Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Grosiu no właśnie musi być kanapa, bo muszę brać pod uwagę spanie obok niej... no nic, mąż wróci i będziemy przemeblowanie robić
Anutka uważaj tam przy tym gotowaniu, pomału...
co do bóli to ja mam bóle np. na 30 sekund ale mnie akurat boli i przestaje, taki miesiączkowyAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Grosiu no właśnie musi być kanapa, bo muszę brać pod uwagę spanie obok niej... no nic, mąż wróci i będziemy przemeblowanie robić
Anutka uważaj tam przy tym gotowaniu, pomału...
co do bóli to ja mam bóle np. na 30 sekund ale mnie akurat boli i przestaje, taki miesiączkowy -
nick nieaktualny
-
Jejku mi też się nie chce nic robić! Siedze jeszcze pod kocykiem w salonie ale zaraz trzeba do kuchni iśc bo samo się nie zrobi
Tyle tylko, że w kuchni buszuje teściowa a z nią w jednym pomieszczeniu za długo to źle
Sernik jej wczoraj nie wyszedł, nie wiem jak to zrobiła bo sernika nigdy nie zepsułam ale ona sie prawie popłakałaMusze dzisiaj szarlotkę zrobić, chciałam jeszcze swój sernik ale chyba chamskie to bedzie troche co?
Brzuszek okresowo troche mnie boli dzisiaj, chyba zaraz nospę sobie zapodam. A dzisiaj mija termin największego zagrożenia utraty ciaży! Jupi
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Wczoraj chyba odszedł mi czop,sama nie wiem jak to wygląda ale taka duża ilośc gęstego białego śluzu albo to już moja psychika płata mi figle i widzę cos czego nie ma.
Popiekłam wczoraj keksy i mąż chciał juz jeśc gorącego,tak go odganiałam że mi go ręką przełamał na pól.No i chcąc niechcąc połowe musiałam odkroić i zjeść.
Dzisiaj piekę sernika to muszę go wygonic z kuchni,bo z niego to szkudnikSury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mąż to już od wczoraj mnie wkurza,juz jutro po kolacji chce jechać do swojego braciszka i siedziec tam dwa dni,a ja nie mam zamiaru tyle czasu zamulać przy stole.Lubię szwagra ale to taki filozof mądrala,nie pogadasz z nim na jakies normalne tematy tylko praca i inne jego mądrości
-
No,mòj sernik dochodzi w lodowce a galaretka w zimnym przedpokoju
Zaraz zabieram się za kopca,ale taka słaba jestem...mam za dużą dawke euthyroxu :/a ona mi jeszcze kazała zwiększyć :o
mòj T.całe szczęście nie podjada bo w pracy i zdążę skończyć :p
Livia ja tam bym zrobiła skoro teściowej nie wyszedł :p
Madzia a może niedługo się rozpakujeszMadziulka lubi tę wiadomość
-
Aga jak słaba jesteś to raczej masz za mała dawkę euthyroxu bo tarczyca nie wyrabia. Ja jak sobie podniosłam to czułam się zdecydowanie lepiej a odkąd mam TSH poniżej 1 to jest super.
Nie chcę z tym sernikiem robić jej przykrości, połowa jest do zjedzenia wiec zrobię tylko szarlotkę - kto to wszystko zje jak tyle ciast będzie?Na sylwestra zrobię swój sernik
No idę lepić pierogiA później spakować w końcu prezenty
A mój mąż dalej dla mnie nic nie kupił ha ha ciekawe co wymyśli - w tamtym roku tez kupił na ostatnią chwilę ale trafił
On zawsze nie wie a nagle jak najdzie go myśl to jest strzał w dziesiątkę
-
u mnie barszczyk czerwony wrze, kopot z suszu tez
owoce na choinke susza sie w piekarniku
wieczorem bedzie ubieranie :)no i prezentyyyy....
jutro piernik, barszcz grzybowy, ziemniaki i rybai ja....musze szamponetke na włosy nałożyć
no i koncówka, czyli obrus na stół, sianko, stroik itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 12:51
-
Anutka wrote:Jestem, zyje, nie rodze
.
Nie rodź jeszcze nie...czekaj na nasbuahhaha
Anutka ja tez wczoraj mialam skurcz, rozmawialam z doswiadczonymi mamami mowiły ze w tym tyg już mogą byc przepowiadająceale na luziku..gdyby byly mocne i czeste to wtedy IP
Anutka lubi tę wiadomość