X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o cerę, plecy, uda porażka numer 1 ;)

o włosach nie wspominam bo to zawsze dupiate miałam i wypadały od zawsze ;)

• Złota Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, brałam Luteinę. Okresu wciąż nie mam, nic mnie nie boli, nie zapowiada @. Tylko ta tempka poleciała na łeb na szyję.
    Może to kwestia zmian klimatu? Do rodziców i z powrotem mam 1000 km.

Nie wiem, ale coś czuję, że to biochemiczna. Dziś rano zrobiłam test, uznany za negatywny, bo kreseczka była baardzo, baardzo blada.

A jutro będzie potop.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    Rudasek dajesz mi nadzieję widzę że będziesz miała synka, ja jeszcze nie znam płci bo się dupką wypina ale chcieli byśmy z mężem pierwszego synka, mam podobnie cera super, włosy, paznokcie, kto wie może będzie Jasiek :) dziś usg wieczorem może tym razem się nie wypnie :)

Sury jakoś tak to zleciało od 10tc że nawet nie wiem kiedy :) byle do wiosny :)

Kochana ja od razu czułam , ze bedzie facet! praktycznie zero dolegliwości oprócz mdlości, ktotre tez byly do zniesienia :) no i awersji na zapachy..tyle..od razu cera ładna, włosy ładne i jakoś tak wiedzialam ze bedzie Chlopczyk :) po czym na usg genetycznym pokazał co ma no i mialam dobre przeczucie :) zreszta moze to troche sugestia mojej mamy, bo jestesmy identyczne w budowie, zachowaniu itd...i mowila ze Ona z nami( ja i siostra) to tragicznie ciaze przezywała, zarzygała tacie setki razy samochód, itd, wiec stwierdzilam ze skoro zupełnie inaczej sie czuje to bedzie faciooo :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może właśnie kreseczka z dnia na dzień będzie coraz ciemniejsza? Trzymam kciuki! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie od samego testu czuję dziewuszkę, gdzie wcześniej przez kilka lat zawsze byłam pewna, że urodzę pierwszego chłopca i jak nagle zaczęłam mieć przeczucia na dziewczynkę to się trochę zawiodłam, że jak dziewczynka jak miał być chłopak :D takie ot silne mam przeczucie na cytrynkę ;) nawet imię mamy tylko dla babeczki wybrane :) ale jak będzie chłopak to też będę najszczęśliwsza na świecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, mam nadzieję że ta kreseczka będzie z dnia na dzień bardziej ciemniejsza i miną twoje troski i zmartwienia związane ze staraniami , a pojawią się o dzieciątko ;)

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotki łóżeczka Marcela

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/868136317f56.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/537d11f17a41.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/364126b6b514.jpg

Złota, Sury, Lena87, Bluberry, przedszkolanka:), Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka śliczne łózeczko :) wszystko juz gotowe :) no to czekamyyyyyyy :):)

Madziulka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Złota, mam nadzieję że ta kreseczka będzie z dnia na dzień bardziej ciemniejsza i miną twoje troski i zmartwienia związane ze staraniami , a pojawią się o dzieciątko ;)

Patrząc na dzisiejszą temperaturę obawiam się, że Twoje cudne życzenia zostaną wciąż w strefie marzeń...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:53

• Złota Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety nie robiłam. Poczekam. jak ma tam coś być, to będzie, jak nie, to nie chcę się dodatkowo stresować.

Lena87 lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Madziulka śliczne łózeczko :) wszystko juz gotowe :) no to czekamyyyyyyy :):)
    Ja już się doczekać nie mogę,a boję się jak cholera :P

Mąż chodzi i powtarza że jeszcze trochę i niuniek będzie z nami :)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się rozpisałyście!

witaj Bluberry :) zobaczysz jak teraz Ci będzie leciało :) ja w ogóle nie pamiętam okresu 23-30 tydzień :O

co do zmian w organiźmie to cere mam jaką miałam, włosy mam lepsze ale też chodzę do fryzjera więc może dlatego, paznokcie ostatnio coś gorsze nie wiem czemu, no i owłosienie mniejsze :D

Złota nie rób bety, co ma być to będzie a szkoda kasy.. oby to była zmiana klimatu, podróż itp...oby...oby...

Lena pewnie, rozglądaj się już bo później różnie bywa, nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę bo nigdy nie wiadomo co będzie :) mój ostatnio sam pochwalił, że dobrze że zaczęłam zakupy we wrześniu bo teraz by była masakra ( a wiadomo że się nie odłoży bo zawsze na coś się wyda:P) a teraz już tylko nam końcowe zostały rzeczy :)

no i mam pytanie, bo ja jestem zielona: jakie pampersy i ile? Chodzi mi o paczkę new born z dziurką na pępek (jakie, gdzie kupić) i te kolejne ( 1 czy 2? Ile sztuk? )...help!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka to Wy juz na finiszu..u nas jeszcze mc a juz R chodzi i mowi o dziecku..ze zaraz bedzie płakać, ze to ze tamto :)
    Dobra Ciotki..lece do lekarza, odezwe sie popoludniu :)
    Agusi napisze eska to Wam przekaze co i jak, bo ja bede gdzies wieczorkiem dopiero :)
    buziaki :*

przedszkolanka:), Madziulka, Madziulka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga pampy dostaniesz w każdej drogerii i w każdym markecie nawet w biedronce :) no takie z dziurką na pępek to raczej rossman i te okolice :) a jaki rozmiar to zależy od wagi dziecka nie? na początek chyba te najmniejsze jeśli dzidzia na pomiarach na ostatnim usg nie ma 5 kg ^^ hehe :) tak mi się wydaje bynajmniej :) ja na dzień dobry kupuję 2 lub 3 paczki, do szpitala biorę jedną paczkę, najwyżej P. doniesie ale jednej paki przez 3 dni raczej nie zużyję ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:53

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja do szpitala i pierwsze dwa tygodnie chcę papmersy new born z dziurką , kupię może większą paczkę, a do domu papersy te zielone 2-5 kg. bo nasza duża nie będzie :) to tu pakę większą też a resztę będziemy dokupować, nie kupuję na zapas :) no a już całkiem później te 2 to chcemy dada bo mają dobre opinie i cenę :) ale zobaczymy czy Pola będzie zadowolona :P

Rudasku czekam na eska!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Dada newborn dwie paczki i jedna dużą tą 156szt już tych większych i narazie to wszystko.Moja koleżanka,mama dwójki maluszków poradziła mi żeby nie kupować dużo w tych najmniejszych rozmiarach

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zostalam sama na sali, kolzenka poszla na przebijanie pecherza :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj jechać do SR,ale mąż zabronił mi prowadzić już auto i chyba się posłucham bo rzeczywiście ciężko mi już kierować,więc wyjazdy do miasta juz odpadają.
    Skoczę tylko do pobliskiego sklepu bo chleb bo nawet nie mam już w domu

relgh371ly1mtto9.png
‹‹ 1864 1865 1866 1867 1868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ