Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
kaszel mnie męczyposłałam męża do apteki po syrop pRAWOŚlAZOWY. można nie ???? bo prenalen jakiś troche daremny jest.
Mnie od rana teściowa ciśnienie dźwiga. Mądrości i mądrości... mąż jechał z domu pozałatwiać to wszystko musi wiedzieć gdzie, po co wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Dziś był poruszony temat jazdy na nartach bo moja siostra jechała z narzeczonym . My z mężem nauczyliśmy się jeździć w zeszłym roku bo też nas wyciągnęli . Przyznaje łatwo nie było. Widok ze stoku ostry ...
teściowa stwierdziła, że nauczyć sie jeździć na nartach to pestka przecież to łatwe bo ona przecież jeżdziła jak była mała bo wiejskich górkachgdzieś na dołach... luzzzzzzzzzzzzzzzzz...
chciaabym ją widzieć .... porównać stok a 3 metrową górke z której ona kiedyś jeżdziła.... no ale nawet sie nie odezwałam bo daremna z nią dyskusja -
Monia trzeba było jej zaproponować wyjazd na narty - niech się popisze co potrafi
My w tym roku odpuszczamy sobie narty tzn zamiast do Włoch jedziemy tutaj blisko nas na jeden dzień - tak żeby R. i Maja sobie pojeździli a ja pospacerujęMoże i kilka razy pojedziemy ale w dalsza podróż się nie wybieramy - 16 godzin w aucie tym razem nie wytrzymam
-
Z tym leżeniem, to też piszą,że na prawym boku nie można bo coś tam uciska, ale nie oszukujmy się- tak się nie da tylko na lewym... zresztą tak jak np. my lutówki już w ogóle jak znajdziemy w miarę dobrą pozycje to jest super, chyba się zgodzicie co?
tak więc cieszcie się że brzuszki jeszcze małe i możecie spać jak tylko chcecie, a później będziecie się martwić
Złota zawsze jest nadzieja, zwłaszcza że Nowy Rok przed nami
Groszku no my kanapę mieliśmy mieć,ale T. stwierdził,że i tak za mną w nocy będzie chodził do małej to będziemy w salonie spać a ja karmić na bujaku
Monia zróbcie pojedynek na stoku haha
Livia u mnie już teść deklaruje,że małą będzie zabierał na narty, mój zachwycony pomysłemno i ja pewnie będę musiała się odważyć
-
nick nieaktualnyOj na nartach jeździć nie umiem, na łyżwach niestety też nie, ale jednym z moich marzeń jest wyjazd zimą w Alpy i nauka
może kiedyś się uda
co do fotela bujanego to świetny pomysł, sama czekam na odrestaurowanie mojego starego fotela bo poszła ta siatka, na której się siedzi, ale mój kuzyn jest stolarzem to ładnie mi cały odnowido karmienia świetna rzecz, od razu ululasz malutką
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Jeśli chodzi o Narty to Uwielbiam od 6 roku życia jeżdżę
Oczywiście w tym roku odpuszczam sobie, bo nigdy nic nie wiadomo a też bym musiała nowy sprzęt kupić a czekają Nas przecież inne wydatki
Ja dziś umówiłam się na badanie Prenatalne, troszkę terminy napięte mają ale wybrałam odpowiedniego lekarza więc musieli się dostosować do Mnie
ponieważ do tego drugiego Pana w Życiu bym nie poszła
Z tych gorszych wiadomości, to jak będę potrzebowała autko to czeka Mnie wstawanie o 5 rano aby zawieźć męża do pracy, ponieważ tydzień temu moje autko zostało sprzedane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:03
-
te fotele to też niezły zarobek dla nich.. kawałek drewna plus ten "materac" , który oczywiście od 100zł.w górę kosztuje
jak złoży mężny wieczorem to Wam pokażę, liczę że będzie to ukojenie na mój kręgosłup troszkę..
Lena i kiedy wizyta?
Co do auta to wczoraj teść jechał i mu koło odpadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:te fotele to też niezły zarobek dla nich.. kawałek drewna plus ten "materac" , który oczywiście od 100zł.w górę kosztuje
jak złoży mężny wieczorem to Wam pokażę, liczę że będzie to ukojenie na mój kręgosłup troszkę..
Lena i kiedy wizyta?
Co do auta to wczoraj teść jechał i mu koło odpadło
na pewno, jeszcze jak miękka poducha na nim to relaksik pełną parą
jeju dobrze, że nic mu się nie stałojak koło odpada w trakcie jazdy to jest bardzo niebezpieczne tym bardziej na lodzie i śniegu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:06
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko 13.01 o 8:00 .. akurat będzie 13 tydzień ..
Jeśli chodzi o koło, to widocznie podczas zmiany opon źle dokręcili śruby
Sury, niestety trzeba się poświęcićw styczniu 3 razy czeka Mnie takie wstawanie
ale obiecał, że na wiosnę jak ceny spadną to Mi kupi inne bądź jak trafi się jakaś okazja
Złota, Mi też się takie fotele podobają ale ni hu hu do niczego by Mi nie pasowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 11:09
-
przeszedł mi przewijak z olx używany - ale jak nowy
dałam za niego 25 zł.
i mega paka ubranek - niektóre niebieskie ale w razie czego dziewczynce tez idzie je ubrać bo fajnei kurteczki - wszystko za uwaga
30 zł
potem dodam fotki
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:przeszedł mi przewijak z olx używany - ale jak nowy
dałam za niego 25 zł.
i mega paka ubranek - niektóre niebieskie ale w razie czego dziewczynce tez idzie je ubrać bo fajnei kurteczki - wszystko za uwaga
30 zł
potem dodam fotki
na olx można trafić tanie rzeczy jak nowe właśnie, znaleźliśmy z P. łóżeczko z materacem, co prawda kształt ten najprostszy zwykły prostokąt ale za 30 zł wygląda jak nówka ale zanim kupimy ewentualnie to obejrzymy -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no właśnie to nie były śruby tylko coś innego
i całe szczęście nie tak centralnie na ulicy tylko jak z uliczki wyjeżdżał
a dzień wcześniej mój miał jechać nim...
to niedługo po NR znowu zaczynamy wizytowanie
O tyle dobrze, że prędkość była znikoma ..
Ja mam wizytę 13 i 22 bodajże .. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no właśnie to nie były śruby tylko coś innego
i całe szczęście nie tak centralnie na ulicy tylko jak z uliczki wyjeżdżał
a dzień wcześniej mój miał jechać nim...
to niedługo po NR znowu zaczynamy wizytowanie
a zaczynamyja 15.01 wizyta i 16.01 prenatalne
-
nick nieaktualny