Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Rudasku ja to zawsze przepłacam ;/
a mój też na bank bierze minimum z tydzieńto już niedługo!
Złota niestety czekamy jeszcze na pierwszego bobasa na naszym forumMadziula jeszcze się szykuje do porodu
no właśnie wykres patrzyłam, kurcze dziwne...taki ładny spadek był a tu tak opadła...brałaś progesteron?
eee mamy już pierwszego bobasa na forum... a Konradek niecierpliwej??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a moj dzis pojechal do pracy... ciekawe jak sie cos zacznie, jak to bedzie wygladalo w te sniegi... ;/ zadzwonie po niego i skocze do wanny..ale czy zdazymy? 30 km do szpitala... swiatla itd...
Przedszkolanko... fajne to nosidełko, ale ceny sa kosmiczne.. ja mam cabriofix od kuzynki- jak zobaczyłam cene w necie- kosmos
a moze jakis uzywany z olx.pl z okolic?
no chyba, ze chcesz nowy...
Rudasek, ale masz sny hihih ;p
jezdzisz autkiem jeszcze ? podziwiam
Livka- II trymestr
Madziulka- cos sie szykuje albo raczej KTOŚ
Lena, pij duzo lepiej latac siku niz... wiesz.... przyzwyczaisz siejest to meczace, ale co zrobisz... bedzie coraz gorzej- niestety
ale same chcialysmy
ja tez czuje, ze sie rozpakujemy niedługo... hmm...zobaczymy, co bedzie nam danemoze lepiej troche wczesniej niz po terminie i wywoływac...
Anutka, ale musisz sie tam naczekacoj Bidulko, ale dobrze, ze na sali jest ktos razem z Tobą
hejka Złota..kurcze, te wykresy... ale swietnie szło do gory...
-
Marta, kto wie, Rudasek już w 13 tc wiedział
Groszku no właśnie ma być dobry i bezpieczny,ale ta cena 150zł nie za niska jak na fotelik? Opinie ma lepsze niż ten polecany na lutówkach cybex za 400złale chyba weźmiemy ten tańszy ze względu na certyfikaty itp. a przy okazji zaoszczędzimy na matę edukacyjną
co do porodu nic się nie martw, nie przewidzimy tego
ej, ja też jeżdżę 240 km w weekendy na uczelnię...masakra! -
nick nieaktualny
-
Groszku ja na prawde duzo rzeczy robie a własciciwe wszystko co pzred ciązą...oprocz tego ze Mlody mnie tak tłucze to czuje sie oki!
Jutro ide na zajecia do przedszkola, autem smigam, chodze, sprzatam, zmywam podłogi, odkurzam...jedyne co to golić jest sie cięzko, na dzisiejsza wizytę to był wyczyn..choć brzuszek nie jest duzy, ale mimo to nic nie widze....:)jedyne co to bolą mnie czesto w nocy biodra i mam skurcze łydek i stop..no i coraz ciezej mi...ale szcezre mowiac to i tak chyba ideał każdej ciązyno wydaje mi sie ze wygladam super....nie mowię o figurze choc tez nie narzekam ale o twarzy i włosach:) włosy mi sie usper ukladaja, sa miekkie, gęste itd..na twarzy przez cała ciaze zero pryszcza nic...gładziutka, idealna....no i tak jakoś podobam sie sobie:) hehheeh zaraz wpadne w samozachwyt
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTomcio wczoraj już też mówił, że najbliższe wolne to dopiero jak będziemy się przygotowywać do porodu
Co raz bardziej zaczynam interesować się szpitalem, w sumie wyjścia nie mam bo obstawiam Żorya też gdybym Go nie wybrała to Szwagierka obraziła by się na śmierć
Wiem że brzmi to śmiesznie, ale to nie jest tak że jej się podporządkowuję.
Zawsze lepiej jest rodzić w szpitalu gdzie są jakieś znajomości i wiesz że będziesz miała dobrą opiekę podczas pobytu w szpitalu a przede wszystkim podczas porodu
Jest to lepszy szpital niż w Jastrzębiu ale Mniej rozbudowany jeśli chodzi o problemy noworodkowe ..
Przy okazji wyczytałam, że musisz im przynieść Plan Porodu, oraz możesz wynająć sobie pokój rodzinny na 3 dni, koszt z wyżywieniem niecałe 400 zł ..
Mężuś może spać na kanapie, łóżeczko-kołyska w pokoju .. Osobista łazienka
Same plusychodź ostatnio jak to poczytałam Mu, to nie był zbytnio zadowolony z tego noclegu
bo On wolał by spać w domku to raz, a dwa po wizycie u Mnie chciał by cieszyć się z rodziną i troszkę % wypić
ale ze Wszystkim można dojść do porozumieniaJa mogę nawet sama spać w tym pokoiku byle łazienka pod nosem by była i tylko dla Mnie
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:byłam w BIGA odzież używana i miałam nic nie kupować dopóki nie znam płci ale znów kupiłam
teraz stop zakupom- czekam na płeć
Monia to nie działa..lepiej nie wychodzić z domku wtedy jest szansa ze nic nie kupisz
Ja tez tak mialam..non stop co bylam na miescie to musialam zajrzec do ciucholandu i zawsze cos kupiłamdzis pewnie tez zajrze
Taaakkkk ja znalam płec juz w 13 tyg, a pozniej tylko potwierdzenia...no Nasz Synuś był na tyle otwarty ze pokazał to co ma od razu...Jezu, po kim On to mahahhahaha wiec wszystko mam na chlopca
Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:
Taaakkkk ja znalam płec juz w 13 tyg, a pozniej tylko potwierdzenia...no Nasz Synuś był na tyle otwarty ze pokazał to co ma od razu...Jezu, po kim On to mahahhahaha wiec wszystko mam na chlopca
dlatego mam cichutką nadzieję, że moje dziecię też się okaże bezwstydnikiem małymGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:Rudasek dajesz mi nadzieję widzę że będziesz miała synka, ja jeszcze nie znam płci bo się dupką wypina ale chcieli byśmy z mężem pierwszego synka, mam podobnie cera super, włosy, paznokcie, kto wie może będzie Jasiek
dziś usg wieczorem może tym razem się nie wypnie
Sury jakoś tak to zleciało od 10tc że nawet nie wiem kiedybyle do wiosny
mi te ostatnie 2 tygodnie też przeleciały a jeszcze teraz brzuszek coraz większy mi się robi to skupiam się na nim, że tak ładnie rośnie, później patrzę - kolejny tydzień się kończy