Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Nie rodź jeszcze nie...czekaj na nas
buahhaha
Anutka ja tez wczoraj mialam skurcz, rozmawialam z doswiadczonymi mamami mowiły ze w tym tyg już mogą byc przepowiadająceale na luziku..gdyby byly mocne i czeste to wtedy IP
-
Rudasek wrote:u mnie barszczyk czerwony wrze, kopot z suszu tez
owoce na choinke susza sie w piekarniku
wieczorem bedzie ubieranie :)no i prezentyyyy....
jutro piernik, barszcz grzybowy, ziemniaki i rybai ja....musze szamponetke na włosy nałożyć
no i koncówka, czyli obrus na stół, sianko, stroik itd
. Oj jak mi sie bzyku bzyku chce
-
oj u nas od początku tylko raz był
..
kurde ja ide dziś do kardiologa tak na kontrole bo mąż mnie wysyła i mam ochotę mu powiedzieć, żeby tym usg zjechał niżej na maluszka ale mi głupio
a tak bym chciała go znów zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:11
-
XxMoniaXx wrote:oj u nas od początku tylko raz był
..
kurde ja ide dziś do kardiologa tak na kontrole bo mąż mnie wysyła i mam ochotę mu powiedzieć, żeby tym usg zjechał niżej na maluszka ale mi głupio
a tak bym chciała go znów zobaczyć -
Anutka wrote:Od 6 mca ciazy nic... Hormony szaleja
ojjj....u mnie ostatnio też była długa przerwa bo jakoś nie mialam ochoty ale ostatnio nadrobilismy...
tylko ze potem mnie troche brzuch bolałmusialam nospe wziąc
-
Rudasek wrote:ojjj....u mnie ostatnio też była długa przerwa bo jakoś nie mialam ochoty ale ostatnio nadrobilismy...
tylko ze potem mnie troche brzuch bolałmusialam nospe wziąc
nie chciałabym czegoś zniszczyć .. -
Monia nic sie nie stanie teraz....
a orgazmy sa superrrr:)
hihi
gorzej jak Małe bedzie duze bo ciezko dobrac pozycje itda teraz sie nie stresuj tylko jak nie masz zakazu od lekarza to działaj
-
Rudasek wrote:Monia nic sie nie stanie teraz....
a orgazmy sa superrrr:)
hihi
gorzej jak Małe bedzie duze bo ciezko dobrac pozycje itda teraz sie nie stresuj tylko jak nie masz zakazu od lekarza to działaj