Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki Kochane...
Wszystkim zycze spokojnych, rodzinnych, ciepłych Świąt w gronie bliskich ludzi..
pomyśloności, błogosławieństwa BOżego na kazdy dzien. Wiary , nadziei i miłośći..a przede wszystkim zdrowia :*:*
Całujemy Was :*Sury, Groszek, mizzelka, livia30 lubią tę wiadomość
-
Hejka
My tez trwamy dalej.... 2 w 1. Jednak cuda sie zdarzajaa moze to wiara i samozaparcie? Optymistyczne nastawieni i leki? (obym w zlej godzinie tego nie wypowiedziala).
Uwaga:
1. Dostalam od meza portfel skorzany czerwony- taki jak chcialamale mam radoooche
hiii
2. Uwaga!! Od szwagierki dostalismy urzadzenie wielofunkcyjne z Philipsa: blender, mikser i siekacz- bedzie jak znalazl kiedy bedziemy jakies przecierki dla wiekszego Bobasa robic- warzywka i owoce:-)
Hihi kurde ciesze sieeeeeee....!!!!!
A jak u Was Kochane??
Ps. Dziekuje rowniez za zyczenia od Was
Monia, ale super prezent mezu Ci zrobilpieknie!!
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w Świąteczny poranek
Cieszę się,że tyle u nas radości
My dostaliśmy mnòstwo prezentòw dla Poli jak i dla nas i do domku i każdy dla siebiePola ma ślicznego dużego misia i miarke na ścianę żyrafkę ,ja od męża śliczne kolczyki i takie kapcie puchate do kompletu do szlafroku do szpitala
i inne ale z wszystkich się cieszymy
Miłego świętowania dalej :* -
Dzień Dobry
Super prezenty DziewczynkiJa tez nie narzekam na swój ale najbardziej cieszę się, że R. cieszy się ze swojego Maseratti
Radość dziecka na twarzy i nawet jak wszyscy poszli już spać on w kuchni się bawił - musiałam po niego zejść o 2 w nocy i do łózka do zaciągnąć bo taranował miski kocie
Dziecko z prezentów też zadowolone mimo nie najlepszego samopoczucia - jakaś migrenę złapała wczoraj i hafta puściła na dywan pod stół wigilijny więc było szybkie pranie dywanuPrzespała się i o 19 wstała na prezenty już żywa
U mnie dzisiaj pada śnieg z deszczem - prawie świątecznie już
Świętujcie Kochane tylko nie objadajcie się za bardzo
-
Anutka a jak się tam czujesz? nic ci nie dokucza? żaden skurcz?
Mam nadzieję że Lena spokojnie przeszła święta i grzecznie odpoczywała
Złota koleżanka dalej się odzywała? a jak święta? Mam nadzieje że fajnie
a ja od mamy dostałam dla córeczki maskotkę z pozytywkądo łóżeczka
ale miłoa dla mnie rajstopki ciążowe i kolczyki, a mieliśmy się nie bawić w prezenty
a ja się biorę kurde za zakupy powoli i zamawiam łóżeczko i pościel.. bez kitu.. jak mała tak szybko rośnie to trzeba się brać w obroty
aby dalej się martwię tym że jest źle ułożona.. i na dodatek w bardzo rzadkiej pozycji.. grozi mi cesarka, ale pocieszam się że może się uda...
Livia może Majka miała grypę żołądkową? bo jakoś taka panuje..
mam nadzieje ze dziś jest już lepiej
ciekawe czy jutro bd śnieg, bo zapowiadali..
a u mnie deszcz tylko i rzeka wylała jak cholera..więc mam przed domem jezioro
-
Mizzy, a jak Twoja Mala jest odwrocona? posladki, poprzecznie?
macie jeszcze czasczasem nawet przed porodem sie odwracaja
ale wiem, ze sama panikowalam ;-p
hmm...ale juz na nastepnej wizycie Malutki sie odwrocil
nastepna wizyta 7.01- zrobie sobie badania..
i wtedy mielismy sciagac pessar o ile dotrwam..(????) ale nie pozwole sobie, bo to nie bedzie 38 tc...to by bylo wczesnie troche...
no ale gdybam sobie... byle by dotrwac...
ale sie najadlam, wlasnie brat pojechal z wizyty od nas.... kupa smiechu i radochy byla
Wy tez takie objedzone??
maseee prezentow widze i zadowolone same buzki
a w te swieta poczulam jakby dziecinstwo wrocilotakie samo oczekiwanie na kolacje... rodzine..prezenty....
jakas wewnetrzna odmianai nie bylo to jakies przereklamowane....
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór Dziewczyny ..
Ja się zbytnio nie narobiłam, tyle co pokroiłam warzywka do sałatki
Później uciekłam do łóżka i oglądałam filmy
u Szwagierki pokroiłam owoce i nosiłam na stół
Wczoraj pochłaniałam rybki nosem, zresztą dziś teżmintaj i karp ..
ale jak tata przyniósł łososia ze szpinakiem i czymś jeszcze to momentalnie wszystko Mi do gardła poszło, zemdliło Mnie ostro
Smród niesamowity
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny