Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mizzelka mój też niby się boi, niby mówi, że nie, a jednak zawsze na koniec robi tak jak ja chcę
idę sprzątać, bo niedługo mieszkanie będzie wyglądać strasznie. Trzeba odpędzić ponure myśli! a jak mawia Perfekcyjna Pani Domu: "Uporządkuj swoje mieszkanie, uporządkuj swoje życie", albo jakoś podobnie -
XxMoniaXx wrote:Mizzy ja bym z nim porozmawiała , że też sie boisz i że głupi masaż między skurczami, trzymanie za ręke dużo daje ...
co to oni mają być tylko od tych przyjemnych rzeczy ? zrobić a potem sobie radź ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny,
jestem tu nowa:)
Powoli się przygotowuje do zajścia w ciąże. Zamierzamy zaczynać starania za 2-3 miesiące. Z nowym rokiem zmieniałam sposób odżywiania się, na bardziej zdrowy niż dotychczas. Biorę od dłuższego czasu kwas foliowy, dziś jednak kupiłam Femibion1. 2 miesiące temu zrobiłam także badania dla kobiet planujących ciąże + hormony. Wyniki książkowe. Gin twierdzi, że nie powinno być problemu, ale same zapewne wiecie jak to bywa... Cykle 28 dniowe (+/-1 dzień). -
ja te co zamówiłam i przyszły wczoraj troche sie zawiodłam ... bo ok 3 pary to nie te co zamawiałam chyba no ale już to olać to troche zużyte, wiem, że używane ale niektóre np białe są szare , chyba wyprane z kolorowymi .. no ale po domu najwyżej albo pod pajacyk będą jak znalazł
-
Ruda86 wrote:cześć dziewczyny,
Powoli się przygotowuje do zajścia w ciąże. Zamierzamy zaczynać starania za 2-3 miesiące. Z nowym rokiem zmieniałam sposób odżywiania się, na bardziej zdrowy niż dotychczas. Biorę od dłuższego czasu kwas foliowy, dziś jednak kupiłam Femibion1. 2 miesiące temu zrobiłam także badania dla kobiet planujących ciąże + hormony. Wyniki książkowe. Gin twierdzi, że nie powinno być problemu, ale same zapewne wiecie jak to bywa... Cykle 28 dniowe (+/-1 dzień).więc życzę ci jedynie relaksu i nie nakręcania się, a na pewno się uda
-
nick nieaktualny
-
Ruda86 wrote:cześć dziewczyny,
Powoli się przygotowuje do zajścia w ciąże. Zamierzamy zaczynać starania za 2-3 miesiące. Z nowym rokiem zmieniałam sposób odżywiania się, na bardziej zdrowy niż dotychczas. Biorę od dłuższego czasu kwas foliowy, dziś jednak kupiłam Femibion1. 2 miesiące temu zrobiłam także badania dla kobiet planujących ciąże + hormony. Wyniki książkowe. Gin twierdzi, że nie powinno być problemu, ale same zapewne wiecie jak to bywa... Cykle 28 dniowe (+/-1 dzień). -
nick nieaktualny