X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Rudasku ja to zawsze przepłacam ;/
    a mój też na bank bierze minimum z tydzień :) to już niedługo!

Złota niestety czekamy jeszcze na pierwszego bobasa na naszym forum :) Madziula jeszcze się szykuje do porodu :)
    no właśnie wykres patrzyłam, kurcze dziwne...taki ładny spadek był a tu tak opadła...brałaś progesteron?

eee mamy już pierwszego bobasa na forum... a Konradek niecierpliwej??? ;)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja mówię o takim naszym NASZYM :)

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to Anutka będzie pierwsza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16.01 mam genetyczne i mam taką ogromną nadzieję, że poznam już płeć (to będzie 14 tc) byłoby super :)
    póki co P. pyta "Jak tam ma się mój synek?" a ja mu zawsze odpowiadam "Twoja córka ma się dobrze" :) mamy odmienne przeczucia :P

• Groszek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj dzis pojechal do pracy... ciekawe jak sie cos zacznie, jak to bedzie wygladalo w te sniegi... ;/ zadzwonie po niego i skocze do wanny..ale czy zdazymy? 30 km do szpitala... swiatla itd... :O

Przedszkolanko... fajne to nosidełko, ale ceny sa kosmiczne.. ja mam cabriofix od kuzynki- jak zobaczyłam cene w necie- kosmos :O
    a moze jakis uzywany z olx.pl z okolic?
    no chyba, ze chcesz nowy...

Rudasek, ale masz sny hihih ;p
    jezdzisz autkiem jeszcze ? podziwiam :)

Livka- II trymestr ;)

Madziulka- cos sie szykuje albo raczej KTOŚ :)

Lena, pij duzo lepiej latac siku niz... wiesz.... przyzwyczaisz sie :) jest to meczace, ale co zrobisz... bedzie coraz gorzej- niestety :P

ale same chcialysmy :) :) :)

ja tez czuje, ze sie rozpakujemy niedługo... hmm...zobaczymy, co bedzie nam dane :) moze lepiej troche wczesniej niz po terminie i wywoływac...

Anutka, ale musisz sie tam naczekac :( oj Bidulko, ale dobrze, ze na sali jest ktos razem z Tobą ;)

hejka Złota..:) kurcze, te wykresy... ale swietnie szło do gory...

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, kto wie, Rudasek już w 13 tc wiedział :)

Groszku no właśnie ma być dobry i bezpieczny,ale ta cena 150zł nie za niska jak na fotelik? Opinie ma lepsze niż ten polecany na lutówkach cybex za 400zł :O ale chyba weźmiemy ten tańszy ze względu na certyfikaty itp. a przy okazji zaoszczędzimy na matę edukacyjną :)

co do porodu nic się nie martw, nie przewidzimy tego :)
    ej, ja też jeżdżę 240 km w weekendy na uczelnię...masakra!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:53

Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku ja na prawde duzo rzeczy robie a własciciwe wszystko co pzred ciązą...oprocz tego ze Mlody mnie tak tłucze to czuje sie oki!
    Jutro ide na zajecia do przedszkola, autem smigam, chodze, sprzatam, zmywam podłogi, odkurzam...jedyne co to golić jest sie cięzko, na dzisiejsza wizytę to był wyczyn..choć brzuszek nie jest duzy, ale mimo to nic nie widze....:)jedyne co to bolą mnie czesto w nocy biodra i mam skurcze łydek i stop..no i coraz ciezej mi...ale szcezre mowiac to i tak chyba ideał każdej ciązy :) no wydaje mi sie ze wygladam super....nie mowię o figurze choc tez nie narzekam ale o twarzy i włosach:) włosy mi sie usper ukladaja, sa miekkie, gęste itd..na twarzy przez cała ciaze zero pryszcza nic...gładziutka, idealna....no i tak jakoś podobam sie sobie:) hehheeh zaraz wpadne w samozachwyt :)

Lena87 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry zapraszamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:47

Bluberry lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps: w pasie mam 92cm :) wiec to chyba nie duzo co....??:)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie , że moja cera też sie polepszyła :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w BIGA odzież używana i miałam nic nie kupować dopóki nie znam płci ale znów kupiłam :)

teraz stop zakupom- czekam na płeć :)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie bluberry, że możesz zaglądać, im więcej nas tym lepiej :) Ty też widzę już bliżej masz niż dalej ;)

Bluberry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a wiecie , że moja cera też sie polepszyła :D

moja to jakaś totalna masakra była przez 3 pierwsze miesiące, od kilku dni dopiero powoli, powoli się polepsza ale nadal jest syfiata :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomcio wczoraj już też mówił, że najbliższe wolne to dopiero jak będziemy się przygotowywać do porodu ;)

Co raz bardziej zaczynam interesować się szpitalem, w sumie wyjścia nie mam bo obstawiam Żory ;) a też gdybym Go nie wybrała to Szwagierka obraziła by się na śmierć ;)

Wiem że brzmi to śmiesznie, ale to nie jest tak że jej się podporządkowuję.
    Zawsze lepiej jest rodzić w szpitalu gdzie są jakieś znajomości i wiesz że będziesz miała dobrą opiekę podczas pobytu w szpitalu a przede wszystkim podczas porodu ;)
    Jest to lepszy szpital niż w Jastrzębiu ale Mniej rozbudowany jeśli chodzi o problemy noworodkowe ..

Przy okazji wyczytałam, że musisz im przynieść Plan Porodu, oraz możesz wynająć sobie pokój rodzinny na 3 dni, koszt z wyżywieniem niecałe 400 zł ..
    Mężuś może spać na kanapie, łóżeczko-kołyska w pokoju .. Osobista łazienka :D

Same plusy :D chodź ostatnio jak to poczytałam Mu, to nie był zbytnio zadowolony z tego noclegu ;) bo On wolał by spać w domku to raz, a dwa po wizycie u Mnie chciał by cieszyć się z rodziną i troszkę % wypić ;)

ale ze Wszystkim można dojść do porozumienia ;) Ja mogę nawet sama spać w tym pokoiku byle łazienka pod nosem by była i tylko dla Mnie ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    byłam w BIGA odzież używana i miałam nic nie kupować dopóki nie znam płci ale znów kupiłam :)

to pokaż chociaż co kupiłaś :)

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Monia to nie działa..lepiej nie wychodzić z domku wtedy jest szansa ze nic nie kupisz :)
    Ja tez tak mialam..non stop co bylam na miescie to musialam zajrzec do ciucholandu i zawsze cos kupiłam :) dzis pewnie tez zajrze :)

Taaakkkk ja znalam płec juz w 13 tyg, a pozniej tylko potwierdzenia...no Nasz Synuś był na tyle otwarty ze pokazał to co ma od razu...Jezu, po kim On to ma :) hahhahaha wiec wszystko mam na chlopca :D

Groszek lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:

Taaakkkk ja znalam płec juz w 13 tyg, a pozniej tylko potwierdzenia...no Nasz Synuś był na tyle otwarty ze pokazał to co ma od razu...Jezu, po kim On to ma :) hahhahaha wiec wszystko mam na chlopca :D

dlatego mam cichutką nadzieję, że moje dziecię też się okaże bezwstydnikiem małym :D

Groszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    Rudasek dajesz mi nadzieję widzę że będziesz miała synka, ja jeszcze nie znam płci bo się dupką wypina ale chcieli byśmy z mężem pierwszego synka, mam podobnie cera super, włosy, paznokcie, kto wie może będzie Jasiek :) dziś usg wieczorem może tym razem się nie wypnie :)

Sury jakoś tak to zleciało od 10tc że nawet nie wiem kiedy :) byle do wiosny :)

mi te ostatnie 2 tygodnie też przeleciały a jeszcze teraz brzuszek coraz większy mi się robi to skupiam się na nim, że tak ładnie rośnie, później patrzę - kolejny tydzień się kończy :O

‹‹ 1863 1864 1865 1866 1867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ