Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
juz po... myslalam ze mnie krew zaleje... szykuje sie do wyjscia na badania a malza sraczka zlapala... 40 minut czekalam!!!;-/ wrrrr....
u nas - 9 stopni. ale pizgawiczka ;O
jesli chodzi o wage... to ja zaczynalam z 46 kg, potem 42 bylo... a miesiac temu 56,5 kg ;O
ciekawe ile jutro wskaze....przez swieta nie zalowalam sobie jedzenia ;-p
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
II TRYMESTR!
Jesteś w 14 tygodniu ciąży
(13 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 4
Trymestr: 2
Wiek płodu: 11 tydzień
Data porodu:
15 lipca 2015
(pozostało 189 dni)
Ale mam dziś zabiegany dzień, dużo załatwiania i do szkoły na 17.
Jutro badania a pojutrze ginekolog i podglądanie maluszka
Zimno u nas, biało i pięknie
Miłego dnia DziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:42
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Ja niedawno wstałam,ale mam ostatnio spanie,nawet na plecach mogę już spać.
Już drugi dzień mam napływ energi,ale coś mi czyści jelita bo latam po 5 razy do wc.
Mizzy Milenka ładne imięU mnie miała też być Milenka gdyby wyszła córa
Mam ostatnio fazę na budyń i teraz codziennie muszę zjeśc na wieczór z sokiem malinowym,w ogóle mam dziwne zachcianki na sam koniec
Wczoraj też nie mogłam wejśc na ovu,strasznie powoli chodziło więc sie wkurzyłam i w ogóle wyłączyłam komp.mizzelka lubi tę wiadomość
-
haha Groszku jakbym o swoim czytała
tylko mój zaraz po wyjściu wraca
jedzenia też sobie nie żałuję
Livia załatwiaj, załatwiaj tylko pomału!i gratuluję II trymestru!
Anutka obyś nie musiała czekać tyle i samo zaraz ruszyło..
Lenko a Ty jak się czujesz?
Złota co tam u Ciebie? Jak po sylwestrze i wolnym?
u nas po staremu, piszemy sobie tu codziennie
mąż szuka fotelika co myślicie o tym:
http://allegro.pl/fotelik-nosidelko-0-13-fisher-price-beone-adac-i4943592448.html
dobre opinie, 4 gwiazdki tylko ta cena -
Hej hej
Agusia wizytyjemy o 13zobaczymy co PAPA powie i ile ma Maly bo chyba jest spory
Daje popalić strasznie
Mnie tez sie dziś coś sniło tzn przemycałam z moim R narkotyki...do Pl a potem mialam je wywieżć do Egiptubuahahha no takie jaja ze szok, ale przyjemnie mi sie spało, nie było tam nic strasznego wiec sie nie obdzilam ze strachu tylko na siku....i nie wiem jak sie skonczyla moja historyja
Kurde u nas też mrozik srogi, musze sie jakos ogarnąć i jechać na miacho...a R mi auto zabrał
Sury, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Agusia nosidełko wizualnie super, ta firma tez raczej oki
ale ja sie nie znam..w ogóle sie w to nie wczytywałam bo my kupilismy wózek 3w1 wiec nosidełko jest i nie interesowałam sie tym
Jedynce co to najwyzszy czas wszystko rozpakować i zanieść na myjnie, gdzie Chłopcy mi wypiorą całego furacza coby był czysciutki podczas wyjscia na swiat Małego...
a wiecie co....a jakoś czuje , że ten moj Mały wyjdzie wczesniej niż to planowane..nie wiem, cały czas mam takie przeswiadczenie:)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, ogólnie to wszystko jest w porządku ..
Gdybym tylko jeszcze w nocy mogła spać i nie budziła się co chwilę na siku, gdzie wieczorową porą ograniczam się w spożywaniu napoju jak tylko się da ..
Mąż uciekł Mi do pracypo prawie 3 tygodniowym L4 i tak jakoś pusto i zimno w łóżku było
a Ty jak tam się czujesz ?
Złota, z nowości to Anutka ma rozwarcie ale mała nic się nie ciśnie na świat
a u Ciebie jak tam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:58
-
Rudasku mój szuka właśnie i w ten sposób mamy większość sprzętów w domu i nigdy jeszcze nie trafił na "bubla" więc myślę że się zdecydujemy i dwa razy zaoszczędzimy
co do wyjścia dziecka, też mam takie przeczucie i oby się sprawdziło!
oj Lena, to nie-picie wieczorne nic nie daje...dzidziuś uciska i koniec, znam to...
a mąż no szkoda, ja też nie lubię jak jest a zaraz wraca rzeczywistość.. oby do kolejnego wolnego
a ja czuję się dobrze, ciężko, ale dobrze -
Moj tez sie dziś rano załamał, ze kolejne dłuzsze wolne, a w sumie wcale nie dłuzsze to swita Wielkanocne...i stwierdził ze jak Maly przyjdzie na swiat to od razu bierze 2 tyg tatusiowego
hahahha
Agus moj tez jest takim szperaczem, ale to dobrze..bo mozna wiele fajnych rzeczy kupić za mała kwoteja nie mam takiego daru niestety
przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasku ja to zawsze przepłacam ;/
a mój też na bank bierze minimum z tydzieńto już niedługo!
Złota niestety czekamy jeszcze na pierwszego bobasa na naszym forumMadziula jeszcze się szykuje do porodu
no właśnie wykres patrzyłam, kurcze dziwne...taki ładny spadek był a tu tak opadła...brałaś progesteron?