Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciekawe czy to jest tak że na dziewczynkę inaczej sie kobieta czuje a na chlopca tez inaczej...
chociaż każda ciąża ponoć przebiega inaczej
w kobietach jest siła
ja bym chciała dziewczynkę, ale mąż to ciągle gada do brzucha: młody, mały...
ughh.. będzie rozczarowanie
ale dla mnie nie -
Livia no to super
maluszek zadowolony,że tatuś był
ale te nasze dzieci już duże, a dopiero się wszystkie starały
i znowu masz wizytę dzień po mnie, ja mam 8 stycznia
Mizzy a Twój maluch chce zrobić prezent pod choinkę z płcią mówię Cimizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Życzyć to on sobie może
Ja swojemu też powiedziałam - co zrobiłeś to będziesz miał
Reklamacje nie są uwzględniane
no ja mojemu też wczoraj powiedziałam, że zobaczymy co ustrzelił bo to plemnik nosi płeć to się ze mną najpierw chciał sprzeczać, że od jajeczka mojego też to zależy, a jak mu udowodniłam, że nie to zamilkł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia powiedz mi czy poza kręgosłupem boli Cię coś jeszcze? ja powoli wymiękam na kości w pośladkach i miednicę
wiem, że to się wszystko rozciąga, poszerza, bo brzuch mi wysadza z dnia na dzień mocniej ale kurde ale leżeć, ani siedzieć
ale lekarz wczoraj też powiedział, że szybko się rozrastam i dlatego bardziej boli, może dlatego jak zobaczył mój brzuszek to zrobił usg przez brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:42
-
Sury wrote:Monia powiedz mi czy poza kręgosłupem boli Cię coś jeszcze? ja powoli wymiękam na kości w pośladkach i miednicę
wiem, że to się wszystko rozciąga, poszerza, bo brzuch mi wysadza z dnia na dzień mocniej ale kurde ale leżeć, ani siedzieć
ale lekarz wczoraj też powiedział, że szybko się rozrastam i dlatego bardziej boli, może dlatego jak zobaczył mój brzuszek to zrobił usg przez brzuch
Kochana to zobaczysz III trymestr...jak już Cię tak wypycha to później będziesz jak ja z kręgosłupem... bo szczuplutka jesteś..