Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie umiem jeździć na nartach i się nie naucze.Dwa lata temu szwagier wyciągnął nas na narty.Cud że wróciłam cała,nie połamana bo ciągle się wywracałam.Zamiast zaczynać od małej górki to on nas na wielgachna góre.Nie wiem jak ja zjechałam na dół a później wyciąg w góre,kolejna masakra.Przy schodzeniu z wyciągu mąż wplątał swoje narty w moje i zablokowaliśmy cały wyciąg,wszystko zatrzymali.To dopiero była masakra.Sciągłam narty i wracałam bokiem stoku trzymając je w rękach.Już mnie nikt nigdy nie namówi.
-
nick nieaktualny
-
a ja 8 stycznia
co do materaca, to ja słyszałam,że najlepszy jest nowy, bo dzieciątko sobie samo "odkształca"i na kręgosłupek to jest dobre, ale nie wdrażałam się w temat,bo my kupowaliśmy nowe
Monia wyobraziłam sobie ten obrazekXxMoniaXx, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulka wrote:Ja nie umiem jeździć na nartach i się nie naucze.Dwa lata temu szwagier wyciągnął nas na narty.Cud że wróciłam cała,nie połamana bo ciągle się wywracałam.Zamiast zaczynać od małej górki to on nas na wielgachna góre.Nie wiem jak ja zjechałam na dół a później wyciąg w góre,kolejna masakra.Przy schodzeniu z wyciągu mąż wplątał swoje narty w moje i zablokowaliśmy cały wyciąg,wszystko zatrzymali.To dopiero była masakra.Sciągłam narty i wracałam bokiem stoku trzymając je w rękach.Już mnie nikt nigdy nie namówi.
ja mam tak z pływaniem - wychowałam się w miejscowości, gdzie są 3 jeziora, uczyli mnie pływania już chyba wszyscy w mojej rodzinie i za każdym razem kończyło się w ten sposób, że osoba, która mnie uczyła była systematycznie podtapiana i się poddawała po ok 15 minutachjestem niereformowalna
przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:a ja 8 stycznia
co do materaca, to ja słyszałam,że najlepszy jest nowy, bo dzieciątko sobie samo "odkształca"i na kręgosłupek to jest dobre, ale nie wdrażałam się w temat,bo my kupowaliśmy nowe
Monia wyobraziłam sobie ten obrazek
my materac, podusię i kołderkę kupujemy nowe z allegro już znaleźliśmy zostało zamówićprzedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Gdy łóżeczko dojdzie w sypialni to na nic więcej miejsca nie będę miała
Ewentualnie jakaś komoda bądź szafka
No tak, ściany ograniczająJa mam wielką sypialnię, bo 18 m2, więc się wszystko zmieści.
Ale najpierw wymieniam łózko, na fotel przyjdzie czas. -
nick nieaktualnya mi dzidziulka tak wywróciła wszystko do góry nogami, że czeka mnie przemeblowanie generalne i w sypialni, który stanie się typowo pokojem dziecka i w salonie, który stanie się salono-sypialnią
mamy tylko 2 pokoje (jak to w starym bloku) ale na szczęście spore więc coś tam przearanżujemy i da się żyć
-
nick nieaktualnyZłota wrote:No tak, ściany ograniczają
Ja mam wielką sypialnię, bo 18 m2, więc się wszystko zmieści.
Ale najpierw wymieniam łózko, na fotel przyjdzie czas.
u Mnie to około 16m2
Tyle, że dużą przestrzeń zajmują okna a w dodatku są stare i ciągnie ..
Łóżko przestawiliśmy praktycznie na środek pod kaloryfer, bo w starym miejscu nie potrafiliśmy zasnąć bądź wyspać się
-
nick nieaktualny
-
Zarazili mnie jakimś syfem... każdy odpada w domu po kolei a ja najgorzej... jeszcze całą noc wymiotowałam nawet po szklance wody... nic komplenie nic mi nie szło.
nie śpię już od trzeciej rano się zmusiłam do picia
zjadłam pół jogurtu i nie wymiotuje, czyli nie jest źle. ale trzepie mnie zimno i wszystkie mięśnie mnie boląmam nadzieję ze małej nic nie bd .
hasa w brzuchu więc chyba jej dobrze...
nadrobię was jak wstane z łóżka bo jakoś średnio mi to idzie i pisze z tel. -
nick nieaktualny