X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Teściowa przyjechała, już wczoraj, powiedziała, że się nami zajmie. Nakupowała biszkoptów, chrupek, herbatników. Na obiad gotuje bulionik i zostaje do jutra. Chwała jej:)
    dobra teściowa :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    dobra teściowa :D

Najlepsza:)

mizzelka lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam tak: faceta trzeba przyjąć z dobrem inwentarza - na cuda nie ma co liczyć ;) hahahaha :) ja odkąd jestem w ciąży znalazłam sposób na swojego męża - "mamwszystkowdupizm" i coś na zasadzie "pierdol, pierdol - ja posłucham" :) niech sobie truje i narzeka ile chce, ja się wywiązuję z obowiązków domowych typu sprzątanie, gotowanie, lekkie zakupy a reszta należy do niego i tak np. sobie czekam już 2 tygodnie aż umyje podłogę ale mam to w nosie bo jakbym się miała przejmować to faktycznie by go znaleźli gdzieś poćwiartowanego w beczce w Odrze hahahahaha :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    pozazdrościć :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to dobrze,że przyjechała :) bulionik z ryżem i marchewką też dobry jest :)

oo Marta i dobrze robisz! w ciąży jesteś i masz prawo :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko ja dziś znów na tasiemcu jadę - niezaspokojony głód od kilku dni wrócił :/ na śniadanie zjadłam 3 bułki, jabłko, banana i drożdżówkę z makiem i jestem głodna :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to mam tak, że np. przez godzinę czuję tragiczny głód, jem jem jem, później z 2 godziny spokój i znów nagle (nie stpniowo tylko bach! momentalnie) nachodzi mnie wielki głód i tak się zastanawiam czy to może mieć związek z tym kiedy dziecko śpi (brak głodu) a kiedy buszuje (głód)? jak myślicie????

• Złota Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 5 minut kończę pracę na ten rok, znikam do domku i nie zajrzę już pewnie dziś, więc

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, Kochane! Żeby ciąże były przyjemne, porody lekkie, faceci wspaniali, a teściowe kochane:)

przedszkolanka:), nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej hormony :D ale uważaj na jedzenie :D troszkę się oszukuj np z wodą itp
    bo potem bd miała ciężko chodzić itp.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota i wzajemnie Szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy od poprzedniego :)
    zdrowiej nam tam ( z mężem) i niech sie spełnią Twoje marzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    raczej hormony :D ale uważaj na jedzenie :D troszkę się oszukuj np z wodą itp
    bo potem bd miała ciężko chodzić itp.

piję wody dużo ale mój żołądek jest sprytny i się oszukać nie daje nawet np. żuciem gumy :( po prostu tak mnie zaczyna ściskać w żołądku z głodu, że az mi się słabo robi :O a dupa rośnie nawet mój P. zauważył, że w udach i w tyłky (no i oczywiście brzuszek) przytyłam sporo....

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Za 5 minut kończę pracę na ten rok, znikam do domku i nie zajrzę już pewnie dziś, więc

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, Kochane! Żeby ciąże były przyjemne, porody lekkie, faceci wspaniali, a teściowe kochane:)

spełnienia marzeń kochana oby 2015 był dla Ciebie najwspanialszy ze wszystkich :*

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, spokojnego sylwestra i początku Nowego Roku :) a na Nowy żeby wszystkie marzenia się spełniły i zdrówko dopisywało :*

Marta to nie ma wpływu :) ja byłam u gin.mega głodna a na usg Pola miała brzuszek najedzony :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:01

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha kurcze w sumie szkoda, bo wiedziałabym kiedy Maluch nie śpi a tak to muszę czekać jeszcze co najmniej miesiąc :P ;)

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    później nie będziesz lubiła jak śpi-zwłaszcza jak śpi za długo :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholercia no nie dźwignęłam.... musiałam iść do sklepu... zjadłam paczkę chipsów, snickersa i kolejną drożdżówkę..... ehhhh będę słoniem :)

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tam, ja dzisiaj znowu się napcham jak na święta :P teściowa robi pełno przysmaków a jeszcze chipsy i piccollo chcemy dokupić :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    bo mieszka osobno :P :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to to to! :) moja też jest kochana bo widuję ją tylko w niedziele i święta hahaha :D

XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    o to to to! :) moja też jest kochana bo widuję ją tylko w niedziele i święta hahaha :D
    jak Ci dobrze <3

co do jedzenia ja jakoś specjalnie zwiększonego apetytu nie mam wręcz bardziej mi sie ograniczył niż przed ciążą .. :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1832 1833 1834 1835 1836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ