X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, no ładny ten mój wykres. Jak zawsze.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :D

kaszel mnie męczy :( posłałam męża do apteki po syrop pRAWOŚlAZOWY. można nie ???? bo prenalen jakiś troche daremny jest.

Mnie od rana teściowa ciśnienie dźwiga. Mądrości i mądrości... mąż jechał z domu pozałatwiać to wszystko musi wiedzieć gdzie, po co wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Dziś był poruszony temat jazdy na nartach bo moja siostra jechała z narzeczonym . My z mężem nauczyliśmy się jeździć w zeszłym roku bo też nas wyciągnęli . Przyznaje łatwo nie było. Widok ze stoku ostry ...

teściowa stwierdziła, że nauczyć sie jeździć na nartach to pestka przecież to łatwe bo ona przecież jeżdziła jak była mała bo wiejskich górkach :O gdzieś na dołach... luzzzzzzzzzzzzzzzzz...
    chciaabym ją widzieć .... porównać stok a 3 metrową górke z której ona kiedyś jeżdziła.... no ale nawet sie nie odezwałam bo daremna z nią dyskusja :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia trzeba było jej zaproponować wyjazd na narty - niech się popisze co potrafi :D

My w tym roku odpuszczamy sobie narty tzn zamiast do Włoch jedziemy tutaj blisko nas na jeden dzień - tak żeby R. i Maja sobie pojeździli a ja pospaceruję ;-) Może i kilka razy pojedziemy ale w dalsza podróż się nie wybieramy - 16 godzin w aucie tym razem nie wytrzymam :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym leżeniem, to też piszą,że na prawym boku nie można bo coś tam uciska, ale nie oszukujmy się- tak się nie da tylko na lewym... zresztą tak jak np. my lutówki już w ogóle jak znajdziemy w miarę dobrą pozycje to jest super, chyba się zgodzicie co? :P tak więc cieszcie się że brzuszki jeszcze małe i możecie spać jak tylko chcecie, a później będziecie się martwić :)

Złota zawsze jest nadzieja, zwłaszcza że Nowy Rok przed nami :)

Groszku no my kanapę mieliśmy mieć,ale T. stwierdził,że i tak za mną w nocy będzie chodził do małej to będziemy w salonie spać a ja karmić na bujaku :)

Monia zróbcie pojedynek na stoku haha :D

Livia u mnie już teść deklaruje,że małą będzie zabierał na narty, mój zachwycony pomysłem :P no i ja pewnie będę musiała się odważyć :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj na nartach jeździć nie umiem, na łyżwach niestety też nie, ale jednym z moich marzeń jest wyjazd zimą w Alpy i nauka :) może kiedyś się uda :)

co do fotela bujanego to świetny pomysł, sama czekam na odrestaurowanie mojego starego fotela bo poszła ta siatka, na której się siedzi, ale mój kuzyn jest stolarzem to ładnie mi cały odnowi :D do karmienia świetna rzecz, od razu ululasz malutką :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)

Jeśli chodzi o Narty to Uwielbiam od 6 roku życia jeżdżę ;)
    Oczywiście w tym roku odpuszczam sobie, bo nigdy nic nie wiadomo a też bym musiała nowy sprzęt kupić a czekają Nas przecież inne wydatki ;)

Ja dziś umówiłam się na badanie Prenatalne, troszkę terminy napięte mają ale wybrałam odpowiedniego lekarza więc musieli się dostosować do Mnie ;)
    ponieważ do tego drugiego Pana w Życiu bym nie poszła ;)

Z tych gorszych wiadomości, to jak będę potrzebowała autko to czeka Mnie wstawanie o 5 rano aby zawieźć męża do pracy, ponieważ tydzień temu moje autko zostało sprzedane ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:03

• Złota Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzy fotel-uszak. Duży, miękki i wygodny.

Lena87 lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te fotele to też niezły zarobek dla nich.. kawałek drewna plus ten "materac" , który oczywiście od 100zł.w górę kosztuje :O jak złoży mężny wieczorem to Wam pokażę, liczę że będzie to ukojenie na mój kręgosłup troszkę..

Lena i kiedy wizyta?
    Co do auta to wczoraj teść jechał i mu koło odpadło :O :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:04

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Lenka biedna współczuję wstawania o 5 :O ja o 6 ledwie daję radę :P

Złota fotele te są śliczne, zawsze mi się podobały, takie dostojne ale ciepłe zarazem :) i na pewno też bardzo wygodne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    te fotele to też niezły zarobek dla nich.. kawałek drewna plus ten "materac" , który oczywiście od 100zł.w górę kosztuje :O jak złoży mężny wieczorem to Wam pokażę, liczę że będzie to ukojenie na mój kręgosłup troszkę..

Lena i kiedy wizyta?
    Co do auta to wczoraj teść jechał i mu koło odpadło :O :O

na pewno, jeszcze jak miękka poducha na nim to relaksik pełną parą :)

jeju dobrze, że nic mu się nie stało :O jak koło odpada w trakcie jazdy to jest bardzo niebezpieczne tym bardziej na lodzie i śniegu :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko 13.01 o 8:00 .. akurat będzie 13 tydzień ..

Jeśli chodzi o koło, to widocznie podczas zmiany opon źle dokręcili śruby o.O

Sury, niestety trzeba się poświęcić ;) w styczniu 3 razy czeka Mnie takie wstawanie :D
    ale obiecał, że na wiosnę jak ceny spadną to Mi kupi inne bądź jak trafi się jakaś okazja ;)

Złota, Mi też się takie fotele podobają ale ni hu hu do niczego by Mi nie pasowały :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:09

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeszedł mi przewijak z olx używany - ale jak nowy :O dałam za niego 25 zł.
    i mega paka ubranek - niektóre niebieskie ale w razie czego dziewczynce tez idzie je ubrać bo fajne :) i kurteczki - wszystko za uwaga :) 30 zł :O potem dodam fotki :)

Sury lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie to nie były śruby tylko coś innego :O i całe szczęście nie tak centralnie na ulicy tylko jak z uliczki wyjeżdżał :O a dzień wcześniej mój miał jechać nim...

to niedługo po NR znowu zaczynamy wizytowanie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    przeszedł mi przewijak z olx używany - ale jak nowy :O dałam za niego 25 zł.
    i mega paka ubranek - niektóre niebieskie ale w razie czego dziewczynce tez idzie je ubrać bo fajne :) i kurteczki - wszystko za uwaga :) 30 zł :O potem dodam fotki :)

na olx można trafić tanie rzeczy jak nowe właśnie, znaleźliśmy z P. łóżeczko z materacem, co prawda kształt ten najprostszy zwykły prostokąt ale za 30 zł wygląda jak nówka ale zanim kupimy ewentualnie to obejrzymy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie to nie były śruby tylko coś innego :O i całe szczęście nie tak centralnie na ulicy tylko jak z uliczki wyjeżdżał :O a dzień wcześniej mój miał jechać nim...

O tyle dobrze, że prędkość była znikoma ..

Ja mam wizytę 13 i 22 bodajże .. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

a zaczynamy :) ja 15.01 wizyta i 16.01 prenatalne :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się w ciąży na stok nie wybieram ale teściową bym chętnie zobaczyła jak to się prosto jeździ :D

Sury, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wizytuje 16 stycznia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja się w ciąży na stok nie wybieram ale teściową bym chętnie zobaczyła jak to się prosto jeździ :D

słuchaj a może Twoja teściowa potajemnie bierze udział w Alpine Skiing World Cup??? :) taka wiesz, wyczynówka ^^

• Złota Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Złota, Mi też się takie fotele podobają ale ni hu hu do niczego by Mi nie pasowały :D

Mi nie musi pasować, w sypialni ma być przytulnie, meble nie muszą być od kompletu:)

‹‹ 1820 1821 1822 1823 1824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ