Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze, Livcia to tesciowa jednak na dluzsza mete meczace zajecie
troszke dychniecie jak Maka pojedzietez czas w dwójke Wam sie nalezy...
szkoda ze teciowka jeszcze na karku
moze sie wyniesie wczesniej, lokatorowie opuszcza mieszkanie wczesniej
ja wlasnie dostaje z lokcia..chyba... cos szpiczastego wyskakuje mi z prawego boku....boje sie mojego dziecka
ja mialam zaparcia przed swietami...
a teraz cosik codziennie sie udajenie wiem co to sie dzieje...
ale jak mam zaparcia, to boli mnie wszystko..macica, pecherz, jelita..bo juz tak upchane
ja moge jesc ile fabryka dajeale potem mi niedobrze.. a jak mi sie odbija to cofa mi sie wsio z zoladka
zgagi nie mam na szczescie.
ale mam całe posladki w okropnych krostach- az wstyd- niczym syfiarz jakis;/ ehh..po szpitalu dostalam uczulenia od poscieli;/;/ nieprzepuszczalna....
no i chemicznie wyprana na maxa
w pracy powiedzieli mi, ze wygladam jakbym w 40 tc byłataki brzuch
i spotkalam w szpitalu kolezanke z mojej bylej klasy z liceum...normalnie spotkanie na połoznictwie po tylu latach... bedzie miala dziewczynke z terminem na 4.02...ale jej juz czop odszedł z krwią
Anutka, biednaś z tymi kopniakamiehh... ale jeszcze troche
co do prenatalki, ja z krwi tez nie robilam...
a moze Wam historie kolezanki opowiadałam?
Lezala ze mna na oddziale dziewczyna, 40 lat...pierwsze dziecko.. w prenatalnych wyszło ze dziecko bedzie miało wade ale nie wiem jaka...jakas rzadka, zrobili amniopunkcje i potwierdziło na 80%. i dobrze, ze nie usuneła....ani nic podobnego, bo Michaś jest zdrowym i ślicznym dzieciaczkiemAnutka lubi tę wiadomość
-
A mnie juz od owu brzuch boli tylko to ani na @ ból ani owulacyjny i zazwyczaj boli jak leze albo po jedzeniu:/ Pewnie @ nadchodzi ale niech juz bedzie nowy cykl i powrot do staran
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 20:56
-
Hejka
Boli mnie gardlo po wczorajszej przejazdzce samochodem z domu do szpitala
Jak ja lubie sniegkiedy nie trzeba jechac do pracy i gdy nie utrudnia zycia :-p
dzisiaj mojego kota znalazlam w lozeczku Gabrysia :-p buszowala franca jedna.. O 5 juz wyspana :-p
Dobrze, ze materacyk w folii to slyszalam co sie dzieje :-p
jak mi sie uda dzisiaj to wrzuce fotki kacika naszego Bobasa i mojego brzucholka
milej niedzielki Wam zycze -
A na zaparcia oprocz tej Lactulozy- b.dobrze dziala, to slyszalam ze dobre jest:
Szklanka cieplej przegotowanej wody z dodatkiem wycisnietej cytryny
lub szklanka tez cieplej wody ale wlasnie z oliwa z oliwek albo olejem..
To tak bardziej naturalnieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A na zaparcia oprocz tej Lactulozy- b.dobrze dziala, to slyszalam ze dobre jest:
Szklanka cieplej przegotowanej wody z dodatkiem wycisnietej cytryny
lub szklanka tez cieplej wody ale wlasnie z oliwa z oliwek albo olejem..
To tak bardziej naturalnie -
Bry dzień
Za oknem śnieg! I byłoby wszystko super gdyby słoneczko wyszło a ono się schowało no
Mam wolną chatę - Majka na obozie, mąż wyjechał, teściowa poszła do kościoła a potem na kawę z koleżanka, nawet koty po śniegu kicają
Wyczytałam gdzieś, że druga ciąża jest trudniejsza od pierwszej - tego nie było w planie ale faktycznie słabiej się czuję niż za pierwszym razem. Chyba zastanowię się jeszcze nad trzecim dzieckiem
Jeszcze tylko 10 dni do II trymestru - naiwnie ufam, że będzie lepszy!
-
dzień dobry
u nas -10 ,ale po obiedzie spacerek musi być, wymrozić zarazki
wczoraj po tym obżarstwie lekko poćwiczyłam, już tak w siebie nie pchałam i od razu inaczej się człowiek czuje- polecam
korzystam z wolnego dnia i robię dzisiaj ankietę na mgrLivia jak będziesz chętna, to podrzucę Ci do wypełnienia kiedyś, bo Ty już masz jedną córę
miłego dnia dziewczynki, ciepło się ubierajcie! -
Dawaj Aga, lubię wypełniać ankiety
Maila Ci mojego wysłałam w wiadomości
Teściowa ehhh.... wróciła z kościoła z koleżanką a ja w szlafrokuWypadałoby uprzedzić może? I jeszcze odpowiada za mnie na pytania - zaczynam miec na nią alergię.
Lecę bo zaraz słońce mi zajdzieMoże zajdę nawet nad morze? A mam całe 500m przez las chyba
Lena87 lubi tę wiadomość
-
No i dupa, nigdzie nie idę... Tak mnie zagadały, że w między czasie zaczął padać grad, słońce zaszło i ciemno się zrobiło... Wskoczyłam pod kocyk i chyba się zdrzemnę
Później Majki pokój muszę ogarnąć bo mój brat jutro ze swoją dziewczyną do nas przyjeżdża...
Na 2 są "Gwiezdne jaja" - ale odmóżdżacz
-
Mizzy cóż takie wymioty
ale mnie w lidlu też się naciągo zaś nad tym pieczywem jak zwykle ...
do jutra
ja zaś mam kaszel i szarpie mi całym brzuchem, chyba kaszlanie i katary i wszelkie przeziębienia będą mi towarzyszyć przez całą ciąże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 22:43
-
nick nieaktualnyDzień dobry śpiochy!
witam się z mroźnej i śnieżnej krainy hahanareszcie moja ukochana zima w pełni
przeprzeprzepiękny widok
mogę wisieć w oknie godzinami ;P
złapało mnie lekkie przeziębienie, jadę na witaminie C i jest oknie kaszlę, nie gorączkuję tylko mam lekki katar
dziecko moje chyba ma się nieźle, czasem jeszcze pomęczy wymiotami i zasłabnięciem, brzuszek zaokrągla się coraz bardziej choć zdecydowanie większy jest wieczoremapetyt tylko mi już tak nie dopisuje, jakbym nie musiała to bym chyba nic cały dzień nie jadła
ale po świętach + 1kg
co tam u Was???
miłego dnia