Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo... Mnie tez wali po pecherzu i prawym boku nieprzyjemnie...
Jak stuknie to od razu do siusiania musze isc...
Ohh biedne juz na tej koncowce wszystkie
Ja mam juz tak wielki brzuch, ze mam wrazenie ze zaraz peknie
a gdzie by tam do 40 tc przetrwac albo jeszcze dluzej
Sniadanko zjedzone... Zaraz pojedziemy.. -
Melduję się
Pakowałam dzisiaj od rana dziecko na obóz, teraz mąż pojechał ją zawieźć. I zobaczę ją dopiero w przyszłym roku (mam nadzieję, że tym razem nie spadnie z konia).
A ja właśnie wróciłam ze spacerku, ładnie słoneczko świeciło to myślałam, że jakieś ładne zdjęcia do szkoły na zaliczenie zrobię ale dupa - spóźniłam sięJutro wcześniej muszę wyjść... A zimno!!! -5 i jak dla mnie, zmarźlucha to już zdecydowanie za zimno
Wczoraj spinę z R. zaliczyłam i dopiero niedawno jakoś się dogadalismy - tak świątecznie a coTeściowa działa mi już na nerwy, jemu również i odbiło się na mnie... Ale nie ma co marudzić - wieczorem się pogodzimy już porządnie
A jutro mężu mnie zostawia na dwa dni bo jedzie do swojej rodziny do Pabianic, ja odpuszczam bo to nie na moje siły teraz.
Groszku daj znać jak tam w szpitalu
Aguś! Dzisiaj dopiero kartkę wyjęłam ze skrzynki! Dziękuję :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Trzyma sie pessar!! Twardziel!
Jeee... Tylko moze sie obnizylo wszystko, dlatego tak odczuwam....
Ktg bylo, nie ma skurczy....
Badal mnie mlody lekarz moj rowiesnik, na ktorego nie chcialam trafic:-p
Ale spoko- dalam rade, wstydzilam sie go:-p
Rosniemy dalej dziewczynki:-)
byle do nowego roku
Wlasnie wracamy do domkuSury, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
We wtorek podpisuje ostateczna umowę kupna mieszkania i tamci lokatorzy maja czas do 16 stycznia żeby się wynieść - i pewnie nie wyniosa się wcześniej bo po co? A 19 stycznia mąz mi do pracy już jedzie i tyle sami pobędziemy sobie tym razem... Już widze te obiadki u teściowej, odwiedziny - brrr już żałuję tego, że się przeniosła tutaj ale całe szczescie, że nie mieszka z nami na stałe bo początkowo taki byl plan
-
Wszystkie badania w ciąży są prenatalne
Chodzi Ci zapewne o genetyczne tzn między 11 a 14 tygodniem ciąży - 9 stycznia o 10:20
Jak usg będzie wzorowe (a takie będzie) to testu PAPPA nie robię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:10
-
Dla mnie ten PAPPA to nie dość, że strata kasy to i głupota bo to jedynie statystyka... Co z tego, że np 1 na 100 z takimi wynikami jak moje urodziła dziecko z zespołem Downa? Dlaczego mam się stresować, ze jestem tą 1 na 100? Bezsensu wg mnie to jest... Już prędzej gdyby na usg było coś nie tak zdecydowalabym się chyba na amniopunkcję. Ale że bedzie wszystko w porządku to nie ma o czym dyskutować
-
cześć dziewczynki
ja dopiero usiadłam na spokojnie na topa
Livia nie ma za co
Monia Ty już tam nic nie wkręcaj sobie, wszystko jest dobrze
Groszku, teraz to już na pewno wytrzymacie do Nowego Roku
jejuu ja jestem tak obżarta,że zaparć dostałam ;/ od dzisiaj już stopuję, nawet lekko poćwiczyłam 15min. nogi,tyłek i ręce
wczoraj mieliśmy gości u mamy a później u nas znajomi byli na nocke a rano pojechaliśmy do IKEI i tak zleciałoale kupiliśmy fotel bujany i po kolędzie bierzemy się za końcówkę szykowania pokoiku i wyprawki
zgaga mi daje popalić przez to żarcie, oj ja durna