Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra kochane bo zaraz ma wigilię służbową a później już w ogóle nie będzie na to czasu:
Kochane zafasolkowane! Wam życzę jak najlepszego samopoczucia przez całą ciążę, jak najzdrowszych pociech i jak najspokojniejszych chwil z maluszkami no i oczywiście porodu bez bólu trwającego 2 minutki! :*
Kochane staraczki! Wam życzę książkowych cykli i jak najszybszego spełnienia tego największego marzenia, a później spokojnej i nuuudnej ciąży! :*
Wesołych Świąt babeczki!!!XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
Livia tylko ja mam kołatanie serca i mòwiła że od tego :o
Monia nie stresuj dziecka na święta! A ruchy są super
Rudasku ja też przeczytałam prezerwatywy haha ;p
No a ja ciacha zrobiłam,w kuchni mam masakre taki syf :o
Ogarnęłam pokoje,naszykowałam miejsce na stroik,zmieniłam dekoracje a teraz zjem i biorę się za placki i kuchnie..:p
No a pòźniej? O nie nie nie,jaki odpoczynek? Jeszcze spowiedź,ten stroik no i siebie trzeba już w połowie ogarnąćaaa i na sałatkę postawić:o i przemeblowanie zrobić w pokoiku :o
Ok,uciekam dalej bo mi ktoś czas podbiera :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 14:30
Anutka lubi tę wiadomość
-
No to jak kołatanie serca to faktycznie za duża dawka, po co kazała Ci zwiększać?
Ulepiłam uszka, pierogi z kapustą i grzybami i chwilę odpoczywam. Zaraz ruskie a juz ledwo żyję - wykończą mnie te przygotowania...
A gdzie nasza Lenka??? Miała mieć chyba dzisiaj wizytę co nie?
-
nick nieaktualnyCześć Ciocie Kochane ,
Ja już po wizycie, Mąż z racji tego że ma L4 pojechał ze Mną
Tatuś wzruszony, widział małego człowieczka z rączkami, nóżkami,wiercił się cały czas , słuchał na chwilkę jak bije serduszko ..
Nie wiem ile ma, zapomniałam się zapytać ..
Nadal młodszy jest o 4 dni wg usg 9 tydzień ..
Zdjęcie nie oddaje tego co widzieliśmy na monitorze bo Gin poruszyła głowicą ..
Krwiak się zespolił, chodź jeszcze nie do końca, została otoczka krwiaka
Kartę Ciąży Pani doktor Mi założyła
Dostałam skierowanie na Badania Prenatalne za Darmomam tylko im nakłamać że dwa razy poroniłam
posiadają wszystkie certyfikaty ..
Również dostałam skierowanie na Badania , Grupa Krwi, Hiv,Kiła, Morfologia, Mocz , Glukoza troszkę tej krwi pobiorą Mi ..
A tutaj przedstawiam Wam Mojego Misia
Ps: Dzięki Livka za pamięćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 16:23
livia30, mizzelka, przedszkolanka:), Anutka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wyjaśnijcie mi coś bo czegoś tu nie rozumiem, pierwszy dzień mojej ostatniej miesiaczki to 20 listopada, wg tego jestem w 5 tyg ciąży, a dzidzi ma z 2 tyg prawda? jeśli owulkę mam w 22 dniu cyklu, to czemu na wynikach bety widnieje 57,17 i pisze 4 tydzień.
-
Byłam na wizycie serduszko bije, niestety ułożone jeszcze poprzecznie...
mam nadzieje że się przekręci na główkowe.. mówił że to chyba sie zdarza 1 na 400 ciąż.. jak zwykle muszę być wyjątkiemale jeszcze ma czas...
cięzko było zobaczyć narządy ale w miarę możliwości się udało, wszystko super
ma już 1580g (+/- 250g)
niby jest 30 tydzień a wszystko w wymiarach na ponad 31 tydzień
także rośnie nieźle..
ja przytyłam w ciagu ponad 2 tyg 2 kg i mówił żeby się nie obżerać słodyczami
no ale szyjka hen wysoko, trzyma się, jest wszystko OK
a tu pierwsze zdjęcie USG - dziecko z nami współpracowało elegancko w miarę możliwości
Pokazało CYTRYNKĘ! MAM CÓRCIĘ!
a tu zdjęcie buzi, które było baaaardzo cieżko uchwycić
papuśna moja mordka kochana:)
livia30, Lena87, Sury, przedszkolanka:), Anutka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Hej dziewczyny wyjaśnijcie mi coś bo czegoś tu nie rozumiem, pierwszy dzień mojej ostatniej miesiaczki to 20 listopada, wg tego jestem w 5 tyg ciąży, a dzidzi ma z 2 tyg prawda? jeśli owulkę mam w 22 dniu cyklu, to czemu na wynikach bety widnieje 57,17 i pisze 4 tydzień.
więc wszystko inaczej sie przelicza.
a na 5 tydzien jakie masz normy?
nie przejmuj sięjak mialaś pózno owulkę to jest OK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:09