Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zaraz sprawdzę, mi się wydawało że właśnie wielka ta gondola, ma 85 cm. Livia to średnio duża czy mała ?
co do składania to podobno bardzo wygodny i praktyczny
aaaaaaaaaaaa jutro wpadam na gołąbka!! hm..mam położną... to obie wpadniemy!!! -
Ja też zjadłabym gołąbków,ale już nie mam siły żeby je zrobić
Ledwo dzisiaj obiad zrobiłam.
Zamówiłam łóżeczko 14.12 i czas realizacji miał być do 11 dni,dzwoniłam do gościa przed świętami to mówił że zaraz po świętach wyśle.Dzisiaj już wtorek i cisza.Muszę jutro zadzwonić i go zjebać bo jak tak dalej będzie się ociągał to zdążę urodzić a mały nie będzie miał gdzie spać -
no to sobie jaja koleś robi z tym łóżeczkiem ...
ale gdyby nie daj Boże zawalił to wpadaj do mnie to pożyczę
moje stoi i czeka
Aga no ale obczaiłam na allegro w niedziele też wózek co wygląda jak ten Camarelo identyko a ma inną nazwę... tzn . firmę.
i patrzyłam w niedziele mieli też podobny jedni rodzice i wydawał mi sie , że wielka dosyć ta gondola...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:17
-
szczerze to mi sie też tych gołąbków nie chce robić ale myśl, że będę miała na 2 dni spokój (o ile mąż wszystkiego nie zje i moje dziecko
) brzmi zachęcająco
zapraszam Was wszystkie i z położnymi na gołąbkiSury lubi tę wiadomość
-
Jejku ja nie pamiętam ile moja gondola miała ale chyba spora była. W tym wózku co sobie upatrzyłam:
http://allegro.pl/wozek-3w1-grander-play-eko-skora-fotel-wroclaw-i4902134397.html
Długość wewnętrzna gondoli ma 76cm - muszę zmierzyć czy to dużo czy mało
Pamiętajcie o jednym - w głębokim wózku dziecko będzie jeździć pewnie max 6 miesięcy - Majka wskoczyła do spacerówki jak miała skończone 5 miesięcy. Podnosiła się i nie dawało rady już w głębokim
-
Nie wiem co taka cisza, pouciekaly?
Juz na sylwka sie szykuja?
U nas sylwek we dwoje bedzie... No chyba ze bracia wpadna...
Ale tak to nikogo nie zapraszalismy bo kto zrobi to jedzenie i w ogole reszte? Ehhh..
No coz. Zreszta jak tu sie ruszyc??
Sliczne wybieracie te wozeczki
Ja mam Camarelo ze skorka... Ponoc nic sie z nia nie dzieje, pisalam do osob ktore maja i uzytkuja takie bryki przez jakis czas...
Golabki pycha... I jeszcze sosik pomidorowy do tego mhmmm
Madziulka, no w kulki sobie koles leci...ponad 2 tygodnie juz... Kurcze chyba ze policzyl dni robocze, odeszly weekendy, swieta itd.
Oj biedne juz wszystkie na tej koncowceale jeszcze troszke i bedziemy tulic nasze Skarby
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Witam się w 12 tygodniujeszcze tylko ten tydzień i II trymestr!
nie wierzę... kiedy to zleciało?!
happy!
jakie plany na Sylwka?? my we trójeczkę mamy Sylwester z Dwójką, ewentualnie z Polsatemmieliśmy różne zaproszenia, ale mam niestety katar, zaziębiłam się i wolę zostać w domku leń taki ze mnie o!
-
nick nieaktualny
-
Czasem lepiej rzygnac....i moze przejdzie. A potem miete. Ale ja np.nie potrafie sie zmusic...albo jak niektorzy wloza palec do gardla i juz...
Zlota, zycze Ci zeby ta jelitowka wspolistniala z czyms innym
A tak w ogole dziewczynki...
...Milego wskoku do Nowego Roku
Lekkich porodow, zdrowych dzieciaczkow, ciaz prawidlowo rozwijajacych sie...mniej mdlosci oraz innych dolegliwosci,a dla staraczek- doczekania sie wysnionych fasolek:-)
Poza tym duzo milosci, zdrowka, spelnienia marzen i oby przyszly Rok byl lepszy od tego, ktory wlasnie mija
mizzelka lubi tę wiadomość