X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wgl to Witam was wiosennie <3

U mnie tak , tempka . spadła znów, @ nie ma , objawów na nią 0 :/
    czekam czekam do poniedziałku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Pl to już od dawna jest ciężko z pracą. Ja i mój M. znowu myślimy o wyjezdzie do Anglii do pracy, bo co tu niby robić, jak dla mnie, mój już narzeka na mało płatną prace przy swoich umiejętnościach........

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny dzień <3
    ale rozpisałyście się od wczoraj :)

Piękne te wasze śpioszki, wózki i w ogóle <3

co do piersi to ja mam lewą (ogólnie większą) i mam małe żyłki i jakby brodawkę większą,ale tak mam chyba zawsze przed @. W ogóle z mężem wyczuliśmy wczorj jakby węzeł i strasznie boli właśnie w piersi i nie wiem czy to gruczoł ?:O

Karola mi też urosła <3

oczekująca zdrowiej nam tu! <3

Cześć Rudasku :) a jak się czujesz? :)

co do pracy to ja od kwietnia darmowe praktyki na uczelnie muszę, a jak to czerwca nie uda nam się zapłodnić to szukam jakiejś dorywczej, chociaż na miesiąc bo później wakacje :PP i po wakacjach znów :)

ahh wiosna ah to Ty <3

Landryneczka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Witam w piękny dzień <3
    ale rozpisałyście się od wczoraj :)

Piękne te wasze śpioszki, wózki i w ogóle <3

co do piersi to ja mam lewą (ogólnie większą) i mam małe żyłki i jakby brodawkę większą,ale tak mam chyba zawsze przed @. W ogóle z mężem wyczuliśmy wczorj jakby węzeł i strasznie boli właśnie w piersi i nie wiem czy to gruczoł ?:O

Karola mi też urosła <3

oczekująca zdrowiej nam tu! <3

Cześć Rudasku :) a jak się czujesz? :)

co do pracy to ja od kwietnia darmowe praktyki na uczelnie muszę, a jak to czerwca nie uda nam się zapłodnić to szukam jakiejś dorywczej, chociaż na miesiąc bo później wakacje :PP i po wakacjach znów :)

ahh wiosna ah to Ty <3

Gdzie wyczułaś ten węzeł ? Ja tez mam lewą większa i wgl brodawkę czyli tak jak ty :P Ale tempka mi spadła

Wysłany: 21 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak leżałam i rękę za głowę dałam to z boku mnie w ogóle boli i tak sobie macałam i wyczułam że właśnie jakby "coś " mnie to bolało i mój powiedział że to węzeł, ale myślę że gruczoł chyba, nie wiem :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak leżałam i rękę za głowę dałam to z boku mnie w ogóle boli i tak sobie macałam i wyczułam że właśnie jakby "coś " mnie to bolało i mój powiedział że to węzeł, ale myślę że gruczoł chyba, nie wiem :)
    to a tez tak mam ale tylko na lewej

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Rudasek sie dobrze czuje...troche sie martwie moim R bo maja ciagłe zadymy w pracy. Szef nie ma pojęcia o swojej firmie i wyżywa sie na swoich pracownikach, którzy napedzaja mu cały biznes...szkoda gadac!!!!!

a u mnie oki..słoneczko mnie dzis przywitało..jest chyba z 15 stopni...nawet w spódniczke wskoczyłam :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 21 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też tylko na lewe (prawy za mały :P)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa i jeszcze się nie mogę pozbierać na tym forum ;) Ja testowałam wczoraj ale niestety negatywny... Mam pytanie. Jestem 6 dzień po owulacji,od 4 dni czuję bóle podbrzusza i mam strasznie wrażliwe piersi. Jak na objawy ciąży to chyba jeszcze za wcześnie. Jak myślicie? :)

m7a475jmzkc1pwl2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Aga to widzę że masz jak ja jednego takiego drugiego takiego :D

Witaj Karola :)
    6dpo to za wcześnie

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a Rudasek sie dobrze czuje...troche sie martwie moim R bo maja ciagłe zadymy w pracy. Szef nie ma pojęcia o swojej firmie i wyżywa sie na swoich pracownikach, którzy napedzaja mu cały biznes...szkoda gadac!!!!!

a u mnie oki..słoneczko mnie dzis przywitało..jest chyba z 15 stopni...nawet w spódniczke wskoczyłam :)
    Kochana tak już jest jak się ma swoją firmę to się uważa że jest się bogiem :/ zznam to skądś

• Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakieś moje urojenia ;)

m7a475jmzkc1pwl2.png

Wysłany: 21 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, właśnie tak u mojej mamy też jest;/ ale jak się wkurzyła, kompletnie jej nie zależało już,wygarnęła,że nie widzą kto siedzi i się obija a kto naprawdę pracuje aż w końcu baba jak zaczęła sprawdzac i wyszło szydło z worka! Masakra!

Sandra dlatego brałam kiedys przez 3 albo 6 m-cy tabletki ale to 6-7 lat temu;)

Witaj Karola :) spokojnie, ja jestem 7dpo i tylko bóle na @ czuję :) za szybko na testowanie, dopiero koło 12 może coś wyjść choć niekoniecznie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola dla mnie za wcześnie, ale w ciąży nigdy nie byłam, więc ekspertką nie jestem....;)u mnie bóle owulacyjne trwają zarówno przed jak i po....więc...

Wysłany: 21 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola567 wrote:
    Może to jakieś moje urojenia ;)

kochana ja też czasem czuję podbrzusze, zwłaszcza po siusiu albo jak więcej chodzę , albo piersi, ale takie same objawy są przed @ dlatego lepiej się nie nakręcać i poprostu czekać :) a na tym samym etapie kilka nas tu jest i większość testuje w przyszłym tygodniu :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, właśnie tak u mojej mamy też jest;/ ale jak się wkurzyła, kompletnie jej nie zależało już,wygarnęła,że nie widzą kto siedzi i się obija a kto naprawdę pracuje aż w końcu baba jak zaczęła sprawdzac i wyszło szydło z worka! Masakra!

Sandra dlatego brałam kiedys przez 3 albo 6 m-cy tabletki ale to 6-7 lat temu;)

Witaj Karola :) spokojnie, ja jestem 7dpo i tylko bóle na @ czuję :) za szybko na testowanie, dopiero koło 12 może coś wyjść choć niekoniecznie :)
    na co brałaś tabletki ?

Idę do sklepu kupię sb goracy kubek makaron z sosem bolońskim :) Bo mnie ssie :D

• Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u ginekologa po porady. Odstawiła antykoncepcję, lekarka powiedziała, że po antykoncepcji mam duże szanse szybciej zajść w ciążę. Dopiero pierwszy cykl starań ;) nie nastawiam się, ale wiadomo, że zawsze jest nadzieja ;) Czyli najlepiej testować jakoś na początku kwietnia ?

m7a475jmzkc1pwl2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też myślałam o wyjeździe z PL..........

oczekujaca lubi tę wiadomość

• Karola567 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ja też czasem czuję podbrzusze, zwłaszcza po siusiu albo jak więcej chodzę , albo piersi, ale takie same objawy są przed @ dlatego lepiej się nie nakręcać i poprostu czekać :) a na tym samym etapie kilka nas tu jest i większość testuje w przyszłym tygodniu :)

To testuje z wami w przyszłym tygodniu ;)

oczekujaca lubi tę wiadomość

m7a475jmzkc1pwl2.png

Wysłany: 21 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko właśnie na jakieś hormony czy coś, już nie pamiętam szczerze mówiąc :P

Karola ja też jestem 1cs i 7dpo więc jedziemy na równi :) z tym że dzisiaj nic a nic nie czuję , więc wolę się na @ szykować :)

Karola567 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ