X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Teściowa przyjechała, już wczoraj, powiedziała, że się nami zajmie. Nakupowała biszkoptów, chrupek, herbatników. Na obiad gotuje bulionik i zostaje do jutra. Chwała jej:)
    dobra teściowa :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    dobra teściowa :D

Najlepsza:)

mizzelka lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam tak: faceta trzeba przyjąć z dobrem inwentarza - na cuda nie ma co liczyć ;) hahahaha :) ja odkąd jestem w ciąży znalazłam sposób na swojego męża - "mamwszystkowdupizm" i coś na zasadzie "pierdol, pierdol - ja posłucham" :) niech sobie truje i narzeka ile chce, ja się wywiązuję z obowiązków domowych typu sprzątanie, gotowanie, lekkie zakupy a reszta należy do niego i tak np. sobie czekam już 2 tygodnie aż umyje podłogę ale mam to w nosie bo jakbym się miała przejmować to faktycznie by go znaleźli gdzieś poćwiartowanego w beczce w Odrze hahahahaha :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    pozazdrościć :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to dobrze,że przyjechała :) bulionik z ryżem i marchewką też dobry jest :)

oo Marta i dobrze robisz! w ciąży jesteś i masz prawo :)

Sury lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko ja dziś znów na tasiemcu jadę - niezaspokojony głód od kilku dni wrócił :/ na śniadanie zjadłam 3 bułki, jabłko, banana i drożdżówkę z makiem i jestem głodna :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to mam tak, że np. przez godzinę czuję tragiczny głód, jem jem jem, później z 2 godziny spokój i znów nagle (nie stpniowo tylko bach! momentalnie) nachodzi mnie wielki głód i tak się zastanawiam czy to może mieć związek z tym kiedy dziecko śpi (brak głodu) a kiedy buszuje (głód)? jak myślicie????

• Złota Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 5 minut kończę pracę na ten rok, znikam do domku i nie zajrzę już pewnie dziś, więc

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, Kochane! Żeby ciąże były przyjemne, porody lekkie, faceci wspaniali, a teściowe kochane:)

przedszkolanka:), Sury, Lena87 lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej hormony :D ale uważaj na jedzenie :D troszkę się oszukuj np z wodą itp
    bo potem bd miała ciężko chodzić itp.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota i wzajemnie Szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy od poprzedniego :)
    zdrowiej nam tam ( z mężem) i niech sie spełnią Twoje marzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    raczej hormony :D ale uważaj na jedzenie :D troszkę się oszukuj np z wodą itp
    bo potem bd miała ciężko chodzić itp.

piję wody dużo ale mój żołądek jest sprytny i się oszukać nie daje nawet np. żuciem gumy :( po prostu tak mnie zaczyna ściskać w żołądku z głodu, że az mi się słabo robi :O a dupa rośnie nawet mój P. zauważył, że w udach i w tyłky (no i oczywiście brzuszek) przytyłam sporo....

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Za 5 minut kończę pracę na ten rok, znikam do domku i nie zajrzę już pewnie dziś, więc

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, Kochane! Żeby ciąże były przyjemne, porody lekkie, faceci wspaniali, a teściowe kochane:)

spełnienia marzeń kochana oby 2015 był dla Ciebie najwspanialszy ze wszystkich :*

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, spokojnego sylwestra i początku Nowego Roku :) a na Nowy żeby wszystkie marzenia się spełniły i zdrówko dopisywało :*

Marta to nie ma wpływu :) ja byłam u gin.mega głodna a na usg Pola miała brzuszek najedzony :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:01

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha kurcze w sumie szkoda, bo wiedziałabym kiedy Maluch nie śpi a tak to muszę czekać jeszcze co najmniej miesiąc :P ;)

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    później nie będziesz lubiła jak śpi-zwłaszcza jak śpi za długo :P

Sury lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholercia no nie dźwignęłam.... musiałam iść do sklepu... zjadłam paczkę chipsów, snickersa i kolejną drożdżówkę..... ehhhh będę słoniem :)

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tam, ja dzisiaj znowu się napcham jak na święta :P teściowa robi pełno przysmaków a jeszcze chipsy i piccollo chcemy dokupić :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    bo mieszka osobno :P :D

Sury lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to to to! :) moja też jest kochana bo widuję ją tylko w niedziele i święta hahaha :D

XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    o to to to! :) moja też jest kochana bo widuję ją tylko w niedziele i święta hahaha :D
    jak Ci dobrze <3

co do jedzenia ja jakoś specjalnie zwiększonego apetytu nie mam wręcz bardziej mi sie ograniczył niż przed ciążą .. :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1832 1833 1834 1835 1836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ