Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZłota to jest porozumienie z tymi mniejszymi kopalniami a Nie ze spółkami JSW ..
Dostałam od mamy już prezent na urodzinybo w ten dzień wyjeżdżają na zabawę karnawałową ..
Dmuchany fotel z biedronki, a ja do kolekcji kupiłam drugi..
Coś pięknegojutro wrzucę zdjęcia ..
Tylko musiałam zakryć je kocami, żeby Majka pazurkami nie przebiławłaśnie królowa na jednym śpiocha
Ja jutro też idę spuścić trochę krwi, kilka fiolek będzie plus mocz ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:56
-
dobryyyy
Lenka ja tez lece na krew i moczostatni...ufff
Groszku...czekamy na Gabrysia, bo to juz przepowoidnie
Miłego dnia DZiewczynki :*
u nas mgliście, ponuro i deszczowo..bleeeeeeeeee:( -
Dzień dobry
Groszku ciesz się że coś się dziejejeszcze troszkę :*
Ja zaraz uciekam krew i siusiu oddać a na 10 kosmetyczka
Rudasku stooooo laaaat!! ;* lekkiego porodu i by Staś nie dawał za dużo popalić :p no i zdròwka i miłości !!;*
-
ja juz po badaniach
Wcinam śniadanko
Agusia, dziekuje CI bardzo
Mam nadzieje, ze poród bedzie łatwy i szybki..a moj Synuś najgrzeczniejszy ze wszystkich forumowych dzieciaczkówhe he ale sobie wymyśliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:30
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Agusia- 100 latek!!! Wszystkiego najj!! Zdroweczka, szczescia, spelnienia marzen, porodu latwego i bezbolesnego, usmiechu wielkiego oraz zdrowego Stasinka !!!
:-* :-*
U mnie nocka nie przespana, dzis chyba sobie materac do lazienki wstawie, bede miala blizej.
Masakra jednym slowem.
Dzis koleda, nawet nie schodze bo bede biegac do wc co chwile... Wygladam jak zombiak typowy
ciesze sie, ze cos sie zaczyna dziac... Ale wolalabym byc wyspana, bo kompletnie sily nie mam -
Rudasku, wszystkiego najlepszego! Sama wiesz czego najbardziej pragniesz
Widzę, że u Ciebie takie kombo jak u mnie - ja mam urodziny i imieniny w jednym dniu
Ale miałam nieprzespaną nockę dzisiajPuste łózko, siku co chwilę i o 4 moje dziecko zaczęło mi fikać w brzuchu i tak się podjarałam, ze zasnąć prędko nie mogłam
Mąż już się zameldował w Rio de Janeiro (zawsze mam stresa jak tak daleko leci no).
A tak w ogóle to dzień dobry
-
Dzień Dobry
Rudasku życze zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Ciebie i Stasia
Ja niedawno wstałam,ogłądam filmy do 1ej w nocy a póżniej spie tak długo
Myślałam że zgaga mnie zabije w nocy,już byłam bliska płaczu.
Jutro 20.01 i mój termin porodu
Już mam wrażenie że całe życie chodzę w tej ciąży
Miłego Dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny