Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypowiem Wam tak: faceta trzeba przyjąć z dobrem inwentarza - na cuda nie ma co liczyć
hahahaha
ja odkąd jestem w ciąży znalazłam sposób na swojego męża - "mamwszystkowdupizm" i coś na zasadzie "pierdol, pierdol - ja posłucham"
niech sobie truje i narzeka ile chce, ja się wywiązuję z obowiązków domowych typu sprzątanie, gotowanie, lekkie zakupy a reszta należy do niego i tak np. sobie czekam już 2 tygodnie aż umyje podłogę ale mam to w nosie bo jakbym się miała przejmować to faktycznie by go znaleźli gdzieś poćwiartowanego w beczce w Odrze hahahahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya w ogóle to mam tak, że np. przez godzinę czuję tragiczny głód, jem jem jem, później z 2 godziny spokój i znów nagle (nie stpniowo tylko bach! momentalnie) nachodzi mnie wielki głód i tak się zastanawiam czy to może mieć związek z tym kiedy dziecko śpi (brak głodu) a kiedy buszuje (głód)? jak myślicie????
-
Za 5 minut kończę pracę na ten rok, znikam do domku i nie zajrzę już pewnie dziś, więc
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, Kochane! Żeby ciąże były przyjemne, porody lekkie, faceci wspaniali, a teściowe kochane:)
przedszkolanka:), Sury, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:raczej hormony
ale uważaj na jedzenie
troszkę się oszukuj np z wodą itp
bo potem bd miała ciężko chodzić itp.
piję wody dużo ale mój żołądek jest sprytny i się oszukać nie daje nawet np. żuciem gumypo prostu tak mnie zaczyna ściskać w żołądku z głodu, że az mi się słabo robi
a dupa rośnie nawet mój P. zauważył, że w udach i w tyłky (no i oczywiście brzuszek) przytyłam sporo....
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Za 5 minut kończę pracę na ten rok, znikam do domku i nie zajrzę już pewnie dziś, więc
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, Kochane! Żeby ciąże były przyjemne, porody lekkie, faceci wspaniali, a teściowe kochane:)
spełnienia marzeń kochana oby 2015 był dla Ciebie najwspanialszy ze wszystkich :* -
Złota, spokojnego sylwestra i początku Nowego Roku
a na Nowy żeby wszystkie marzenia się spełniły i zdrówko dopisywało :*
Marta to nie ma wpływuja byłam u gin.mega głodna a na usg Pola miała brzuszek najedzony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny