Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
MADZIULKA piękne łóżeczko
kupiłaś na Allegro chyba u tego samego sprzedawcy co ja
tylko ja nie mam tego baldachimu bo mieszkamy w skosach i sie nie dało
tylko my mamy ten motyw żółto pomarańczowy w owieczki
ciuszki wstawie jak będe miała chwilke czasuMadziulka lubi tę wiadomość
-
a właśnie miałam pisać, Madzia śliczne łóżeczko
zwarte i gotowe
my mamy taki sam przewijak tylko czekamy jeszcze na prześcieradełka i muszę pranie pościeli zrobić i też będzie takie ładne i gotowe
Monia za dużo czasu masz na myślenie i stresowanie się? Bo jak chcesz to Ci zaraz podeślę pracę mgr do pisaniaMadziulka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Anutka pewnie zaraz ktoś dołączy,albo koleżanka z bejbikiem
Madzia ja też myślę że lepiej dokupić niż zapasy robić
a co do wycieczek Twoich to nie szalej, bo w każdej chwili mogą Ci wody odejść -
Madziulka super kacik, lozeczko, baldachim, poscielka, przewijak i rogalik!
zwariowalyscie z tymi postami? ;p na chwile sobie poszłam... ;P
Lena, pordowka Zory, supersama chcialam tam isc,mialam tam prakty- wszystko teraz nowoczesne, na wypasie
polozne tez mysle ok:) a Twoja szwagierka tam pracuje?
Rudasek, to Stasio aktywny po mamie
no Madziulka, ja juz sie sama bym bała jezdzic...
Przedszkolanko, ile ludzi tyle opinii w zwiazku z nosidełkiem.. ja mam jeszcze jedno bo w zestawie z wozkiem było. Wiec bedzie u małza w samochodzie no i w moim, zeby co chwile nie przepinac, bo zwariujemy
ja np. czytałam o tych cabriofixach i sa ok, ale cena 500 zł około..gdyby nie kuzynka, napewno bysmy mieli inny
myslalam tez o zakupieniu bazy..ponoc tez bezpieczna bardzo w zastosowaniu z fotelikiem...bo wypina sie z niej fotelik na zasadzie clic-clic...bez pasow tylko znowu koszt ok 300 zł uzywana, 500 zł nowate ceny sa kosmiczne!!
co myslicie o bazie??Lena87, Madziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:MADZIULKA piękne łóżeczko
kupiłaś na Allegro chyba u tego samego sprzedawcy co ja
tylko ja nie mam tego baldachimu bo mieszkamy w skosach i sie nie dało
tylko my mamy ten motyw żółto pomarańczowy w owieczki
ciuszki wstawie jak będe miała chwilke czasu
A Ty Monia wstawiałaś zdjęcia łóżeczka,bo nie widziałam,może przegapiłam gdzieś
-
nie wstawiałam bo ja go nie ubieram tylko mam wszystko osobno , a tak to bez efektu
ale kolor i stelaż łóżeczka mam taki sam jak Ty
Aguś dziś jadę na kawkę do mamy popołudniem więc nie będzie mi sie nudziłoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a właśnie miałam pisać, Madzia śliczne łóżeczko
zwarte i gotowe
my mamy taki sam przewijak tylko czekamy jeszcze na prześcieradełka i muszę pranie pościeli zrobić i też będzie takie ładne i gotowe
Monia za dużo czasu masz na myślenie i stresowanie się? Bo jak chcesz to Ci zaraz podeślę pracę mgr do pisania
A ile macie kompletów pościeli na zmianę?Ja mam narazie tylko ten jeden i na pewno trzeba bedzie dokupić -
pampki mam białe Pampersy 2 paczki, potem wieksze rozmiary tez w zapasie
hihi- były promocje...
cera teraz mi sie poprawila
poczatek- masakra;/
apetyt jest, ale juz nie taki meeega
Monia, ja uwielbiam Bigei ich outlety- odziez z Anglii z metkami
mnie bola biodra... znaczy bardziej krzy i doł brzucha czasem jak na @
wszystko sie szykuje powoli...
troche sie boje jutro sciagania tego pessara- a jak od doktorka pojade prosto do szpitala?moze jeszcze przeciagne te pare dni po weekendzie? hmm...
Synusia z rana ochwaliłam i znowu sie bawi z moimi zebrami
Bluberry ale czas leci- Ty juz 24 tydzień
-
nick nieaktualny
-
jestem po ponownych zakupach i myślę że mam fenito wszystko oprócz pieluch
uff jak dobrze i jeszcze zdążyłam na promocje w rossmanie na płyn do płukania Lovela jak coś jest za 17 z groszami 2L... z 25zł
a tu czapusia cieplusia
i jeszcze taki szaliczek polarowy na otulenie kupiłam
(sory za zdjecie do gory nogami)
padam padam i padam, kręgosłup niemiłosiernie mnie boli... widocznie kości się rozchodzą..
i nadrabiam wasLena87, Groszek, Madziulka, przedszkolanka:), Bluberry lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ale macie z tymi teściowymi...dobrze,że moja jest troszkę dalej
mimo że jest super
Livia a męża to w dupkę kopnij za takie teksty...
chwalę się w końcu prawie skończonym kącikiem :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9defa3ec85d3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95fd48a8a9a9.jpgprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny