Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, brałam Luteinę. Okresu wciąż nie mam, nic mnie nie boli, nie zapowiada @. Tylko ta tempka poleciała na łeb na szyję.
Może to kwestia zmian klimatu? Do rodziców i z powrotem mam 1000 km.
Nie wiem, ale coś czuję, że to biochemiczna. Dziś rano zrobiłam test, uznany za negatywny, bo kreseczka była baardzo, baardzo blada.
A jutro będzie potop.
-
Bluberry wrote:Rudasek dajesz mi nadzieję widzę że będziesz miała synka, ja jeszcze nie znam płci bo się dupką wypina ale chcieli byśmy z mężem pierwszego synka, mam podobnie cera super, włosy, paznokcie, kto wie może będzie Jasiek
dziś usg wieczorem może tym razem się nie wypnie
Sury jakoś tak to zleciało od 10tc że nawet nie wiem kiedybyle do wiosny
Kochana ja od razu czułam , ze bedzie facet! praktycznie zero dolegliwości oprócz mdlości, ktotre tez byly do zniesieniano i awersji na zapachy..tyle..od razu cera ładna, włosy ładne i jakoś tak wiedzialam ze bedzie Chlopczyk
po czym na usg genetycznym pokazał co ma no i mialam dobre przeczucie
zreszta moze to troche sugestia mojej mamy, bo jestesmy identyczne w budowie, zachowaniu itd...i mowila ze Ona z nami( ja i siostra) to tragicznie ciaze przezywała, zarzygała tacie setki razy samochód, itd, wiec stwierdzilam ze skoro zupełnie inaczej sie czuje to bedzie faciooo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja właśnie od samego testu czuję dziewuszkę, gdzie wcześniej przez kilka lat zawsze byłam pewna, że urodzę pierwszego chłopca i jak nagle zaczęłam mieć przeczucia na dziewczynkę to się trochę zawiodłam, że jak dziewczynka jak miał być chłopak
takie ot silne mam przeczucie na cytrynkę
nawet imię mamy tylko dla babeczki wybrane
ale jak będzie chłopak to też będę najszczęśliwsza na świecie
-
nick nieaktualny
-
Fotki łóżeczka Marcela
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/868136317f56.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/537d11f17a41.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/364126b6b514.jpgZłota, Sury, Lena87, Bluberry, przedszkolanka:), Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Złota, mam nadzieję że ta kreseczka będzie z dnia na dzień bardziej ciemniejsza i miną twoje troski i zmartwienia związane ze staraniami , a pojawią się o dzieciątko
Patrząc na dzisiejszą temperaturę obawiam się, że Twoje cudne życzenia zostaną wciąż w strefie marzeń... -
nick nieaktualny
-
ale się rozpisałyście!
witaj Bluberryzobaczysz jak teraz Ci będzie leciało
ja w ogóle nie pamiętam okresu 23-30 tydzień
co do zmian w organiźmie to cere mam jaką miałam, włosy mam lepsze ale też chodzę do fryzjera więc może dlatego, paznokcie ostatnio coś gorsze nie wiem czemu, no i owłosienie mniejsze
Złota nie rób bety, co ma być to będzie a szkoda kasy.. oby to była zmiana klimatu, podróż itp...oby...oby...
Lena pewnie, rozglądaj się już bo później różnie bywa, nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę bo nigdy nie wiadomo co będziemój ostatnio sam pochwalił, że dobrze że zaczęłam zakupy we wrześniu bo teraz by była masakra ( a wiadomo że się nie odłoży bo zawsze na coś się wyda:P) a teraz już tylko nam końcowe zostały rzeczy
no i mam pytanie, bo ja jestem zielona: jakie pampersy i ile? Chodzi mi o paczkę new born z dziurką na pępek (jakie, gdzie kupić) i te kolejne ( 1 czy 2? Ile sztuk? )...help! -
Madziulka to Wy juz na finiszu..u nas jeszcze mc a juz R chodzi i mowi o dziecku..ze zaraz bedzie płakać, ze to ze tamto
Dobra Ciotki..lece do lekarza, odezwe sie popoludniu
Agusi napisze eska to Wam przekaze co i jak, bo ja bede gdzies wieczorkiem dopiero
buziaki :*przedszkolanka:), Madziulka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga pampy dostaniesz w każdej drogerii i w każdym markecie nawet w biedronce
no takie z dziurką na pępek to raczej rossman i te okolice
a jaki rozmiar to zależy od wagi dziecka nie? na początek chyba te najmniejsze jeśli dzidzia na pomiarach na ostatnim usg nie ma 5 kg ^^ hehe
tak mi się wydaje bynajmniej
ja na dzień dobry kupuję 2 lub 3 paczki, do szpitala biorę jedną paczkę, najwyżej P. doniesie ale jednej paki przez 3 dni raczej nie zużyję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:32
-
nick nieaktualny
-
no właśnie ja do szpitala i pierwsze dwa tygodnie chcę papmersy new born z dziurką , kupię może większą paczkę, a do domu papersy te zielone 2-5 kg. bo nasza duża nie będzie
to tu pakę większą też a resztę będziemy dokupować, nie kupuję na zapas
no a już całkiem później te 2 to chcemy dada bo mają dobre opinie i cenę
ale zobaczymy czy Pola będzie zadowolona
Rudasku czekam na eska!