Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
My po uczelni znowu,dzisiaj hardcore niezły,nerwy i stres ale nie wiem jakim cudem -do przodu!
Lena ja też coś takiego miałam jak mi òsemka wychodziła i dostałam w aptece maść ziołową taką zielono-białą z szałwią i przeszłow aptece zapytaj tylko powiedz,że w ciąży jesteś
Groszku teraz to już możesz rodzići dasz radę! Po tym co przeszłaś to mięczakiem nie jesteś
Monia i jak po tym leku? Skonsultujesz z lekarką?
Mizzy co tam u Was?
Rudasku to Ci daje popalić ciągle Staś
Anutka goń Lene i rozpakujcie się już!
Livia olej ją i jej fochy...śmieszna dla mnie troche jest:/ -
Aga czytałam na necie, że dużo kobietom to lekarze przepisywali na kaszel , potem na stronie o leku, że on jest bezpieczny w ciąży bo nie wchłania sie do krwi bo to taki wziewy do gardła są . Ale zadzwonie do ginki jutro zapytać na wszelki wypadek.
Miłego wieczoru -
hej wiem że każda na swój sposób czeka na swój cud ale dam wam nadziejie ja po 17 latach od ostatniego poronienia zaszłam w upragnioną ciążę próbowałam wszystkiego leczyłam się w klinice niepłodności , wszystkie specyfiki próbowałam o których się tylko dowiedziałam , które tylko wyczytałam , zmieniałam partnerów a w ciąży przez 17 lat ani widu ani słychu . Wyszłam 2 raz za mąż i cały czas mężowi mówiłam że że mną dzieci nie będzie miał jedyna nadzieja jest raz spróbować In vitro lub adoptować . Nawet poszłam do znachora i nic wiec postanowiłam i Poszłam jeszcze raz do innego Ginekologa z wszystkimi moimi wynikami po przeczytaniu ich stwierdził ze mam Niepłodność idiopatyczna ja to nazwałam idiotyczną bo bez przyczyny . Dał mi Inofolic cyclodynon i ja na własną rękę kupiłam donga . Z mężem postanowili my że pojedziemy na wczasy do Mexsyku bo nie robili my podróży poślubnej zaczełam szukać i oszczędzać i po póltorej miesiąca dokładnie na mikołaja wyszedł mi test pozytywny . Hm nie uwierzyłam w niego pomyślałam figle mi stawia i to nie prawda po tygodniu wybrałam się na betę bo okresu nie było a tu beta 306 jestem w ciąży po 17 latach .
Nie oddajcie nadzieji wiara czyni cuda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki!
Żyjęw weekend dużo odpoczywałam, bo męczyła mnie straszna migrena łącznie z wymiotami ;/ czułam się, jakby konała, do tego wczoraj miałam bóle @
ale przeszły dzięki Bogu!
poza tym u nas przepiękna zima
dziś śniło mi się, że na usg genetycznym lekarka (?) powiedziała, że na 90% mamy dziewczynkę ale jest też obecny Zespół Downa...co za sny
10 dni do wizyty!!! -
Hejka!! U mnie nocka przespana, mialam isc na badania ale mialam takiego mata, ze nie bylam w stanie podniesc sie z lozka.:-p ale jazdaa:-p
Lena, byc moze sie wszystkim przejmuje....znaczy napewno
choc teraz jak sie przespalam, odczuwam to inaczej
kurde, troche siw zaczelam udzielac na tych lutowkach, ale masakra
jakie tam jazdy o szczepionkiktorych nie dawac itd.
Ja bylam szczepiona Euvaxem na WZW i zyjez rtecia itd i nie jestem autystyczna
a wiadomo ze musi byc konserwant... Tak samo przeciez w lekach....ehh, dobrze ze sie nie odzywalam w tej kwestii
bo znowu bylaby draka... Przeciez tam same profesury siedza
Ja szczepie normalnie-szczepionkami szpitalnymi...
Poza tym nie zglasza nam sanepid zadnych zastrzezen, ani akcji ze cos wyniknelo z tego....
Ahhh te media
A jak szczepicie dalej? Skojarzonymi szczepionkami?? Czy zwyklymi?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry zimowo
Marta uroki ciążyi tak łagodnie przechodzisz..
Groszku ja omijam te tematy,zapytałam położnej jak była to powiedziała że mają dobre szczepionki i jej ufam i nic innego nie kombinuje i tylea niektòre tam to rozumy pozjadały w ciąży,bez jaj :pp
-
Ja tez szczepie dzieciaki i sama swojemu bym nie wciskala kitu
pewnie, ze sa ok...
Hihi, widze Przedszkolanko ze mamy podobne podejscke- siedzenie po cichu
lepiej w kontrowersyjne tematy nie wchodzic, boje sie ze pozniej ktos mnie zaatakuje
A potem.sie czlowiek denerwuje...
Autyzm bardziej zwiazany jest z c.c., kiedy dziecko jest nieprzygotowane do wyjscia i wytargane z brzucha... Na to beda badania niedlugo.
Koreanska szczepionka? Jak patrzylam na nazwy to mielismy je z Lublina, nie z Korei...
Gdzies ktos zaszczepil moze dziecko odpowiednikiem i doszlo do tragedii..
Poza tym, najlepiej zwalic wine na szczepienie, innych okolicznosci wtedy sie pod uwage nie bierze...
Odczyny rozne po szczepieniu sa.. Obrzeki, stany podgoraczkowe- no ale przeciez obce ustrojstwo jest wprowadzane, wiec reakcja prawidlowa- organizm reaguje...
Ahhh duzo by gadac, mozna sie ugadac
no wlasnie Sury tez mysle ze to duza bomba biologiczna dla dziecka... Ale z kim nie pogadasz, kazdy ma inne zdanie. Nawet w sluzbie zdrowia! Hmmm bo zwyklymi tyle ukluc a skojarzonymi tylko kilka, ale ceny tez sa sporawe! I wybierz tu czlowieku jakas opcje...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki Grosiu :* jakoś dałam radę, choć momentami byłam bliska kapitulacji i chciałam wziąć Apap, ale jakoś dałam radę i jestem z siebie nawet dumna, że się przemęczyłam
ehhh i znów im bliżej wizyty tym większe mam lęki i obawy czy dzidzia żyjegłupia ja
-
nick nieaktualny
-
My tylko postanowiliśmy,że obowiązkowe normalnie szczepimy tak jak każdy, tylko np. przeciw grypie absolutnie nie itp. (no tu akurat mamy przypadek śmierci w rodzinie, wiem że może jeden na milion no ale ..)my żyjemy na tych co nam rodzice szczepili,bez kombinowania więc i my kombinować nie będziemy, wiedzą co robią w szpitalu a matka znawcą aż takim nie jest ,no taka prawda
Marta wszystko jest dobrze! Chyba za mało objawów fasolek daje, chcesz żeby dał popalić bardziej?
Anutka no to już bliżej niż dalej
aaa zostało nam 50 dni do porodu i 29 do donoszonej!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:56
Sury, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny