Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Groszeczku! Tobie lekkiego rozwiązania i szybkiego i grzecznego, zdrowego dzidziulka:)
A wszystkim szczęścia, szczęścia, szczęśćia! I zdrowia.
Dziewczyny, złota obrączka brudzi mi palec. Co się dzieje? Noszę ją 4 lata i nigdy nic nie było. Jest szczerozłota!
Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja dzisiaj spotkanie z położną mam,ma przyjechać do południa
Pròcz tego nauka psychologii rozwoju...
Życzeń nie składam bo i tak tu będę :p
Złota dokładnie tak samo miałam jak Ty co okazało sie implantacją (myślałam że szaszłyk był stary) więc mocno kciuki zaciskam na Nowy Rok
O obrączce gdzieś mi się cos obiło,ale nie pamiętam co :p
Jejuuuu mòj kręgosłup dzisiaj daje popalić...
Złota, Lena87, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez tu bede dzisiaj.
Dziewczyny, a kupujecie "nianie elektroniczna" do lozeczka dla dziecka? Zastanawiam sie...ale to chyba zbedny wydatek, co??
I jeszcze jedno: jakie macie termometry dla Waszych Malenstw??
Ja chcialam taki bezdotykowy...ale nie wiem czy sie sprawdzi.
Mowia, ze najlepszy to ten prosty..co zamiast rteci ma teraz alkohol w kapilarze.
Hmmm... Sama nie wiem....
Wczoraj wieczorem wkladalam globulke... Balam sie ze na pessar trafie znowu... Ale na szczescie nie trafilam
Fuuj, niedobrze mi..zjadlam na sniadanie bulke z szynka.. Bleeeeh:-/
Cosik mi nie siadlo
a moze w ciazy jestem? :-p :-p :-p -
nick nieaktualnyGroszek wrote:Ja tez tu bede dzisiaj.
Dziewczyny, a kupujecie "nianie elektroniczna" do lozeczka dla dziecka? Zastanawiam sie...ale to chyba zbedny wydatek, co??
Mowia, ze najlepszy to ten prosty..co zamiast rteci ma teraz alkohol w kapilarze.
Wczoraj wieczorem wkladalam globulke... Balam sie ze na pessar trafie znowu... Ale na szczescie nie trafilam
Cosik mi nie siadlo
a moze w ciazy jestem? :-p :-p :-p
ja się zastanawiam nad materacem z wbudowanym detektorem oddechu, ale sama nie wiem...
a termometr bezdotykowy kupujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Cześć dziewczyny!
Poradźcie coś na mdłości, tak mnie męczą dziś od rana, że skonam zaraz. Ja na szczęście nie rzygam, jak mąż, ale nie mogę głowy podnieść, bo tak mnie muli. A do 12 w pracy, nie wiem jak wysiedzę...
ewentualnie rumianek.
a na posiłek jogurt byle jakiZłota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:Ja tez tu bede dzisiaj.
Cosik mi nie siadlo
a moze w ciazy jestem? :-p :-p :-p
duzej roznicy między normalnym a takim nie ma.
dziewczyny mają to sie super sprawdza bo przytknie nawet na kaszkę i pokazuje ci ile temp mai na wodę... ekstra sprawa
a nianię warto kupić jak masz piętrowy domek.. ja akurat kupuje bo jak zejdę na dół albo na dwór to nie muszę latać zaraz.
siostra męża ma angel care czy jakoś tak i pokazuje temp w pokoju i mały aby kwiknie w łóżeczku i już słychać było jak jadłyśmy obiad
Groszek lubi tę wiadomość
-
ja też póxniej zloze zyczonka
bo jak na razie to mam lekkiego doła, ale ogarnę się..
dziś o niebo lepiej się czujęZłota trzymam kciuki żeby to cholerstwo ci przeszło... ja przez kilka dni tak żyłam jak ci pisałam woda i jogurt..
potem odważyłam się na bułeczkę maślaną i kaszę manną, kisiel.