wiadomo, że zawsze jest nadzieja Czyli najlepiej testować jakoś na początku kwietnia ?
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:kochana ja też czasem czuję podbrzusze, zwłaszcza po siusiu albo jak więcej chodzę , albo piersi, ale takie same objawy są przed @ dlatego lepiej się nie nakręcać i poprostu czekać a na tym samym etapie kilka nas tu jest i większość testuje w przyszłym tygodniu
To testuje z wami w przyszłym tygodniuoczekujaca lubi tę wiadomość