Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane!
Co do witamin to mi strasznie femibion nie służył, ciągle mi po nim było nie dobrze i odbijało mi się rybamiteraz mam Doppel Herz Mama i póki co jest ok
dzisiaj mój teść przyjeżdża a ja oczywiście muszę do 16.30 siedzieć w pracy!!!mam dość, już nie będzie skrupułów, 15.01 idę na L4! Kobieta ciężarna według prawa pracy może siedzieć przed kompem 4 godziny a nie 9!!!! tutaj mają to niestety w dupie! dlatego ja ich też będę mieć w dupie
miłych przygotowańGroszek lubi tę wiadomość
-
Hej
Groszku, dobrze, ze TY w domku...wigilia sie nie przejmuj, z tego co piszesz to i tak macie kupe jedzenia..a Ty i Mały jestescie najwazniejsi..rodzice Wam nie dadza zginąć na pewno
Co do napisu to jak Aga wrzuci to sobie zerkniesz i sie dogadamy jeśli bedziesz chciała
Ja lece na 10 do przedszkola, pozniej do domku juz cos gotować bo nie mam nic...a popoludniu drzewko i zakupy bo sobie uswiadomiłam, ze w sumie to mam pustą lodówke..zero wędlin, mleka , nic...hehehe
u WAs tez takie wiatry?
Kuzwa od 2-3 dni głowe urywa, ciezko wyjść z domu
aaaaa..musze WAm sie pochwalić, ze wczoraj skończyłam robote z ząbkamijeszcze mi zostal korzeń do wyrwania ale to po porodzie
jupiiiiiiiiiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 08:25
-
Dzień dobry
Za nami ciężka noc,jak tylko się położyłam to malutka tak w pęcherz dawała,że myślałam że łòżko zaleje ..
Dzisiaj dalszy ciąg roboty,ale jutro popołudniu już odpoczywamy
Groszku tyle jedzenia,co Ty się martwiszmąż i rodzice dadzą sobie rade;)
Zdjęcie wrzuce po NR bo akurat już cały pokoik będzie
Tylko mamy problem bo mała sofe do karmienia i spania potrzebuje i się nie zmieści...musimy coś wykombinowac...
Marta jeszcze troszkę
Złota a ktòry to dzień cyklu że boli?
A moczka to takie coś do kupy podobne-Monia wybacz :p moja ciotka robi,bardzo słodkie to jest i wiem ze są rodzynki haha,w smaku ok,ale raczej nie jadam :p
Rudasku to dentysta już z głowy
Miłego dnia i uważajcie na siebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 08:58
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Agusia u mnie z pęcherzem podobnie..i ogólnie Mały mnie masakruje w środku..ja nie wiem co bedzie jak on bedzie miał ze 3 kg
tak, z dentystą mam swiety spokojjak sie ciesze
teraz jeszcze urodzimy i bedzie git
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
To może owulka albo tuż po,u mnie tak było
Hehe,no ja bym nie wiedziala też,ale ciotka ze śląska u nas robiła :p
Rudasku no oby do lutego i można rodzić :d
A moja wczoraj też tak rozpychała,w pępek się wbiła,brzuch kwadratowy,oj bolało :p -
nick nieaktualnyZ szefową już rozmawiałam, że od 15.01 mnie nie ma, oczywiście oburzenie, że "co ja będę w domu robić" hahaha przy remoncie no to faktycznie będę się nudzić
koniec tego dobrego, żałuję, że teraz nie wzięłam jak lekarz chciał mi dać, miałabym przez 2 tyg nie płatne ale później normalnie
-
Anutka wez 2 nospy, wez lekka ciepla kapiel i idz sie drzemnac, odpocznij... Zobaczysz co wtedy bedzie...
Przepowiadajace nie bola raczej.... Moze skora Cie ciagnie??
Hmm...ja te twardnienia, napinania mialam ale nie bolalo mnie...
U mnie przeokropnie wiejepewnie lby urywa....
Moczka to taka potrawa na slodko..wyglada jak taka ciapka... Ale jest pyszna.. A skladniki to: piernik, sliwki, rodzynki, orzechy, ogolem bakalie, miod i przyprawy: gozdziki itd. Nam to bardzo smakuje- polecam:-)
Sury- doppel hertz tez fajny bo to taka kapsulka i ja sie w calosci polyka:-) nawet jej nie czuc
Przedszkolanko a moze jakis taki fotelik wygodny i nie bedzie duzo miejsca zajmowal? -
Groszek wrote:Anutka wez 2 nospy, wez lekka ciepla kapiel i idz sie drzemnac, odpocznij... Zobaczysz co wtedy bedzie...
Przepowiadajace nie bola raczej.... Moze skora Cie ciagnie??
Hmm...ja te twardnienia, napinania mialam ale nie bolalo mnie...
U mnie przeokropnie wiejepewnie lby urywa....
Moczka to taka potrawa na slodko..wyglada jak taka ciapka... Ale jest pyszna.. A skladniki to: piernik, sliwki, rodzynki, orzechy, ogolem bakalie, miod i przyprawy: gozdziki itd. Nam to bardzo smakuje- polecam:-)
Sury- doppel hertz tez fajny bo to taka kapsulka i ja sie w calosci polyka:-) nawet jej nie czuc
Przedszkolanko a moze jakis taki fotelik wygodny i nie bedzie duzo miejsca zajmowal? -
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:Jezus Maria!!! Anutka...pod zimna wode wchodz.. Co to sie dzieje??
No te opisy to jakby porod sie zaczynal z tym rozwolnieniem i kregoslupem... Hmmm
ale moze masz te przepowiadajace a tak je bolesnie odczuwasz?
A reszta z przepracowania?? -
nick nieaktualnyGroszek wrote:Jezus Maria!!! Anutka...pod zimna wode wchodz.. Co to sie dzieje??
No te opisy to jakby porod sie zaczynal z tym rozwolnieniem i kregoslupem... Hmmm
ale moze masz te przepowiadajace a tak je bolesnie odczuwasz?
A reszta z przepracowania??
no ja właśnie też pierwsze co to pomyślałam, że takie bóle to porodowe już bardziej...