Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wczoraj cały dzień przeleżeliśmy przez telewizorem, pospaliśmy - ogólnie lenistwo na całegoA dzisiaj słoneczno od rana świeci, troszkę śniegu po pruszyło - aż przyjemniej od razu a nie taka chlapa ciągle.
Zaraz muszę zabrać się za pakowanie mojego dziecka na obóz bo jutro jedzie a po południu do znajomych na kawkę idziemy. I po Świętach...
Mizzi moje dziecko nie miało jelitówki tylko najzwyklejsza migrenę - dorastaGłowa ją bolała jak nią ruszała, światło ją raziło, wymioty itp ale już doszła do siebie.
Nie objadajcie się za bardzo!Bo ja jem i jem aż mnie brzuch wczoraj bolał troszkę i zmuliło pod wieczór
Łakomstwo no...
-
Hej laski ale tu juz ciazowo:)
To ja wam troszke popsuje watek nie ciazowo chociaz to beda chyba wyjatkowe swieta jakos tak czuje.
Przepraszam ze dopiero dzisiaj ale Wesolych Swiat i szczesliwych i szybkich porodow:)przedszkolanka:), mizzelka, livia30, Sury lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Mizzy, a jak Twoja Mala jest odwrocona? posladki, poprzecznie?
macie jeszcze czasczasem nawet przed porodem sie odwracaja
ale wiem, ze sama panikowalam ;-p
hmm...ale juz na nastepnej wizycie Malutki sie odwrocil
nastepna wizyta 7.01- zrobie sobie badania..
i wtedy mielismy sciagac pessar o ile dotrwam..(????) ale nie pozwole sobie, bo to nie bedzie 38 tc...to by bylo wczesnie troche...
no ale gdybam sobie... byle by dotrwac...
ale sie najadlam, wlasnie brat pojechal z wizyty od nas.... kupa smiechu i radochy byla
Wy tez takie objedzone??
maseee prezentow widze i zadowolone same buzki
a w te swieta poczulam jakby dziecinstwo wrocilotakie samo oczekiwanie na kolacje... rodzine..prezenty....
jakas wewnetrzna odmianai nie bylo to jakies przereklamowane....
kurde czemu nie strzeliła na główkowe? czyżbym miała jakąś macicę nie taką jak brak czy co? czy ułożenie kości?
nie chce cc za żadne skarby, ale powoli oswajam się z tą myślą...
bo jak nie obrót to mała strzela tak ostatnio z terminem że szok.. żeby nie była za duża
dokładnie, jeszcze na pessar masz czaschociaz kuzynce zdjęli to jeszcze synek sie nie wybierał na świat
nie śpieszyło mu się
a jaką wcześniej miał Gabryś pozycje? pośladkową?
właśnie pamiętam że wtedy też się przejęłaś a potem czytałam że się odwrócił jak brak
chociaż na forach czytalam że facetka chciala CC i cieszyla się z tej pozycji poprzecznej a tu przed cesarką odwróciło się gdzies tak pół godz przed zabiegiem.. to jest cud -
Livia to dobrze że już zdrowa córka
ja też objedzona.. rety a mialam się ograniczać..
u mnie też biało..
akurat wracałam w nocy w taką pogodę.. ale dobrze się jechało w miarętragedii nie było, szwagier ulepił bałwana
z mężem opijali przyszłego członka rodzinyza zdrowie
no i padła propozycja żeby nazwać mała: Justynka, Paulinka albo Alicja
czyli grono się zmniejszyło... Mam nadzieje ze w koncu wybierzemy.. -
Uda się kochana
własnie mam taką "ciążową bliźniaczkę na forum"i ona 6 lat się starała o córcię..
ehh że też trzeba tyle czekać na szczęście.. musi się udać
aby czekać jak bd stękać na apetyt, kręgosłup i inne dolegliwości, choć szczerze życzyłabym Ci ich jak najmniej -
No mi też się podoba akurat Alicja i ładnie by pasowała do nazwiska..
ale mąż mówi że zaraz sobie z Aliną kojarzy
a mi znówJustyna tez sie podoba ale równie dobrze bym mogla mu powiedzieć że kojarzy mi się z Dżastą
mam nadzieję że to ogarnę bo jest cieżko
Oglądam pościele i niby mam wybraną tą z Amy, ale i Aruś ma ładne też.. kurde
ale nie kupie różowej czy coś, uniwersalne bd najlepsze.
Miłego dnia :* -
Potforek, zyczenia swiateczne rowniez dla Ciebie;-) czy Ty Kochana cos podejrzewasz?? ze te Swieta wyjatkowe..... czy cos zle rozumuje?
Mizzelcia, moze sie odwroci
u mnie sie obrocil nawet nie wiedzialam kiedy i jak
poczytaj sobie, sa rozne pozycje zeby sprobowac tego odwrocenia.... uniesione biodra, poruszanie biodrami....
a moze noz widelec sama zechce sie obrocic
ja kupilam posciel z Baby Raj.... wyprasowana w poleczce czeka.. jakosciowo ok;-)
ale nad Amy sie tez zastanawiam, chyba wtedy wzoru nie bylo jaki chcialam.
Milpol tez ma posciele..ale akurat gdy chcialam to asortyment byl wyprzedany..
Mizzelko Ala, Alina najladniejsze wg mnie, ale Wy wybieracie
u nas gdyby byla corcia, to mielismy Malgosie ustalona
no ale jest mezczyzna (chyba) no i bedzie Gabrys raczej
Livka, gdzie corcia wyjezdza??
u nas wczoraj byl jeden brat z rodzina, a dzis przyjezdza drugi.... mial byc tez tesc, ale sie fest zagrypil, wiec moze lepiej niech nie przyjezdza z chorobskiem... bo nas zarazi jeszcze i tylko tego by brakowalowiec malz pojedzie tam do niego....
no i juz prawie Swieta i po Swietach..... szkodaaaa -
Groszek wrote:Potforek, zyczenia swiateczne rowniez dla Ciebie;-) czy Ty Kochana cos podejrzewasz?? ze te Swieta wyjatkowe..... czy cos zle rozumuje?
poczytaj sobie, sa rozne pozycje zeby sprobowac tego odwrocenia.... uniesione biodra, poruszanie biodrami....
ja kupilam posciel z Baby Raj.... wyprasowana w poleczce czeka.. jakosciowo ok;-)
u nas wczoraj byl jeden brat z rodzina, a dzis przyjezdza drugi.... mial byc tez tesc, ale sie fest zagrypil, wiec moze lepiej niech nie przyjezdza z chorobskiem... bo nas zarazi jeszcze i tylko tego by brakowalowiec malz pojedzie tam do niego....
no i juz prawie Swieta i po Swietach..... szkodaaaa
Jak się nie obróci to siłą rzeczy mówi się trudno.. nie mam na to wpływu
chociaż nie powiem że będę próbować wszystkiego.. nawet na inne pozycje
aby tylko 1% ciąż to ma, fajnie być w tym jednym procencie :<
z baby raj wlasnie też oglądałam..
ja jakoś na wzór nie mogę się zdecydować a tu widzę że co firma to inny ochraniacz jest, w Amy wysoki jakiś mi się wydaje, w sumie na potem by był Ok
niby wybraną mam ale już szukam szczęścia i problemu
Małgosia też u nas padła ale najlepiej podobają nam się te trzy
Oszalejeza Paulinką mama moja tak średnio patrzy...
ale znów jak mam zwracać uwagę kto co mówi to bym zgłupiała
mąż chciał Annę też, ale dla mnie to takie popularne imię.
albo Joasia.. w cholere jest u mnie w rodzinie.. na co kolejna..
znów fajna jest Aleksandra ale popularne jest teraz.. dziecko sie odwróci w przedszkolu a tu 10 innych Oli..
-
Groszku córa jedzie na obóz konny jutro i wraca 4 stycznia - taki prezent od nas pod choinkę
A my sobie odpoczniemy troszkę - czasem się już o tym marzy
Słabo się dzisiaj czuję - poryczałam się bo tak mnie muliło i R. teraz w kuchni obiadek szykuje. Kochany jest... Zrobił mi herbatkę z imbirem, przytulił w ogródku jak siedziałam i wdychałam świeże powietrze - no kocham go jak głupia
Mizzi nie zwracaj uwagi na to co inni mówią na temat imienia, które wybierasz bo nigdy wszystkich nie zadowolisz. Dlatego ja nie mówię rodzinie jakie imię wybraliśmy - dowiedzą się dopiero po narodzinach. Najważniejsze żeby podobało się Tobie i Twojemu mężowi, inni niech się w dupę cmoknąmizzelka lubi tę wiadomość
-
Masz rację, jeszcze się taki nie urodził co by mu każdy dogodził
Mam nadzieję że przekonam męża na Alicję.. o wiele lepiej mi się podoba niż Justyna
dołączam się w bólu, ja też jakaś słaba jestem.. mała w brzuchu ma bal.. rozrywa mnie na wszystkie strony..
mąż nawet zwrócił mi uwagę że coś licho wyglądam.. słabo.
moja mama zachorowała to pewnie ma stracha żebym i ja chora nie była.. znając życie.
Jednak mężczyzna potrafi być opiekuńczy.. i bardzo dobrze
livia30 lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:Potforek, zyczenia swiateczne rowniez dla Ciebie;-) czy Ty Kochana cos podejrzewasz?? ze te Swieta wyjatkowe..... czy cos zle rozumuje?
no i juz prawie Swieta i po Swietach..... szkodaaaa
Groszek lubi tę wiadomość
-
Dobranoc Wam
święta, święta i po świętach
wszystko byłoby ok gdyby przy stole nie poruszano tematów typu: ludzie mają 5 letni staż małżeński i nie mają dzieci... no tragedia jak tak można
a nie pomyślą , że może mają problemy i nie umią ich mieć ...
i po jakimś czasie teściowa wyjechała , że jej koleżanki dziecko zmarło w 9 m-cu ... super temat na święta z obecnością ciężarnej kobiety.
A tak poza tym to ok